93/3 asker yolu bekleyenler

aaa bu ne boyle hep karıkatur gıbı mı gıdıyo ben anlamadım sayfalarını vermısler bıraz ama

bebeğim kitap aynen bu şekilde sayfaları çevir oraya ikiniz için özel kelimeleri yazdırıyorsun bir birinize hitabı değiştirirsin telefonda konuştuklarınızı yazıyorsun çok hoş biraz pahalı geldi ama güzel

Son düzenleme:
rdm:) valla çürük alırsa kötü bnce ya ilerisi içinde karşısına çıkar bu. emre çürük olsa bayağ ağrına gdr

heh be oh ne ne dıyo dusun dusun beynım yandı rdm evet ya kotu rdm olayı yanı curugu saglıktan almak degılde rdm olarak olması ılersınde kotu ne olursa olsun sıcılınde olusuyo

bebeğim kitap aynen bu şekilde sayfaları çevir oraya ikiniz için özel kelimeleri yazdırıyorsun bir birinize hitabı değiştirirsin telefonda konuştuklarınızı yazıyorsun çok hoş biraz pahalı geldi ama güzel

direk kitap hazırlada var o daha iyi değil mi bu direk askerlik ya diğer kitap hazırlamak ne kadar acaba yaa göremedim onu direk hazırlamaya girdim

bende nete hep öyle okudum canım ama bizim ki bir tuhaf keşke doğuda yapsaydım saatlerce soğukta nöbet tutsaydım diyor asker gibi değilim diyor saçma sapan iş yapıyoruz diyor :27:

bnm askerim doğuda. rahat olmasına rahat ama günde 12 saat nöbet. çarşı izni yok. yüzünü göremiyorum. birbirimize attığı resimlerle idare ediyoruz..barış süreci diye kafam rahat.ama emin ol doğuda olsa olmasın isterdiniz:)

Bnmki agırına gitmek ne kına yakcak utanmasa bide ne gbi karsına cıkabilir iş sorun degil bizim için baska ne zararı olabilir acaba ?

Rdm olunca illa ki çürük alınmıyor bu arada, rdm olarak askeriyede de kalabilir. Geri hizmete veriliyosun, kantin falan gibi. Ama o daha sıkıntı bence. Askeriyede rdm asker sevilmez çünkü. Askerler arasında rdm, rahatına düşkün mehmetçik olarak tasvir edilir ve askeriyede iş yapmayan da pek sevilmez :27: :27:

Tatlım ben bu örnekteki sayfalardan da serpiştirmiştim tabiki de içine ama hepsini de bu şekilde yapmadım. Evet şuan askerdeler diye bu psikolojiyle hep bunlara yöneliyoruz sonuçta ama şu lanet askerlik elbet bitecek yani :27: :27:O sebeple dediğim gibi ara sayfalara ekledim, böyle çok duygusala bağlayacağı yerlerde 2 dk nefes aldırır yüzünü güldürür diye ki nitekim de öyle oldu zaten. Sayfalarda hiç bir sorun yoktu, yazılar fotoğraflar çok güzel çıkmış, müşteri hizmetleri de çok iyiydi çok ilgilendiler sağ olsunlar. Benim tek sıkıntım kitabın ebatı oldu, hani sadece bu beklentimi karşılamadı ki onu da önceden görme şansın olmuyor maalesef :37:

kız hatıra olur bence ilerde çocuklara gösteririz aman askerlikte 1 yıl bebeğim 1 yılda bunla ilgili şeyler olsun.
düşünüyorum bakalım yarın mektup yollayacam bu arada :D ilk mektubumu:16::16:

yok ya allah korusun boşver onlar öyle düşünüyor benimkkide bazen keşke doğuda olsaydım bu kadar sıkı değiil en azından rahatlar falan diyorda yani emin olabiliriz ki olsalar biz de onlarda hep diken üstünde olcaktık gerek yok :34:

diken üstümü? işte bennnn. marttan snra btn dikenlerin üstnde olcam heralde

bnm askerim doğuda. rahat olmasına rahat ama günde 12 saat nöbet. çarşı izni yok. yüzünü göremiyorum. birbirimize attığı resimlerle idare ediyoruz..barış süreci diye kafam rahat.ama emin ol doğuda olsa olmasın isterdiniz:)

Doğuda olmasınlar ama çarşıya da çıkmasınlar ya da ayda bir falan çıksınlar bence :27: :27:

Rdm olunca illa ki çürük alınmıyor bu arada, rdm olarak askeriyede de kalabilir. Geri hizmete veriliyosun, kantin falan gibi. Ama o daha sıkıntı bence. Askeriyede rdm asker sevilmez çünkü. Askerler arasında rdm, rahatına düşkün mehmetçik olarak tasvir edilir ve askeriyede iş yapmayan da pek sevilmez :27: :27:

İş olursa illaki yapar işten kaçan biri asla değil sinirli sadece diorum ya huyuna gidersen sorun yok

İş olursa illaki yapar işten kaçan biri asla değil sinirli sadece diorum ya huyuna gidersen sorun yok

Tatlım işten kaçması kendiyle ilgili değil. Geri hizmetteki asker silah kullanamaz, nöbet tutamaz, kural böyle. başka şeyler de vardır tabi ama ben dahasını bilmiyorum. .bu yüzden diğer askerler tarafından sevilmezler, 93-4 ün de baya devre kaybısınız siz, çok üstü var şimdi onun orada. Daha 1 leri yeni gönderecekler ki 2-3 ler falan var ki 4 ler gibi ustada da değil senin sevgilin. Devrecilik varsa sıkıntı olabilir yani rdm lık durum da :31:

canım nasılsın ne yapıyorsun askerin nasıl varmı Tuncelimde bir sıkıntı?

iyiyim dilancım sen nasılsın? göreve çıkıyo 2 günde bir.karşılaşıyolarmış ama iki tarafta geçiyo diyo. ama telsizlere gelen konuşmayı kaçırdı ağzından geçenlerde.burası tunceli burda barış süreci falan yok diye dalga geçiyolarmış.marta kdr süreç var diye kafam rahat biraz.snrasıda çok şükür sorunsuz olr inşallah

Dertler biter mi sevdicekler uzaktayken :)
Ah ah o sozu bana sor sen esim gitti gideli tersim dondu iyi olamadim hic sikintilar sorunlarda cabasi
selam çok sıkıcı birgün hava yağmurlu :50: iç karartıcıı
Aynen gebzede oyle canm zaten sevmiyorum burayi havada kasvetli olunca hic cekilmiyor malesef katlaniyom iste
Selamm kızlarr :)))
Selam merhaba sanada
ay o 90 gitse çok iyi olck

Aynen ben 150yi iple cekiyom gelsin biran once

Back
X