- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.441
Bnde hiç bilmiorum askerliğin a' sını bilmiorum o dereceyim ögrenirim inşallah pazartesi birkan bişiyler dio tertipler gitti bilmem ne diye de hiç bişi anlamıorum tabi :)
Azaldi sukur canim bitecek hayirlisiyla
Sen napiyon,nasilsin
Hemşeriyiz demek :) zaten bende şans olsaa ohooooo şansızlığım bidaha kanıtlanmış oldu :)
Oooof çok sıkıcı ya :18::18::18:
cok sıkıldıysan bıze gel ev bombok olduu cok mutsuzum cısımı yapamıyodum allahtan aksam wc bıraktılarbanyo yapılıyo
Valla suan yolumu uzatip bakmaya gidiyorm.yoksa yok artk baska zaman alicm napalim:)
Ehehe almiyim ben sıkılmaya alıstım mutluyum böyle
Niye sana böyle oluyo ki ya :26: Eminim 2 3 güne düzelirde anlyadabiliyorum bende aynı durumdayım benimde sinirlerim bozuluyo da bu kadar sıkma canını yapcak bişi yok sonuçta
Seni ne neşelendirir şuan bişler yapalım :18: Şafak panosunu flan düzenleyelim
selam kızlar çok deli manyak bi ödevim var
şimdi onu yapıyorum ama burayı da takipteyim...
Herkese iyi akşamlar ben geldim önce gecmişi okudum ondan gec yazdm yani ne cok konusmşsnz bn yokken yahu
Kıyamam sana ya
Bende sabah günaydın yazdı telefon yanında durcak heralde diye seviniyordum meğerse yanındaki çavusla kavga etmis oda şikayet etmeye gitmiş slmanı geri geldi yine konusamıyoruz
Off Hazalım ya birkaç gündür benzer senaryoyu da biz yaşıyoruz, sabah günaydın yazıyor seviniyorum. Sonra öğlen falan birkaç mesaj daha atarsa öp de başına koy yani, dün arayamadı mesela sadece 3-5 mesaj attı. Bugünse sadece günaydın dedi , daha da ses yok. Koğuşlarından biri yakalatmıştı telefonunu, sanırım ondan ama çok sıkıldıııım
Bu tlf sorunu anlaşılan herkeste var aynı bende 2 gündür doğru düzgün konuşamıyorum birde ben arıyorum tam müsait zamanını yakalayamıyorum dün 50 defa aradım yok konuşamadık. biraz önce aradım 2 dk işeyler sesini duydum ya dünyalar benim oldu ama benim oldu
şimdi bitaneciğim burada olsa yemek yapardık birlikte mutfakta, sarılırdık durmadan yemek yaparken bile, dizimizi açar karşısında afiyetle yerdik, sonra hemen kucağına yatar tv izlerdim, o da bana cips yedirirdi...
Rahata ermedik eremicez de herhalde daha biz, sözde telefon kullanıyoruz pehh :84:
bugün okulda hocam sordu ne kadar kaldı dedi.
200 dedim ÇOKMUŞ ya dedi.
napalım bekliyoruz dedim.
burada yeni başlayanlar da var.
artık sabrının sonuna gelmişler de var.
200 yine de iyi bi rakam...
şimdiki hedefim az daha zaman geçsin 6 ay düz hesap olsun.
selam sen yenisin galibaHoşgeldin
Burası en iyi antidepresan biliyor musun
Bak bizim grubun adı HUNİLİLER
sen de tak huniyi gel katıl bize, antidepresan kesmez bizi
Kübi resmini değiştirmişsin tanıyamadım kızım ya
Ağır bir grip herkes gibi..
ama bugün çok daha iyiydi konuştuk
az daha çık hazal, eşi 29 yaşında olan benim
28 yaşında gitti eşim askere
şimdi de 29 oldu.
erken gitmek en iyisi ama napalım bizimki de böyle oldu
Hoşgeldin
ben de hande, üniversitede çalışıyorum 24 yaşındayım, eşim de denizlide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?