93/3 asker yolu bekleyenler

Yok canım kavga falan bişey söylemedi nyse çürük alcaksa hemen gelse bari otel işini dha cabuk hallederiz kısmet artık :) bi gün 3. Sayfada b.k. Uykusunda bogularak öldürüldü diye bişi okursanız bnmdir :) şimdiden bu kadar sinirliyse bni uykumda bogar diye paranoyaklığa basladım :)))))

heheh yok ya o askerde diye boğulmuştur hayatım burdayken öyle sinirli bişey olmaz :9:

bebeğim şimdi bittimi rahatsınız ama öyle düşünme biliyorsun askerlik bitsede uzak olucaz biz ..
hem her şerde bir hayır vardırrr..
olsun iyi sağlığı yerinde çok şükür şükür et daha kötü de olabilirdi Ankaraya hepiniz gittiniz sıra bendeee :D ama benim bakalım ne zaman nasip olacak

Tatlım bizim o da kesin değil bee , uzman çavuş olarak kalmayı istiyor beyefendi. Ömür boyu askerlikten kurtulamayabilirim yani ben :27: :27: ​Züğürt tesellisi canım şükür ne diyelim ...

evettt ziyaretçi olarak görücem ya yapçak bişy yok aynen cuma yoa çıkıp cmt görüp cmt akşamı falan dönerim işte napalım :) 14.ayımızdı birlikte geçirelim dedik :9: :16:

oyy kıyamamm hayırlısı ile git gel canım benim.
14. yılı görmekte nasip olur inş canım.
bizimde 1 nisanda 4. yıl dönümümüz :16::16::16: ama ayrı oluruz galiba:50:

peki canım gidip bir yerde mi kalıyordun günü birlik mi gidiyordun ? çok soru soruyorum sanırım :52:

haha sor sor zaman geçiyor bebeğimmmm

normalde gidip köşkün karşısında otel buldum kalıyorum 1gün. askeriyenin içini kesiyorum en üst katında kalıp hahaha :52:
o da çarşıya çıkıp yanıma geliyodu , sonraki günde ziyaretçi olarak sabahtan gidiyordum askeriyeye sonra 5 te eve dönüyordum yani 2 gün görüyordum ama bu sefer ceza aldığından çarşı için kalmıcam direk askeriyeye ziyaretçi olarak gidicem sonra gelicem tekrar eve

kızlaar sevgililer gününe hediyeye karar verdinizmi yada aklnızıda bir fikir varmı bende hiç birşey yok bana fikir verin:44:
şu sevgili kitabı varya asker kitabıda var onumu yaptırsam ???? yaptıran bilen varmı

normalde gidip köşkün karşısında otel buldum kalıyorum 1gün. askeriyenin içini kesiyorum en üst katında kalıp hahaha :52:
o da çarşıya çıkıp yanıma geliyodu , sonraki günde ziyaretçi olarak sabahtan gidiyordum askeriyeye sonra 5 te eve dönüyordum yani 2 gün görüyordum ama bu sefer ceza aldığından çarşı için kalmıcam direk askeriyeye ziyaretçi olarak gidicem sonra gelicem tekrar eve

hahahha ay Ezgii güldüm valla:9::9: deli kız askeriyeyimi kesiyordunn :9:

Gidip hasretini az da olsa gidericeksin ne güzel canım benim öyle bir şansım yok ama bende martta görücem sanırım 5 gün izin kullanıp yanıma gelecek inşallah gemi sefere çıkmazsa :1:

oyy kıyamamm hayırlısı ile git gel canım benim.
14. yılı görmekte nasip olur inş canım.
bizimde 1 nisanda 4. yıl dönümümüz :16::16::16: ama ayrı oluruz galiba:50:

hahah yok biz o kadar ilerlemedik ya daha 14 ay falan takılıyoruz hihihi inş bebeğim aminnn sizinde 4000000000 yıllarınız olsun up uzunnnnn :16::16::16::16::16:

kızlaar sevgililer gününe hediyeye karar verdinizmi yada aklnızıda bir fikir varmı bende hiç birşey yok bana fikir verin:44:
şu sevgili kitabı varya asker kitabıda var onumu yaptırsam ???? yaptıran bilen varmı

canım dediğin şeyi bugun nette gördüm tesadüfen benim çok hoşuma gitti site linki verebiliyormuyum burdan veriyim?

hahahha ay Ezgii güldüm valla:9::9: deli kız askeriyeyimi kesiyordunn :9:

evet dürbün alsam çok daha rahat olcak ama hahaha mesela saygın ankesörde ben ona bakıyom falan ama suratını çok seçemiyorum hani o oduğunu biliyorum falan ama :D dürbünle netler ne güzel giriş çıkışını görüyorum yanımdan dönüyo giriyo kapısından falan spor yapanlar temizlik yapanlar nöbettekiler hepsini izliyom hahaha :52::52::52:

Gidip hasretini az da olsa gidericeksin ne güzel canım benim öyle bir şansım yok ama bende martta görücem sanırım 5 gün izin kullanıp yanıma gelecek inşallah gemi sefere çıkmazsa :1:

sizin evet o gemi olayında biraz görüş zor oluyor sanırım .. ayy süper inş sefere çıkmadan gelir seninki o zamaaan

Tatlım ben bu örnekteki sayfalardan da serpiştirmiştim tabiki de içine ama hepsini de bu şekilde yapmadım. Evet şuan askerdeler diye bu psikolojiyle hep bunlara yöneliyoruz sonuçta ama şu lanet askerlik elbet bitecek yani :27: :27:O sebeple dediğim gibi ara sayfalara ekledim, böyle çok duygusala bağlayacağı yerlerde 2 dk nefes aldırır yüzünü güldürür diye ki nitekim de öyle oldu zaten. Sayfalarda hiç bir sorun yoktu, yazılar fotoğraflar çok güzel çıkmış, müşteri hizmetleri de çok iyiydi çok ilgilendiler sağ olsunlar. Benim tek sıkıntım kitabın ebatı oldu, hani sadece bu beklentimi karşılamadı ki onu da önceden görme şansın olmuyor maalesef :37:

anlatıyım
şimdi çürük askerlik yapamaz anlamında oluyo bi sağlık probleminden değil piskolojik olarak alırsa işe girmesi konusunda problemi olur ilerisi için.

piskolojiden tabiki de verirler neden vermesinler çürük sadece sağlıktan değil sonuçta ama uzun sürebilir gata bilmemne piskolojikkk danışmanlar bi de askerlikte bi ismi vardı ya rtb gibi böyle bi kısaltma oraya çıkıyorsun piskolojim bozuk diye tedavi için falan öyle şeyleri var ama inş almaz ileride iş konusunda çok sıkıntı çeker gerçekten.hava değişimi verirler yada askeriyedeyken gatada tedavi piskolojik görebilir eğer hala elverişli olmazsa çürükte olabilir :26:

rdm:) valla çürük alırsa kötü bnce ya ilerisi içinde karşısına çıkar bu. emre çürük olsa bayağ ağrına gdr

Back
X