- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.721
Bi süre snra özlemek bile hayatımızın bi parçası gibi olck bna göreSarılmak nasıldı,kokusu nasıldı,... daha bi sürü şeyi unutturcak bu askerlik bize...
Ama bittiginde bu unuttuklarımız daha bi anlamlı olck bnce cünkü kıymetini daha bi anlicaz gibi geliyo
Ben senn yerinde olsam kendimden bu kadar taviz vermezdmEn azından ailenle kız arkadslarınla takılmana bşy dememeli.Sonucta o yokken ailen vardı canım Bide Handeye okul konusunda katılıyorum okulunu o askerde diye bi kenara atman cok anlamsız bunları bidaha düşünüp degerlendirmelisinz bnce
bi gelsin hiç kavga edip küsmüycem zaten
degerlendırmek ıcın acıldıgında hemen sey oluyo annenın evıne gecınce boyle oldu evdeyken degıldı gıbısıne tmm hadı okulum paralı vs gıtmek zorunlu degıl o bı derece hadı okulu anlıyorumda aılemle annem yanı kahvaltıya gıtmem bılmemne herseyın batması cok sacma ya bugun baya ben agır konustum artık kusura bkmasın o askerde ama bende sonucta burda hergun aglamak zorunda degılım yanı . olmuyosada ınceldıgı yerden kopar benım saglıgım seyım daha onemlı bu nedır ya boyle. herseye problem cıkartıyo hersey sorun. sadece kendını dusundugunu hıssedıyorum. eger kı bu dusuncemı kafamdakı dınlenıyo suan bı daha kı konusmamızda degıstrrse degstrr yoksa ben hafta sonu gıdınce yuzyuze konusucam bunların hepsını bı sonuca varıcam boyle olmaz kımse kusra bakmasın annem suan bana tavır yapıyo haklı olarak kadın bı cıktık bu ne ya baslarım saygınına dedı. ben sen 5 aydır evden cıkmıyosun bı degısıklık olsun dıye cıkartıyım dedım dedı kalkıp cene yapıyo dıyo haklı... agzımı acamadım.. of cok yoruldm ya arada kalmaktan bunaldım artık asırı derecede
degerlendırmek ıcın acıldıgında hemen sey oluyo annenın evıne gecınce boyle oldu evdeyken degıldı gıbısıne tmm hadı okulum paralı vs gıtmek zorunlu degıl o bı derece hadı okulu anlıyorumda aılemle annem yanı kahvaltıya gıtmem bılmemne herseyın batması cok sacma ya bugun baya ben agır konustum artık kusura bkmasın o askerde ama bende sonucta burda hergun aglamak zorunda degılım yanı . olmuyosada ınceldıgı yerden kopar benım saglıgım seyım daha onemlı bu nedır ya boyle. herseye problem cıkartıyo hersey sorun. sadece kendını dusundugunu hıssedıyorum. eger kı bu dusuncemı kafamdakı dınlenıyo suan bı daha kı konusmamızda degıstrrse degstrr yoksa ben hafta sonu gıdınce yuzyuze konusucam bunların hepsını bı sonuca varıcam boyle olmaz kımse kusra bakmasın annem suan bana tavır yapıyo haklı olarak kadın bı cıktık bu ne ya baslarım saygınına dedı. ben sen 5 aydır evden cıkmıyosun bı degısıklık olsun dıye cıkartıyım dedım dedı kalkıp cene yapıyo dıyo haklı... agzımı acamadım.. of cok yoruldm ya arada kalmaktan bunaldım artık asırı derecede
Saygının esiri gibisinhadi arkadslarına karışsın etsin ama annen ya bi kahvaltıya gitmşsn ayda yılda bir onu bile cok görmş Elinden gelse nefes bile alma dicek
Bencede konus ama seninkinin fikrinin değişcegini pek sanmıyorm
evet canım ya annen haklı bence de
o da seni sürekli bunalımlarda görmek istemiyordur.
saygınla yüzyüze, sakince konuşursunuz.
anlayışlı olur diye düşünüyorum.
sen her gece bar pavyon gezmek istemiyorsun ki sonuçta.
annenle gidilen masum bir kahvaltının kime ne zararı var.
Çağlacım hoşgeldin
Umarım iyi gelmştir ikinizede gitmenKekinide hapu hupur yemştir eminim
Hoş buldum canııım
İyi gelmez mi yaa, hem de nasıl iyi geldi. Görmek, onu sadece izlemek bile insanın moralini nasıl yerine getiriyor. O kadar iyi geldi ki hem de, 2 gecedir takvim yaprağını koparmayı unutmuşum, düşünün yani. Bu gece 3 yaprak birden koparıcam, onun sevincindeyim
Yedi canıım yemez mi yaa, her bir dilimi bitirişinde çok güzel olmuş aşkım sağ ol diye diye yedi hem de canını yediğim yaa
Bugün de aramış Aşkım dün çok iyi oldu yaa, çok sevindirdin beni sağ ol diyo. O öyle dedi diye ağlıcaktım nerdeyse, mutlu olması çok güzel hem de oradayken
Burdaki herkes demşti gidersen oda sevinir diye dipnot düşiym hemenYanlş anlayıp alınganlık yapma cocukcagıza sende bundan snra
Amaaa o da gelme demeseydi yaniiiiii
Onu da söyledim gerçi güzel güzel, niye öyle dedin hayatım alındım ben sana üzüldüm de dedim. O da fark ettim zaten alındığını, ondan kıyamadım da gel dedim işte dedi. Niye ama dedim ben sonra. Aşkım ben sana o kadar yatırma para istemiyorum dedim onu yatırmışsın, ee bir de üstüne buraya geldin. Hem sonra benim için 5 te kalktın. 6da evden çıkıp 7 de otobüse bindin, daha da eve dönücen bak, gecenin bir vakti de kek yapmışsın, buradaki çayı içemediğimi unutmayıp çay demleyip getirmişsin. Yorulma sen ben gelicem nasılsa diye öyle dedim dedi. Hem çarşıya çıkabilseydim çarşımın olduğu bir gün gel diyecektim ben sana dedi, ee dedim ben de telefonda söyleseydin o zaman çarşımın olduğu gün gelsen diye dedim. Velhasıl kelam her şey çok iyi, maşallah
Ayyyy ne iyi yaptın ya gitmekle ben cok sevindim yaniallah bozmasn bak cocuk seni düşündügü için diyo öyle ama eksik acıklama yapmş niye gelme dedigini söyleseymş iyiymş Düşünceli cocuk walla alınma sende bidaha
Handecim ustalıgınız daha belli olmadı mı merak ettim
hayır
eşim de aramadı bugün.
önümüzdeki hafta belli olur artık diye düşünüyorum..
Burayı ilk defa bos görüyorum yahueceee sende mi yoksun tatlım ?
Buralar çok sessiz bu aralar
Aynen şaşırdım canımSen askerinin yanına gitmiştin nasıl geçti ? Gitti dimi onu görünce bütün kırgınlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?