- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.741
Kırgınlık mıııı o da neee oldum valla görünce, hele bana doğru gülümseye gülümseye gelişi yok mu ahh sevgilim yaa şimdiden özledim
Şakayla karışık imalarda bulundum, güzelce kırıldığımı da söyledim tabi ama açıklamalarını adam akıllı eksiksiz yapınca kırgınlık falan kalmadı gibi, aslan gibi gittim kedi yavrusu gibi döndüm yanından
Ahh ahh ben nasıl özledim bir bilsen. Bosver bunlar küçük seyler görmeyince insan her şeye kızıyo işte birazda askerliğin verdiği stresten kaynaklanıyo. Görünce de kuzu gibi oluveriyosun kıyamıyo insan
Aynen canım yaa özlemenin stresi çok yoğun oluyor. Ve ben şunu da fark ettim bu yerin belirsizliğinin de çok etkisi vardı benim ilk stresli hallerimde. O belli olunca en azından daha bir sakinledim gibi ama bakalım zaman neyi göstericek
biri bana sevgilimi getirsin
aramadı da bugün.
öf yarın arayacak ve ben bütün gün derste olacağımdan açamayacağım büyük ihtimalle.
biri bana sevgilimi getirsin
aramadı da bugün.
öf yarın arayacak ve ben bütün gün derste olacağımdan açamayacağım büyük ihtimalle.
Olmaz mı belirsizlik mahvediyo insanı zaten. Bosver ya askerlik zor bi süreç zaten ufak tefek şeylere takılıp ne kendi canını sıkmaya nede onu üzmeye gerek yook. Valla o kadar kötüyüm ki şuanda bile 65 gündür görmüyorum. Onada belli etmemeye çalışıyorum bilemiyorum ne olucam artık kırılcak halim bile yok öyle diyim yani sana.
Ne yalan söyleyim ustalığında başlayacak zaten bizim askerlik asıl. Mesafe yakın İzmir'e aslında ama babam pek sıcak bakmıyor Ankara'ya gitme meselesine, bu son artık zaten Ankara'ya geçecekmiş buradan sonra falan dedi. Yani bir şeyler ayarlayamazsam ben de izne gelinceye kadar göremeyeceğim ve bu da nereden bakarsak bir 5-6 ay demekBuna üzülüyorum ama artık yerimiz belli ve kötü bir yer de değil diye seviniyorum bir yandan, garibim yani ben de hala
Çok dayanamıcak olursan bi sekilde bi yol bulur gidersin bence onu hiç düsünme. Ben gitmeye kalksam iki gün yol sürüyoay pksolojim fena
Kafaya koysam giderim de ben hani öyle bir yapım var ama şimdiden ailemi ezer geçersem öyle, ileride bir şey istemeye yüzüm olmaz. O yüzden güzellikle ayarlamaya çalışıcaz bakalım.
Şu mesafeler b*k yesin başka da bir şey demiyorum
Ahahaha süpersinn hiç gülceğim yoktu
Gül tabi canım yaa, sıkınca canını hiç geçmiyor zaman
Haklısın canım.. Ee siz ne kadar süredir birliktesiniz ailenle tanışıyolar mı sen tanışıyormusun ? :) biraz çok srodum ama
Geldiiimmmdiziye dalmştm ne kaynatıyosunz bakiyim
Süremize çok şaşırabilirsiniz, iyi cesaretmiş sendeki de diyebilirsiniz ama 4,5 aydır birlikteyiz biz. Çok yeni aslında fakat hani hissedersin ya sanki seneler oluyormuş gibi aynen öyle durumumuz, hiç bir şeye kesin konuşamam ama bu ilişki için konuşacağım en kesin şey kesinlikle tarihten, birliktelik sürecinden çok daha uzun olduğu
Ailem biliyor, hatta akrabalara falan da sıçramaya başladı durum fakat henüz tanışamadılar. Sevgilim çok istiyor hatta dağıtım izninde de gelesi var hani bayramdan da istifade ama pek sıcak baktıklarını söyleyemeyeceğim bizimkilerin belki işi resmileştirmek gibi algılıyorlardır bilemiyorum
Ben onun ailesiyle tanışıyorum ama. Evlerine falan da giderim ki hala daha haftada bir on günde bir uğramaya çalışıyorum. Aytaç gitti Çağla yok demesinler diye
Ne kaynatalım, işimiz gücümüz bizim askerler
Aa ilginçmiş ama ben biranda aşık olup 2 ayda evlenen aradan yıllar geçmesine rağmen birbirine hala çok aşık olan insanlar tanıyorumTanısma isinde aceleci olmayın bence askerlik bitsin bi ondan sonra daha güzel bi tanısma olur hem ilişkinizde biraz zaman kt etmiş olur
Ben de öyle diyorum erken daha diye ama sabırsız işte benimki duramıyor yerinde. Tanışmak sadece bu ne çıkar falan diyor, ben bekleyemem askerlik bitene kadar diyor. Anlamadım ki niye bu kadar can atıyor bu meseleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?