93/3 asker yolu bekleyenler

aynen film izle dizi izle bişeylerle uğraş bi bakıyosun 2 3 saat geçmiş bile olyuo hehe

ay bende saygını korkuttum iyice gelde gene pudingler yap kahvaltılar hazırla çorba yap ben hasta olunca falan diye diye haha iş yaptırıyom diye ben uzman olcam kalcam burda diye dalga geçiyo :52:

çok şekersiniz ama ya muratta şu askerlik psikolojisini atlatınca böyle eskisi gibi oluruz yine inşallah.. valla ağlamaktan göz pınarlarım kurucak :14:

çok şekersiniz ama ya muratta şu askerlik psikolojisini atlatınca böyle eskisi gibi oluruz yine inşallah.. valla ağlamaktan göz pınarlarım kurucak :14:

hayatım şimdi sen ona destek olcaksınnn işte sürekli bi iyimser düşünceler yüklüceksin bi de bu ara hep şey ol böyle tamam hayatım falan sinirli ve kırıcı zamanları olabilir alışamadığından bunları üstüne alınma . ankesörde binlerce erkeğin içinde seninle çok samimi konuşamayabilir neden böyle diye sorgulama hiç . çünkü öyle sığ insanlar var ki orada onun muhabbetini yaptıklarından ne biçim konuşuyor diye konuşması değişen çok insan oluyor yani biz olmadık ama umarım sizde olmazsınız hala öyle olanlarıız bile var özelde normale dönüyolarda herkesin içindeyken biraz daha aşkım aşkım modları olmuyo :1:

evet cehennemim yedinci katı gibi bişey diyorlar.. allah sabır versin bize herkeste aynı olmuyor tabii sağol canım[/QUOTE]

Şimdiden Allah kavuştursun ozamn :31: İlk bir hafta aramada alışmada brz zorluk çekebilr ama sen destek ol aglama konusurkende mümkünse cünkü öyle olunca ztn zorlu şartlarda oluyolar iyice moralleri bozuluyo :26:

Son düzenleme:
O TeLefon hıc kapanmasın istıyorummm olmuyo işte elden hıc bısey gelmıyo :(

Aynen konusuyosn bi anda diyoki bnm gitmem lazm :31: Poffff diyosn içinden ama yapck bşy yok ama konustuğuna şükret bnce :52:
Konusmanın kıymetini burda en iyi Çağla ve ben biliriz herhlde :1:

p.ç torun kalkmış dedi ecee banaaa yani gelenler benim has torunum muu artık kısaldığına göre ay o zaman ciddi anlamda hoşgeldiniz :72::72::72::72:

Aynen konusuyosn bi anda diyoki bnm gitmem lazm :31: Poffff diyosn içinden ama yapck bşy yok ama konustuğuna şükret bnce :52:

ay evet ya artık 2.altlar geliyo bi rahatlasanız sizde şu telefon konusunda süper olcakkk :46::46:

evet cehennemim yedinci katı gibi bişey diyorlar.. allah sabır versin bize herkeste aynı olmuyor tabii sağol canım

Manisa kirkagacta bi tanidigimiz acemiligini orda yapmisti.yasi buyuktu rahatim ben demisti.ordanda bitlise yolladilar.ama senin sevdicegin komanda.doguya yolluyolar orasi diye biliyorm.Allah kavustursun sabir versn

ay evet ya artık 2.altlar geliyo bi rahatlasanız sizde şu telefon konusunda süper olcakkk :46::46:

Eskiye göre kat kat iyiyz neyseki hani her gün haber alabiliyorm en azından yada bşy oldugunda msj atıyorm akşam bakabiliyo ayyyy o acemiligi hatrlamk istemiyorm neyseki 56 gün yaptık :1:

tabıkııı her konustugumuz ana sukredıyorum. Zaten telefon soktu bı ay öncesnde içeri . sabahları msj atıyo öglen ankisrlden arıyo kapatıp ben arıyorum sırket telefonundan :D Sonra işten cıkma saatıme yakında arıyo konsuyoz bırde gece yatarken acıyo telefnu bı kaç msj msjlasıyoz :D allah bereket versın :1:
:9:

Eskiye göre kat kat iyiyz neyseki hani her gün haber alabiliyorm en azından yada bşy oldugunda msj atıyorm akşam bakabiliyo ayyyy o acemiligi hatrlamk istemiyorm neyseki 56 gün yaptık :1:

kızım 5 aya düşüyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaay ya harbden şafaklar güzelleşmeye başladıkça moralim düzeliyo kendime geliyom artık :1::1:

darısı yeni gelenlerin başınaaa :nazar:

tabıkııı her konustugumuz ana sukredıyorum. Zaten telefon soktu bı ay öncesnde içeri . sabahları msj atıyo öglen ankisrlden arıyo kapatıp ben arıyorum sırket telefonundan :D Sonra işten cıkma saatıme yakında arıyo konsuyoz bırde gece yatarken acıyo telefnu bı kaç msj msjlasıyoz :D allah bereket versın :1:
:9:

Cok iyiymş ya sizin bozulmaz inş :27:
Bizim sabh bi günaydın msjı atıyo ki bu bni cok cok mutlu eden bi durum :1: Snra akşam arıyo yada msj atıyo ama iyi ben memnunum halimden :52:

kızım 5 aya düşüyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaay ya harbden şafaklar güzelleşmeye başladıkça moralim düzeliyo kendime geliyom artık :1::1:

darısı yeni gelenlerin başınaaa :nazar:

Aynen ezgi düşiyim artk yani Ocaktan sıkılmştm şimdi şu 6 yazısından sıkıldm :27: Kendime sıkılcak şey buluyorm :9:
Yokuş tırmanmanın son noktalarına geldik snra aşagı incek huu huuu :10:

Back
X