- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.761
Ben de öyle diyorum erken daha diye ama sabırsız işte benimki duramıyor yerinde. Tanışmak sadece bu ne çıkar falan diyor, ben bekleyemem askerlik bitene kadar diyor. Anlamadım ki niye bu kadar can atıyor bu meseleye
Okudum hepsini dogru hayatımız onlar ztn baska ne olcak
Senn yine 4.5 aymş bizimkisi 3 ay ama 2 senedir birbirmizi tanıyoruz anlatsam roman olur tarzı bi hikayemiz var ama sevince beklememek gibi bşy söz konusu bile olmuyo işte
Ozaman herşey biraz daha ciddileşicek ya seviyor işte çocukBiz 4 yılı geçik birlikteyiz 2.yılımzda tanısmıstı ailemle ben istememiştim ama o ısrara dayanamadım sonunda
İşini garantiye alıyodurBilsinler haberleri olsun hem önyargıları varsa tanıyınca içleri rahat eder diye
Ozaman herşey biraz daha ciddileşicek ya seviyor işte çocukBiz 4 yılı geçik birlikteyiz 2.yılımzda tanısmıstı ailemle ben istememiştim ama o ısrara dayanamadım sonunda
Ya bnce cok güzel bşy erkegin kızın ailesiyle tanışmk istemesi cünkü ilişkiye ne gözle baktıgını belli ediyoTanışmalarda bi zarar yok tanışsınlar ki bnm ailem hep der hayatındaki kimse tanımak istiyoruz kızımız kimle birlikte nasıl biri diye.Ailelerinde içi rahat ediyo böylece
Sanırım öyle ama sanırım şu da var, ben mesela annesiyle de babasıyla da kardeşiyle de çok iyi anlaştım. Çok sıcak davrandılar bana en başından beri ki hala da öyleler. Babasına zaten deli oluyorum, adamla aramızda bir elektrik var yani göz göze gelince bile gülüyoruz birbirimize. Biz öyle samimi olunca aynı şeyleri o da istiyordur da hakkı zaten
Ooo maşallah, valla ben dört seneyi bulsam evlenirim herhalde Aytaç'la
Çok ısrarcılar canım haklısın
Bizde daha yüzük bile yok canımcım
Aynen öyle canım. Hem ben zamanın aslında çok da önemli olmadığını bir tecrübeyle anladım ki o yüzden bence sen de hiç ama hiç takılma süreye. Herkes hissettiği yaşta derler ya, bence ilişki de paylaşıldığı şeyler kadar uzun bir tarihte. Daha önce yazmıştım o deneyimimi bu topiğe buldum şimdi, kopyalayım da buraya anlayın meseleyi siz de.
Daha önceki deneyimlerden zamanın tanımakla paralel olmadığını çok acı bir şekilde tecrübe edenlerdenim ben. İtin birini 11 sene sevdim ben, çocukluk aşkıydı işte ama unutamadım silemedim bir türlü ve hiç bir şekilde de ciddi,uzun bir ilişkim olmadı o süreçte en uzunu 1 aydı o da zar zor iktire kaktıra yani. Sonra o zaman için bana öyle geliyordu bir mucize oldu ve biz onla çıkmaya başladık ( çıkmaya diyorum çünkü saygı duymadığım tüm ilişkiler için bu ergen ifadeyi kullanırım). 3 hafta kadar falan sonra ayrıldı benden bir mesajla ve mesajında işte daha önce onu çok inciten bir kız sebebiyle hislerini ve duygularını kaybettiğini kimseye karşı bir şey hissedemediğini kesinlikle bir yanlışım olmadığını söyledi ve bitirdi tek kelime etmedim. Yani kısacası olmuyor dedi yapamıyorum dedi işte sen benden daha iyilerine layıksın dedi fakat ben şerefsizin önde gideniyim demedi. 1 ay geçti o hislerini kaybetmiş adam ( ! ) biriyle çıkmaya başladı tekrardan. Çok zor günler geçirdim, astım hastasıyım ben ve sigara kullanıyordum ki başlayışım da onunla birlikte olmuştu. Daha beter sigara içtim, 2 ay gibi bir sürede 7-8 kilo aldım, stresten sivilce çıkmamış yerim kalmadı. Okulun başıydı ve ben bir saldım okulu mayısa kadar da kapağını açmadım ve şimdi eylül sınavlarına girdim sınıfı geçebilmek için. Yakın bir arkadaşımın nisanın sonunda asker eğlencesi vardı o da vardı orada. Alkolün de vermiş olduğu bir cesaretle konuştuk 1,5 saate yakın. Benim konuşmamdaki amaç içimde ne varsa dökeyim zaten bir daha ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime mantığıydı. Ve sonunda da diyecektim ki artık bekleme de bana da ben de kendi hayatıma bakayım, biliyorum zaten sen bana bekle demedin zaten ama ben kendimi öyle hissediyorum dedim. Adam bana bekle konuşuruz dedi, anlayamadım başta iki defa daha sordum. Bekle dedi mal gibi kaldım öyle benim beklediğim de istediğim de cevap olarak o değildi. Ben bekleme desin de ben de nefret edeyim artık unutayım diye düşünüyordum.
