93/3 asker yolu bekleyenler

Herkese iyi akşamlar ben geldim önce gecmişi okudum ondan gec yazdm yani ne cok konusmşsnz bn yokken yahu

oh oh oh burası gene dolmus en son kaldıgım yerden gelene kdaar yarım saatım gectı ve gene konustunuz bı turlu bıtmıcek hıc sandım kızlarrr cenemız acıldı gene ne guzel

bizde tadilat var evde giremiyorum pek ara ara burdayım öptüm sizi çokk

İnan hiç bilmiyorum hazalım motive edemiyorum kendimi bir garip oldum son 3-4 gündür
Aynen öyle yapıcak hiç bişey yok

Kıyamam sana ya
Bende sabah günaydın yazdı telefon yanında durcak heralde diye seviniyordum meğerse yanındaki çavusla kavga etmis oda şikayet etmeye gitmiş slmanı geri geldi yine konusamıyoruz

Bu tlf sorunu anlaşılan herkeste var aynı bende 2 gündür doğru düzgün konuşamıyorum birde ben arıyorum tam müsait zamanını yakalayamıyorum dün 50 defa aradım yok konuşamadık. biraz önce aradım 2 dk işeyler sesini duydum ya dünyalar benim oldu ama benim oldu

Rahata ermedik eremicez de herhalde daha biz, sözde telefon kullanıyoruz pehh :84:

şimdi bitaneciğim burada olsa yemek yapardık birlikte mutfakta, sarılırdık durmadan yemek yaparken bile, dizimizi açar karşısında afiyetle yerdik, sonra hemen kucağına yatar tv izlerdim, o da bana cips yedirirdi...

bugün okulda hocam sordu ne kadar kaldı dedi.
200 dedim ÇOKMUŞ ya dedi.
napalım bekliyoruz dedim.
burada yeni başlayanlar da var.
artık sabrının sonuna gelmişler de var.
200 yine de iyi bi rakam...

şimdiki hedefim az daha zaman geçsin 6 ay düz hesap olsun.

Benim 216 ma ohoo ne çabuk geçmiş dediler , insanlar garip

Face te dimi hihi evet degisiklik olsun diye degistirdimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…