- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.281
Manisa kirkagac..Zormus diye duymustumm.Allah kavustursun
evet cehennemim yedinci katı gibi bişey diyorlar.. allah sabır versin bize herkeste aynı olmuyor tabii sağol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manisa kirkagac..Zormus diye duymustumm.Allah kavustursun
evet cehennemim yedinci katı gibi bişey diyorlar.. allah sabır versin bize herkeste aynı olmuyor tabii sağol canım
aynen film izle dizi izle bişeylerle uğraş bi bakıyosun 2 3 saat geçmiş bile olyuo hehe
ay bende saygını korkuttum iyice gelde gene pudingler yap kahvaltılar hazırla çorba yap ben hasta olunca falan diye diye haha iş yaptırıyom diye ben uzman olcam kalcam burda diye dalga geçiyo![]()
benim sevdiceğim jandarma komando az sonra teslim olucak![]()
Allah kavuştursun hepimizi canım benim....sayılı gün geçicek inş...![]()
Ezgiiiiiiiii gözün aydınnnnnnn![]()
çok şekersiniz ama ya muratta şu askerlik psikolojisini atlatınca böyle eskisi gibi oluruz yine inşallah.. valla ağlamaktan göz pınarlarım kurucak![]()
Sankii SinirLi MoraLsiz oLdugum Anı AnLayıp Arıyooo Cokkk Sevıyorumm Abii Yaaaaaa![]()
Ne mutlu sana ozamn![]()
Oh ne güzel haberler artk yavaş yavaş rahatlama dönemine giricez sanırım![]()
O TeLefon hıc kapanmasın istıyorummm olmuyo işte elden hıc bısey gelmıyo![]()
Aynen konusuyosn bi anda diyoki bnm gitmem lazmPoffff diyosn içinden ama yapck bşy yok ama konustuğuna şükret bnce
Konusmanın kıymetini burda en iyi Çağla ve ben biliriz herhlde![]()
Manisa kirkagacta bi tanidigimiz acemiligini orda yapmisti.yasi buyuktu rahatim ben demisti.ordanda bitlise yolladilar.ama senin sevdicegin komanda.doguya yolluyolar orasi diye biliyorm.Allah kavustursun sabir versn
ay evet ya artık 2.altlar geliyo bi rahatlasanız sizde şu telefon konusunda süper olcakkk![]()
Aynen konusuyosn bi anda diyoki bnm gitmem lazmPoffff diyosn içinden ama yapck bşy yok ama konustuğuna şükret bnce
Konusmanın kıymetini burda en iyi Çağla ve ben biliriz herhlde![]()
Eskiye göre kat kat iyiyz neyseki hani her gün haber alabiliyorm en azından yada bşy oldugunda msj atıyorm akşam bakabiliyo ayyyy o acemiligi hatrlamk istemiyorm neyseki 56 gün yaptık![]()
tabıkııı her konustugumuz ana sukredıyorum. Zaten telefon soktu bı ay öncesnde içeri . sabahları msj atıyo öglen ankisrlden arıyo kapatıp ben arıyorum sırket telefonundanSonra işten cıkma saatıme yakında arıyo konsuyoz bırde gece yatarken acıyo telefnu bı kaç msj msjlasıyoz
allah bereket versın
![]()
kızım 5 aya düşüyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaay ya harbden şafaklar güzelleşmeye başladıkça moralim düzeliyo kendime geliyom artık
darısı yeni gelenlerin başınaaa![]()
Aynen ezgi düşiyim artk yani Ocaktan sıkılmştm şimdi şu 6 yazısından sıkıldmKendime sıkılcak şey buluyorm
Yokuş tırmanmanın son noktalarına geldik snra aşagı incek huu huuu![]()