- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.521
iyi aksamlar
keyifler nasil kizlar
İyi akşamlar tatlım iyi Sağol sen ne yapıyorsun goremedim bayadir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar
keyifler nasil kizlar
iyi olsun istiyom ama olmuyo be caglacim hep husran
bosa kurek cekiyorum ne biliyim ben pek iyi degilim
biri bitmeden digeri basliyo sorunlarin
Yok kaçak düşmedi okulda kaydı vardı askere gidicek die okulla ilişkisini kesti ve 2 gün içinde gitti askere
evet ıcerde 150 tl ama yakalanan cok oluyo kı ya yanı ıcerde kullanılmıyo degıl kullanılıyo ama yakalananda oluyo gerek varmı dersen bnım ıcın yok konusabılıyorum her dk ulasamıyorum belkı ama sonucta konusuyoruz sızınde sofor muhabbetıne kullanırsınız rahat olur o konuda yanı bence ama bılmıyorum koguslara gece baskın falan cok oluyo
Kızlarr bugün belli oldu usta birliği ığdıra gidio( varmı aranızda sevdigi ığdırda olan?? Off çıldırcam yaa
Tim çavuşu olarak görev yapıcak öle yazıodu bakalım nasıl olcak iyce stres yaptım
biz surunuyoruz aman tatlimİyi akşamlar tatlım iyi Sağol sen ne yapıyorsun goremedim bayadir
Ahh canım ya okudum konunu. Ne zaman bitecek bu sıkıntılar ne zaman refaha kavuşacaksınız bilemedim ki :26:
biz surunuyoruz aman tatlim
girmiyorum fazla ondan canm arada yokluyorum oyle
himm biloyosun demek iste hersey ortada sen onun icin herseye katlan karsiligi bu iste
bu gidiste biz csbuk ayriliriz yoksa gitmez boyle
Yok yok olamazzz dediğim gibi bisuru asker gitti çok yogunlar demek hem diyosun ya sende limoniydi aramız diye o yuzden ilk annesine haber vermek icin onu aramistir ilk firsattada seni arar :) sen sıkma canını cok iyi anlıyorum seni bak ben nasıl zaman gectide 94/1 ler geldi anlamadım valla :) zaman geçiyor ama ilk günler daha zor geçiyor ustaya geçtiğinizde dahada rahatlarsınız... benimde hattımda problem vardı ilk günler beni aradığında ulaşamıyordu kapalı gözüküyordu telefonum annemi arayıp haber veriyodu aradım ulaşamadım diye bende kızdı diye düşünüp panik yapıp askeriyeyi aramistim ilk gunden bütün bölükleri :) panik yapma sakin ol sadece beklr gunduzdr aksamda ilk günler yoğun olurlar yavas yavas egitimler falan derken baktınız acemilik bitmis :)
Kıyamam yaayy bende boyleydim Kasım ayındaaa
ezgi cagla ece sagolsunlar sakinlestrmslerdi beni
smdi bende katıldım yardım etmeye :) canım benim inan bana geçiyor ne desek boş ama sabır
Alemsin ezgi yaöyle yapcam zaten bebeğim
![]()
haahhahahahahha ay cok mu fenayız ne bende oyleyım mesela annesi ablası dıyo saygını arıcaz kacta arıyalım dıyom aksam ben konusuyom sız sabah arayın cunku sabah daha kısa konusabılıyo falan ya bı de ılk gıttgındede benı aramıstı ılk hemen sormustum ılk kımı aradın dıye hohohoo naletız valla ya
çok teşekkür ederim tatlım senin az kalmış çok şanslısın bitince hiç gitmemiş gibi olucak
Kesinlikle canım bizde tutanak yemektense az konuşuruz daha iyi. Yok biz usta geçeli hiç ankesör kullanmadık.
aynen ya benim ki de ilk beni aradısormuştum hatta benden önce kimi aradın die
walla kimseyi aramadım hayatım diodu
![]()
![]()
![]()
Ne demişler mehtap gibi kızım olacağına şafak gibi oğlum olsunneler diyorum ben yine ya
Haklısın hayatım bi gideyimde yanina konusucaz bakalim martta kesin gelmesi lazım anneside gelicek çünkü tanışma falan olcak
gözün aydın ezgiiiii![]()
![]()
sen benm gözümü korkuttun bikere :) ben hiç gerek yok boşver sokma telefon diyorum ilerde bilmiyorum ama gerek yok riske alıştım sayılır şuanda :)
Ayy çok sıktı 100ler yaaaa bi bitmediii![]()