- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.701
Evet canım çok iyi anlıyorum. Ve sen hala onu kırmamak adına trip vs hiç bişi yapmıyosun. Oda anlar hatasını ki anlamışta zaten ama isterse özr dilerm affet vs ne derse desin tmm diyosunda içinde kalıyo o yani unutmuyo insan. Da işte malsef ki yapıcak bişi yok gelesiye kadar sabretceez artık.
valla gelınce ona cektırceklerımı bı ben bı allah bılıyo bakalım brazda o katlancak gelınce unutmuyorum hıcbıseyı
Ben şimdiden diyorum vlla sen gel 460 günde sen beni çekiceen
ooo gelsın atkılarrr benımkıde bıtmeye yakına geldı ınternetten ogrendım ormesını dahi bılmıyordum hahahahahatta bu benım ıfademdı bak hazalla hep bunu yapıyoduk
sıra sende hadı ankarada üşümesin bizim askerler
Arkadaslar sevgılımın yerı bellı oldu Hakkarı semdınlı( Allah'ım hepımızın sevdıceklerını sag salım gıdıp gelmesını nasıp etsın ınsallah
Belli olmuş kızlar Bayburt kaydırma birlik cıkmş 1 ay fln bayburtta kalcaklarmş snra artk neresi olursa
Bu sinirin yarın gecicek emin olSende çağla gibi köpürüyosun şuan ama snra kıyamicaksn
Aynen canım bir an evvel yün alıp başlamalıyım, ancak yetişir
Allah yardımcınız olsun canım, her ikinizin de
Hayırlısı olsun canım, hiç değilse bir ay rahatsın öyle düşün. Ve bir asker yareni olarak 1 ay ne kadar değerli senden iyi kimse bilemez unutma
Bakınız ben. Bugün yanındaydım ve şakalı imalar dışında hiç bir şekilde surat yapamadım
Aşk zor iş
Aynen canım bir an evvel yün alıp başlamalıyım, ancak yetişir
Allah yardımcınız olsun canım, her ikinizin de
Hayırlısı olsun canım, hiç değilse bir ay rahatsın öyle düşün. Ve bir asker yareni olarak 1 ay ne kadar değerli senden iyi kimse bilemez unutma
Bakınız ben. Bugün yanındaydım ve şakalı imalar dışında hiç bir şekilde surat yapamadım
Aşk zor iş
Selamm Kızlarr
Nasılsınız
kızlaaaar dun gece mesajlastık falan ıste telefon soktu ya içeriye dedim beni üzdün falan dedim aşkım burdaki stresten cart curt dedi hemen gene neyse dedım uzatmıyorum . sabah sonra uyandık annem dedi hazırlanın kahvaltıa gidiyoruz atladık arabaya arkadaşım ben annem oh 3 kız köpeiğimizde var gittik falan bu mesaj attı askımmm falan dıye dedım askm napıyosun nobetteyım falan dedı dedım boyle boyle kahvatıya geldık bız dedı neden haber vermıyorsun ıste bılmemne dedım aradım ulasamdım ankesorden sana nobette dedıler bende ondan ulasamadım tlf yanında olup olmadıgınıda bılmıyorum kogusta bırakcam demıstın aksam dedım nobetten donunce arasırız soylerım dıye dusundum dedım hemen sey dedı sen eskıden hcbıyere cıkmazdın daha tutumluydun falan bende dedım aılemle senın aranda kalıyorum evet zaten 5 aydır evden cıkmadıgım ıcın annemde yeter artık bu ne ya dedı cıkarttı dedım. degısmedım ben merak etme dedım guvenın mı yok ne anlamadım dedım ne alaksı var en basında boyle degıldı ondan garıp gelıyo dedı. keske aksamdan haber verseydın son dk soyledıgın planları sevmedıgımı bılıyosun falan dedı dedım kahvaltı sabah bı anda annem cıkarttı cunku falan dedım ıyı bakalım neyse falan dedı . dedım boyle soguk konuscksan konusmaylım tmm hayatım soguk degılım cok yorgunum suan dusa gırıcem fln sonra konusuruz gene tmm mı falan dedı tmm dedım hadı optum falan dedım kapattım kı ben hep kapatırken senı sevıyorum falan derım. kpattım dırek bu sefer cunku aılemleyım dıye laf yapması sacma gelıyo bu konuda tavız vermıcem yanı
Selamm Kızlarr
Nasılsınız
kızlaaaar dun gece mesajlastık falan ıste telefon soktu ya içeriye dedim beni üzdün falan dedim aşkım burdaki stresten cart curt dedi hemen gene neyse dedım uzatmıyorum . sabah sonra uyandık annem dedi hazırlanın kahvaltıa gidiyoruz atladık arabaya arkadaşım ben annem oh 3 kız köpeiğimizde var gittik falan bu mesaj attı askımmm falan dıye dedım askm napıyosun nobetteyım falan dedı dedım boyle boyle kahvatıya geldık bız dedı neden haber vermıyorsun ıste bılmemne dedım aradım ulasamdım ankesorden sana nobette dedıler bende ondan ulasamadım tlf yanında olup olmadıgınıda bılmıyorum kogusta bırakcam demıstın aksam dedım nobetten donunce arasırız soylerım dıye dusundum dedım hemen sey dedı sen eskıden hcbıyere cıkmazdın daha tutumluydun falan bende dedım aılemle senın aranda kalıyorum evet zaten 5 aydır evden cıkmadıgım ıcın annemde yeter artık bu ne ya dedı cıkarttı dedım. degısmedım ben merak etme dedım guvenın mı yok ne anlamadım dedım ne alaksı var en basında boyle degıldı ondan garıp gelıyo dedı. keske aksamdan haber verseydın son dk soyledıgın planları sevmedıgımı bılıyosun falan dedı dedım kahvaltı sabah bı anda annem cıkarttı cunku falan dedım ıyı bakalım neyse falan dedı . dedım boyle soguk konuscksan konusmaylım tmm hayatım soguk degılım cok yorgunum suan dusa gırıcem fln sonra konusuruz gene tmm mı falan dedı tmm dedım hadı optum falan dedım kapattım kı ben hep kapatırken senı sevıyorum falan derım. kpattım dırek bu sefer cunku aılemleyım dıye laf yapması sacma gelıyo bu konuda tavız vermıcem yanı
ezgi ya senin bu dışarı çıkarmama olayı bana fazla geliyor.
neden arkadaşlarınla ailenle falan çıkıp dolaşmanı hatta okula gitmeni istemiyor?
o askerde diye sen de hapiste mi yaşıycan yaw şu gencecik yaşında
her gün kendini sokaklara at demiyorum tabi
ama arada sırada dışarıya çıkmayınca insan kafayı yer ya.
en azından okuluna git bari.
kızlar ya
SARILMAK NASIL BİŞEYDİ?
sanki daha önce sevdiceğime hiç sarılmamışım gibi..
unuttum resmen, hissizleştim.
sadece ÖZLEM hissediyorum.
Özlemekten o kadar boğulmuşum ki başka duyguları bastırıyor resmen.
ezgi ya senin bu dışarı çıkarmama olayı bana fazla geliyor.
neden arkadaşlarınla ailenle falan çıkıp dolaşmanı hatta okula gitmeni istemiyor?
o askerde diye sen de hapiste mi yaşıycan yaw şu gencecik yaşında
her gün kendini sokaklara at demiyorum tabi
ama arada sırada dışarıya çıkmayınca insan kafayı yer ya.
en azından okuluna git bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?