93/3 asker yolu bekleyenler

Ohhh hadi gozun aydinnn.olsun belki surpriz olr tatmin edici bir not alirsn bellimi olr:)bgnde bitti ev yolundayimm sn nasilsin

İnşAllah kuzu inşAllah bakalım açıklanacak hepsi yakında
Oh oh yarın haftanın son günü neyse ki bir haftayı daha bitirdik iyiym bende bavul falan hazırladım dinleniyom şimdi

Görünce iyi de ayrılınca da acısı böyle sonradan da olsa çıkıyo işte
Valla iyi değiliz biz kızlar ya ben boşuna demiyorum, rüyaya bak allahım

Görünce iyi de ayrılınca da acısı böyle sonradan da olsa çıkıyo işte
Valla iyi değiliz biz kızlar ya ben boşuna demiyorum, rüyaya bak allahım

Evet ya sorma ben onu hiç yaşamıycam ama yemin töreninden sonra ayrılırken deli gibi ağlamıştım bide dağıtım izni sonrası kamyon çarpmış gibiydim

Hiç iyi değiliz hem de hiç iyi değiliz o kadar atraksiyonlu rüyalar görüyorum ki sorma gitsin

Bakalm yarın taburunu bölüğnü falan ögrenince hemen yollicam bizimki tek yiyemez zaten kesin dagıtırda dağıtsın nolcak hep birlikte yerler hepsi :) aradım yarım saat önce konultum alıolarmış :) kız arkadasım resim bile almıyolar içeri acemi birliğne alışsınlar falan diye demişti o yüzden hemen arıyıp sordum çok kibar bi asker cıktı telefona saolsun bilgilendirdi beni :)

Geçen gün de ben gördüm ya rüya değil kabustu bildiğin

İnşAllah kuzu inşAllah bakalım açıklanacak hepsi yakında
Oh oh yarın haftanın son günü neyse ki bir haftayı daha bitirdik iyiym bende bavul falan hazırladım dinleniyom şimdi

Ay vallahi yarin aksam olmasini iple cekiyormm:)mis gbi hafta sonu tatiliii ohhh keyif yapicm evde valla.ohh ne guzelll.istanbula gelceksin ilk galiba?akraban falan mi var burda

Ohhh ne guzell o zmn.bnde gecen ay yiyecek kargosu yollamistim.bnm kargom 1haftada gttigi icn her yiyecegi yollayamiyorum bozulmayan seyler seciyorum oda biraz kısıtlı olabiliyor.sn bi guzel yiyecek doldur kargonu.emrede dagitmaya bayilir.yolladigm seyleri hemen dagitiyo dua etsnler yeter diyo:))

yok ya konuşmadık saat geçtikçe iyice moralim bozuldu zaten. nöbettedir şimdi bitsin hala daha aramamış olursa mesaj döşücem bi tane , yeter ya çok bozuk sinirim

Niye sana böyle oluyo ki ya :26: Eminim 2 3 güne düzelirde anlyadabiliyorum bende aynı durumdayım benimde sinirlerim bozuluyo da bu kadar sıkma canını yapcak bişi yok sonuçta
Seni ne neşelendirir şuan bişler yapalım :18: Şafak panosunu flan düzenleyelim

Günaydın tertipler :):)

selam sen yenisin galiba Hoşgeldin

Burası en iyi antidepresan biliyor musun
Bak bizim grubun adı HUNİLİLER
sen de tak huniyi gel katıl bize, antidepresan kesmez bizi

Aaa neyi varmis ck gecmis olsun handecim

Kübi resmini değiştirmişsin tanıyamadım kızım ya

Geçmiş olsun Handecim neyi varmış çok üzüldüm

Ağır bir grip herkes gibi..
ama bugün çok daha iyiydi konuştuk

az daha çık hazal, eşi 29 yaşında olan benim

28 yaşında gitti eşim askere
şimdi de 29 oldu.
erken gitmek en iyisi ama napalım bizimki de böyle oldu

Esra 20 Hp Müşteri Temsilcisi yarısmaya İstanbuldan katılıyorum erkek arkadasım 25 yasında Lüleburgazda askerlik yapıyor :):) onun yolunu gözlemekteyim :)

Hoşgeldin
ben de hande, üniversitede çalışıyorum 24 yaşındayım, eşim de denizlide

Ben 28 diye hatırladım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…