Ben umutlandım tabi bu konuşmadan hiç yok yere. Bekliyorum günü gelecek de konuşacağız diye. Bu arada ben de onları ayrı olarak biliyorum fakat o benden sonra çıkmaya başladığı kızla hala çıkıyormuş o ara yaklaşık da 5 ay oluyordu o zaman onlar çıkalı ve adam eski kız arkadaşıyla böyle bir konuşma yapabiliyor yani. Sonra öğrendim ki bu ve yanında 2-3 kişi daha o gecenin sabahında bir boklar yemişler hani zamparalık yani bildiğin. Ben bunu öğrendim ve öyle bir konuşmanın üstüne bile ( kendisi ağladı o konuşmadan sonra ) böyle bir şeyi yaptıysa bu ne adamdır ne adam olur. Ondan vazgeçme kararı aldım ve 08. Mayıs. 2013 de onun bende olan tüm şeylerini, benim onun için yaptığım her şeyi bir araya toplayıp son kez de ağlayarak da olsa yaktım yok ettim ve onu orada bıraktım, o günden sonra ne bir daha adını ağzıma aldım ne de bir şey o günden sonra ilk defa o konuyla ilgili buraya bir şey yazıyorum işte şimdi. O gün sigarayı da bıraktım ve 3,5 sene sigara kullanmış ve günde bir paketi rahat içen ben ne bir daha ağzıma aldım sigarayı ne de içmek aklımın ucundan geçti. Her şey kafada bitiyor yani.
Onu bu seneyi de sayarsak 13 senedir tanıyorum ( ! ) toplamda fakat hiç tanıyamadığımı daha bu sene mayıs ayında tamamen öğrendim. Çok uzun oldu biliyorum ama yazmak istedim yine de. Ne ben kolay yerlerden gelerek buldum bu aşkı ne de o sen çok zorsun deyip de döndü benim yolumdan. Zaman kısa gibi geliyor gerçekten ama benim nelerime katlandığını bir anlatsam size ne sabırmış bee 4 aylık ilişkide kimse katlanmaz bu kadarına dersiniz yani o kadar zor biriyim çünkü çok kırgınım geçmiştekilere. O yüzden gönül rahatlığıyla diyebiliyorum tarihin çok çok ilerisinde bizim ilişkimiz de bağımız da çok şükür ki ...
