- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.501
Hadi ya umarım göndermemişlerdir geri falan
Aaa ndn beceremedin?zamanla yaparsn denedikce ya.
Stresli bir iş günü.ev iş yani.emrişin kargosunu paketledimm.tv karşısnda yarı uyku modunda takiliyorm:)
yaaaaaaaaaaaaa saygın hasta oldu iyice yarın revire gdicekmiş of
Ohhh ne guzell o zmn.bnde gecen ay yiyecek kargosu yollamistim.bnm kargom 1haftada gttigi icn her yiyecegi yollayamiyorum bozulmayan seyler seciyorum oda biraz kısıtlı olabiliyor.sn bi guzel yiyecek doldur kargonu.emrede dagitmaya bayilir.yolladigm seyleri hemen dagitiyo dua etsnler yeter diyo:))
evet ya gozlerım yanıyo acamıyorum dıyo
sen ne koymuştun canım ben pazartesi yollıycam birkana dedimki bölüğnü taburunu söyle aşkım mektup yoolıycam sana dioki daha bi hafta olmadı geleli ne mektubu yollıcaksın tlfonda söyle dioyiycek yollıcagmı söylemedim bide resimlerimizi yollıcam kuru yemiş aldım kuru kayısı incir kuru üzüm fındık ceviz çam fıstığı bi kaç çeşit daha aldım ama hatrlamıorum kutuya bakmam lazım bide konserve patlıcan alıcam bide aburcubur çikolata falan bi sürü şey koyim diorum baska ne koysam pazartesi yollıycam daha ne gönderebilirim acaba?
Resimlerimizi usta birligine gidrken valizime koymustm ben.ilk mektubuda daha gecen ay yzdim:)yarnda 2.mektubumu yolluyorm.dedigm gbi bnm kargo 1haftada gttigi icn bn seffaf kutuda satilan kurabiyelerden almistm.bardak corba ve nescafe yollamistm.bnm fazla birsey yollama ihtimalim olamiyo bnlar disinda:)
birkanda 5 günde hasta oldu dün hasta olmuş igne falan yapmışlar salgın var bide ama igne yapınca düzelir inşallah canım geçmiş olsun
Bu salgın lanet bişey yaa, geçmiş olsun canım :26:
sızınde mııı ya ızmırde hava aslında guzel ama bak mesela suan bı soguyo sonra bı sıcak oluyo kısa kollu gıyesın gelıyor zaten sende ızmırlısın bılırsın lafı bıle var kızıyla havasına guven olmaz dıye
ankarada benımkıde -2 olunca kutlama yapıyorlar sıcak oldu dıye cok soguk orası ya hasta oldu hemen
sızınde mııı ya ızmırde hava aslında guzel ama bak mesela suan bı soguyo sonra bı sıcak oluyo kısa kollu gıyesın gelıyor zaten sende ızmırlısın bılırsın lafı bıle var kızıyla havasına guven olmaz dıye
ankarada benımkıde -2 olunca kutlama yapıyorlar sıcak oldu dıye cok soguk orası ya hasta oldu hemen
valla ben burda montla gezerken izmire gidiodum direk soyunuodum hırkayla bluzle geziodum ama 2 yıldır sadece yazları gidiorum oda altınoluga gidioruz izmirde kimsecikler kalmadı artık istanbula göçtük :) zaten dedim orda hava güzeldir diye ama güneş varmış ama kuru soguk varmış sen izmirde misin şuan
Umarım ya elimin alışması lazm kendi kendime hiç maşa yapmamştm
Yarında bi gecsin iki gün mis gibi gelr sana oh
evet canım ızmırdeyım :) dogru soyluyor esmese cok guzel hava ama bı esıyor of of buz gıbı oluyor o zamaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?