- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.461
aynen aynen yaa güya telefon kullanıyoruz. Millet size ne var tlf da kullanıyorsuz diyor bende onu gelde bir bana sor diyorum.
bugün okulda hocam sordu ne kadar kaldı dedi.
200 dedim ÇOKMUŞ ya dedi.
napalım bekliyoruz dedim.
burada yeni başlayanlar da var.
artık sabrının sonuna gelmişler de var.
200 yine de iyi bi rakam...
şimdiki hedefim az daha zaman geçsin 6 ay düz hesap olsun.
Elimde kalacak benim biri
iyiyim bende canım napıyım takılıyorum öyle işte evde tadilat var iğrenç heryer toz içinde yaa
Herkese iyi akşamlar ben geldim önce gecmişi okudum ondan gec yazdm yani ne cok konusmşsnz bn yokken yahu
aynen aynen yaa güya telefon kullanıyoruz. Millet size ne var tlf da kullanıyorsuz diyor bende onu gelde bir bana sor diyorum.
aynen benimde kalacak acaba o şanslı kim olacak. Eee başka ne var ne yok
inş bulursun bebekkkk
aynen millete çok kolay geliyor onu gelsinlerde birde bizim içimize sorsunlar. Canım sen iznidemi düştün şafaktan.
Hiç bir değişiklik yok ya aynı beklemece işte. Tek değişiklik hafta sonu olan mehtaptı o da fena dağıttı zaten şimdi ondan bu kadar sıkıntılıyım
Ay o tadilattan bana fenalik geldi.bzm evdede var hala daha bitmedi.boya badana duvar kirildi falan les gbi oldu.surekli temizlik halindeyiz.daha bide mart gbi mutfak banyo basliycak.biz yaza kdr tadilat modundayiz sanirm:))
Bulamadim:)az geldi bitti dedi.dahada gelmiyebilirmis.
çağla sen de mi benim gibi ocak aynı geçiremiyorsun???
ne uzun bir aymış ya !
benim mehtap da maddi durum ve iklim koşulları yüzünden hayal olduonu bekliyordum belki zaman geçer daha çabuk diyordum ama olmadı
biz o konuda biraz şanslıyız.
internete bile giriyor
sizin de zamanla rahatlar belki, alt devre arkadaşları gelince.
ayyy sorma kafam sısıyo o ayrı sesten bı de pıslıgıı allahımmmmm sızede kolay gelsın harbden zor ya bı anda gırılcek eve tek tek zor oluyo
ayyy sorma kafam sısıyo o ayrı sesten bı de pıslıgıı allahımmmmm sızede kolay gelsın harbden zor ya bı anda gırılcek eve tek tek zor oluyo
oha gercekten mı alla alla bu kadar fenomen olmus yanı
Hosgeldin ececik nasilsin ne var ne yok
ay kıyamam ya nasıl temizlenecek o toz toprak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?