Tabi ki öyle benim ailemde bizde bilelim nasıl bi insan tanıyalım sonuçta onunla her yere gidiyorsnuz bilgimiz olsun filan diyodu ama ne biliyim erken diye düşünüyodum benAma çok iyi oldu sonradan ailelerde tanıstı şimdi arkadaş gibi gelip gidiyolar. Ama yüzük filan yok henüz ben onunda erken olduğunu düsündüm gelince yapıcaz artık bisiler
Askerliğini yapsın gelsin hayırlısıyla o da olur canım
Olur herşey zamanla inş bi gelsinde askerden nişan haberlerini bekleriz artk
Sanırım öyle ama sanırım şu da var, ben mesela annesiyle de babasıyla da kardeşiyle de çok iyi anlaştım. Çok sıcak davrandılar bana en başından beri ki hala da öyleler. Babasına zaten deli oluyorum, adamla aramızda bir elektrik var yani göz göze gelince bile gülüyoruz birbirimize. Biz öyle samimi olunca aynı şeyleri o da istiyordur da hakkı zaten
Ayyyy bu gece erkeklere kin biledim resmenDiğer topictede biri askerden gelir gelmez sevgilisini bırakmş.Ne karaktersiz insanlar var ya allah karşılaştırmasın.Kadere cok inanıyorum bn herşeyde bi hayır vardır.Belki sen o cocugun gercek yüzünü görmesen aytaçla tanışamicaktın işte.Zamanın aynen hiç bi önemi olmuyo.Aradan 2 3 sene geciyo bi bakıyosun ilk tanıştıgın kişiden eser yok.Oyüzden bnde senn gibi şuan herşeyden cok memnunum keşke o gecen 2 senede sevgilim olsaymşta o zamanıda onun sevgisiyle gecirseymşm diyorm bn hep mesela Ama gec olsun güç olmasın demşler
Belkisi yok canım kesinlikle ama kesinlikle tanışamayacaktım yani. Ben o kadar kördüm ve salaktım ki ayrılıktan sonraki o 5-6 ay. Mesela oturduğumuz yerde falan onun arasının bozuk olduğu bir kişiye falan böyle yolda selam versem kendimi suçlu hissediyordum, arkadaşım da olsalar hiç bir erkekle iletişime geçmiyordum. Hani bildiğin büyülenmiş gibiydim yani. Ve o yaşattığı acı tecrübeye borçluyum ben şuan ki ilişkimi. Ahtım var bu ilişki böyle güzelliğiyle devam eder de güzel bir şekilde de sonuçlanırsa gidicem teşekkür edicem yani, tek muhatap oluşum da o olucak yani kafamda bitirdikten sonra
Tanıştır ozamn bi zahmetHem cocukta mutlu olur daha bi güzel oluyo ztn ya bnm ailemde biliyo tanışıyolarda babamla bile rahat rahat konusabiliyorz oyüzden koray hakkında
Aman boşver kendini bşy sanmasınİyikide yaşamışsn demkki böyle şeyleri tabiki kötü olmş hiç olmasada olurmş ama böylesi makbulmş demkki Şimdi bak ne güzel düşünceli seni seven deger veren bi sevgilin var allah tamamını erdirsin ztn ilk önce sen evlenceksin burdaki bekarlar içinde içime doguyo
Konuşma konusunda bizde de çok sıkıntı yok. Hani babama gittim ustalığı Ankara'ya çıkmış dedim direk ki ağlıyordum o sırada
Hee öyle mi hayırlısı olsun falan dedi hatta babam da
Ama iş tanışmaya geldi mi, babam askerliğini yapsın gelsin öyle diyor. Sanki ben istemeye gelecekler diyormuşum gibi. Çözemedim bizim İso'yu ( babam )
Baban işi garantiye alıyo yada seni direk evlendiresi var Benmkide ilk diyodu askere gidip geliyim işimi buliyim öyle gelip tanışırım hem daha iyi bi izlenim olur diye ama snra dayanamadı geldi tanıştı Babam diyoki niye hiç konusmuyosun cocuk napsın korkudan dili tutuldu sanırm bide ztn sessiz sakindir dur yemş bülbüle döndü
Benimki aslında konuşkandır ama ilk anda o da sessiz olur herhalde ama sonra bir açıldı mı susturamazlar herhalde. Bir görseniz böyle aşırı sıcak kanlı bir çocuk yaa, hatta ben bu yüzden ona teşekkür etmişimdir yani çünkü ben başlarda böyle biraz soğuk bir tipim hatta suratsız diye bile tabir edilebilirim yaniO çok rahatlatmıştı beni samimi tavırlarıyla, Ahh canım sevgilim yaa, özledim yine
Benimki aslında konuşkandır ama ilk anda o da sessiz olur herhalde ama sonra bir açıldı mı susturamazlar herhalde. Bir görseniz böyle aşırı sıcak kanlı bir çocuk yaa, hatta ben bu yüzden ona teşekkür etmişimdir yani çünkü ben başlarda böyle biraz soğuk bir tipim hatta suratsız diye bile tabir edilebilirim yaniO çok rahatlatmıştı beni samimi tavırlarıyla, Ahh canım sevgilim yaa, özledim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?