93/3 asker yolu bekleyenler

biz kızlar her boşluklarında bizi arasınlar diye düşünüyoruz ki haklıyız da yani:) Benimkide şükür öle ama benimkinin orda çok fazla rütbeli var adım atıığında karşısında asker değil rütbeli asker çıkıyor . Bende dikkat et diyorum tutanak yemeyelim de .

e bizimde farkı yok köşk yani adım attığı yer paşa :52: ondan kullanmıyoruz yoksa kullanan var ama tutanak yiyip uzayanda çok var ne gerek var konuşabiliyoruz ankesörde en azından gizli saklı konuşma derdi yok falan bana daha rahat geliyo bu yüzdenn

benimki ankara polatlı daha dün gitti dünden beri ağlıyorum çok mutsuzum benm surumumda olan var mı

Öncelikle allah kavuştursun tatlım. Ben ve benim gibi burdaki bi çok arkadaş o günleri atlattık çok şükür sende alışacaksın zor olacak ama alışacaksın. Bizler alıştık sabırla teskerelerimizi bekliyoruz.

e bizimde farkı yok köşk yani adım attığı yer paşa :52: ondan kullanmıyoruz yoksa kullanan var ama tutanak yiyip uzayanda çok var ne gerek var konuşabiliyoruz ankesörde en azından gizli saklı konuşma derdi yok falan bana daha rahat geliyo bu yüzdenn

Kesinlikle canım bizde tutanak yemektense az konuşuruz daha iyi. Yok biz usta geçeli hiç ankesör kullanmadık.

Öncelikle allah kavuştursun tatlım. Ben ve benim gibi burdaki bi çok arkadaş o günleri atlattık çok şükür sende alışacaksın zor olacak ama alışacaksın. Bizler alıştık sabırla teskerelerimizi bekliyoruz.

onu orda üzerler diye korkuyorum sadece kendimi düşündüğümden değil bu ay alışmak zor olucak baya

Çok üzülüyorum tatlım ya :( :43: Ama kendimi Mehtabın verdiği sevinç mutluluk çok başka ama şafağın vereceği mutluluk mehtaptaki mutluluğa bin basacak diye avutuyorum :nazar:

Ne demişler mehtap gibi kızım olacağına şafak gibi oğlum olsun :52::52::1::1: neler diyorum ben yine ya :1::1:

biliyorum anlıyorumda ama daha bakınca 8 ay gibi bi süreç var ona göre izin ve görüşmelerinizi çok iyi ayarlayın ki madur durumda kalmayın diye diyorum...

Haklısın hayatım bi gideyimde yanina konusucaz bakalim martta kesin gelmesi lazım anneside gelicek çünkü tanışma falan olcak

Son düzenleme:
saol tatlım moral oldu burası bana

İstediğin an gel yaz dertles biz hep burdayiz bir kişi olmasa diğeri burda oluyor mutlaka :) sabiirr sabiirr sabiirr baska yol yok...

Kızlarr bugün belli oldu usta birliği ığdıra gidio :(( varmı aranızda sevdigi ığdırda olan?? Off çıldırcam yaa

Allah kavuştursun canım ne zaman gidiyor

Back
X