93/3 asker yolu bekleyenler

bi gelsin hiç kavga edip küsmüycem zaten

degerlendırmek ıcın acıldıgında hemen sey oluyo annenın evıne gecınce boyle oldu evdeyken degıldı gıbısıne tmm hadı okulum paralı vs gıtmek zorunlu degıl o bı derece hadı okulu anlıyorumda aılemle annem yanı kahvaltıya gıtmem bılmemne herseyın batması cok sacma ya bugun baya ben agır konustum artık kusura bkmasın o askerde ama bende sonucta burda hergun aglamak zorunda degılım yanı . olmuyosada ınceldıgı yerden kopar benım saglıgım seyım daha onemlı bu nedır ya boyle. herseye problem cıkartıyo hersey sorun. sadece kendını dusundugunu hıssedıyorum. eger kı bu dusuncemı kafamdakı dınlenıyo suan bı daha kı konusmamızda degıstrrse degstrr yoksa ben hafta sonu gıdınce yuzyuze konusucam bunların hepsını bı sonuca varıcam boyle olmaz kımse kusra bakmasın annem suan bana tavır yapıyo haklı olarak kadın bı cıktık bu ne ya baslarım saygınına dedı. ben sen 5 aydır evden cıkmıyosun bı degısıklık olsun dıye cıkartıyım dedım dedı kalkıp cene yapıyo dıyo haklı... agzımı acamadım.. of cok yoruldm ya arada kalmaktan bunaldım artık asırı derecede

bi gelsin hiç kavga edip küsmüycem zaten

Onlarda bizim gibi ya :106: Dün çarşı izninde konusurken daha iyi anladm yani Diyoki bi geliyim sana sarılcam bidaha hiç bırakmicam Bide onlara sabır eğitimi diye bi eğitim vericeklermş dagda kaldıklarında uyumamaları için.Komutana dicem ki diyo bnm o eğitime ihtiyacım yok sevgilimi görmedigim her an için yeterince sabrediyorum ztn dicem diyo yaa kıyamam
Eminim hepsi bu durumdadır yani izinde gelsinler daha iyi görcez bunu ztn

Saygının esiri gibisin hadi arkadslarına karışsın etsin ama annen ya bi kahvaltıya gitmşsn ayda yılda bir onu bile cok görmş Elinden gelse nefes bile alma dicek
Bencede konus ama seninkinin fikrinin değişcegini pek sanmıyorm

evet canım ya annen haklı bence de
o da seni sürekli bunalımlarda görmek istemiyordur.
saygınla yüzyüze, sakince konuşursunuz.
anlayışlı olur diye düşünüyorum.
sen her gece bar pavyon gezmek istemiyorsun ki sonuçta.
annenle gidilen masum bir kahvaltının kime ne zararı var.

ruh hastası ya .
evet bencede ıste ablasına mesj attım sımdı ya dedım sıkayet eder gıbı olcak ama tandııgn ıcın soyluyorum dedım bılıyosun bızım ev dagıldı anneme geldım ıphone sattırdı bana salak bı tlf aldırdı dedım androıd kullanmamı ıstemıyomus bılmemne dıye . annemle kahvaltıya gıttık dedım o bıle sorun oldu bı ton laf soyledı annemde dogal olraak bıze neden karısıyo dedı dedım. aradakalmaktan yoruldm bı akıl ver ben napıyım 5 aydır evden cıkmıyorum zaten ddım

yoruldum gercekten ya ve o benı yordu yanı askerlık bılmemnede deegıl kendı kendıne benı yordu bu askerlık boyunca

Çağlacım hoşgeldin
Umarım iyi gelmştir ikinizede gitmen Kekinide hapu hupur yemştir eminim

Hoş buldum canııım
İyi gelmez mi yaa, hem de nasıl iyi geldi. Görmek, onu sadece izlemek bile insanın moralini nasıl yerine getiriyor. O kadar iyi geldi ki hem de, 2 gecedir takvim yaprağını koparmayı unutmuşum, düşünün yani. Bu gece 3 yaprak birden koparıcam, onun sevincindeyim
Yedi canıım yemez mi yaa, her bir dilimi bitirişinde çok güzel olmuş aşkım sağ ol diye diye yedi hem de canını yediğim yaa
Bugün de aramış Aşkım dün çok iyi oldu yaa, çok sevindirdin beni sağ ol diyo. O öyle dedi diye ağlıcaktım nerdeyse, mutlu olması çok güzel hem de oradayken

Burdaki herkes demşti gidersen oda sevinir diye dipnot düşiym hemen Yanlş anlayıp alınganlık yapma cocukcagıza sende bundan snra

Burdaki herkes demşti gidersen oda sevinir diye dipnot düşiym hemen Yanlş anlayıp alınganlık yapma cocukcagıza sende bundan snra

Amaaa o da gelme demeseydi yaniiiiii
Onu da söyledim gerçi güzel güzel, niye öyle dedin hayatım alındım ben sana üzüldüm de dedim. O da fark ettim zaten alındığını, ondan kıyamadım da gel dedim işte dedi. Niye ama dedim ben sonra. Aşkım ben sana o kadar yatırma para istemiyorum dedim onu yatırmışsın, ee bir de üstüne buraya geldin. Hem sonra benim için 5 te kalktın. 6da evden çıkıp 7 de otobüse bindin, daha da eve dönücen bak, gecenin bir vakti de kek yapmışsın, buradaki çayı içemediğimi unutmayıp çay demleyip getirmişsin. Yorulma sen ben gelicem nasılsa diye öyle dedim dedi. Hem çarşıya çıkabilseydim çarşımın olduğu bir gün gel diyecektim ben sana dedi, ee dedim ben de telefonda söyleseydin o zaman çarşımın olduğu gün gelsen diye dedim. Velhasıl kelam her şey çok iyi, maşallah

Ayyyy ne iyi yaptın ya gitmekle ben cok sevindim yani allah bozmasn bak cocuk seni düşündügü için diyo öyle ama eksik acıklama yapmş niye gelme dedigini söyleseymş iyiymş Düşünceli cocuk walla alınma sende bidaha

İnşallah canım valla benim de temennim o yönde yaniii

Handecim ustalıgınız daha belli olmadı mı merak ettim

Heerkese selaaamKeyifler nasıll
Ne harektli topiğiniz var yahuu her anınız olay olay olay
ÇAğlacımm bir buluşma yaşanmışş çok iyi etmişsin gitmeklee bir daha alınganlık yapma sakııınn..Bende çok istiyorum gitmek ama mesafeler uzak olunca istemiyo gitmemi ben napim şimdi bende mi küseyim

Aynen şaşırdım canım Sen askerinin yanına gitmiştin nasıl geçti ? Gitti dimi onu görünce bütün kırgınlık

Kırgınlık mıııı o da neee oldum valla görünce, hele bana doğru gülümseye gülümseye gelişi yok mu ahh sevgilim yaa şimdiden özledim
Şakayla karışık imalarda bulundum, güzelce kırıldığımı da söyledim tabi ama açıklamalarını adam akıllı eksiksiz yapınca kırgınlık falan kalmadı gibi, aslan gibi gittim kedi yavrusu gibi döndüm yanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…