- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.501
benimki ankara polatlı daha dün gitti dünden beri ağlıyorum çok mutsuzum benm surumumda olan var mı
Ne Polatlı mııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki ankara polatlı daha dün gitti dünden beri ağlıyorum çok mutsuzum benm surumumda olan var mı
biz kızlar her boşluklarında bizi arasınlar diye düşünüyoruz ki haklıyız da yani:) Benimkide şükür öle ama benimkinin orda çok fazla rütbeli var adım atıığında karşısında asker değil rütbeli asker çıkıyor . Bende dikkat et diyorum tutanak yemeyelim de .
canım allah kavustursun amma cok ankara yarrenı oldu yahu uzulme aglamaların dogal ama alısıyorsun...
caglada polatlıdan hadı bakalım hehe![]()
e bizimde farkı yok köşk yani adım attığı yer paşaondan kullanmıyoruz yoksa kullanan var ama tutanak yiyip uzayanda çok var ne gerek var konuşabiliyoruz ankesörde en azından gizli saklı konuşma derdi yok falan bana daha rahat geliyo bu yüzdenn
Öncelikle allah kavuştursun tatlım. Ben ve benim gibi burdaki bi çok arkadaş o günleri atlattık çok şükür sende alışacaksın zor olacak ama alışacaksın. Bizler alıştık sabırla teskerelerimizi bekliyoruz.
Çok üzülüyorum tatlım ya![]()
Ama kendimi Mehtabın verdiği sevinç mutluluk çok başka ama şafağın vereceği mutluluk mehtaptaki mutluluğa bin basacak diye avutuyorum
![]()
biliyorum anlıyorumda ama daha bakınca 8 ay gibi bi süreç var ona göre izin ve görüşmelerinizi çok iyi ayarlayın ki madur durumda kalmayın diye diyorum...
Allah kavuştursun canım hepimiz o durumdan geçtik yavaş yavaş kendine geliyorsun biz sana ne desekde boş aglarsin uzulursun ama güçlü olmak zorundasin
saol tatlım moral oldu burası bana
Kızlarr bugün belli oldu usta birliği ığdıra gidio( varmı aranızda sevdigi ığdırda olan?? Off çıldırcam yaa
Kızlarr bugün belli oldu usta birliği ığdıra gidio( varmı aranızda sevdigi ığdırda olan?? Off çıldırcam yaa
Teşekkür ederim kızlar önümüzdeki hafta dagıtıma gelcekmiş galiba tamda belli değil ne zaman gidiceği... Korkuyorum sanırım...
iyi aksamlar
keyifler nasil kizlar
İyi akşamlar Güli, iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın![]()
18 ocakta teslim oldu benimki canım devre kaybı gitti kaçaktı :/