93/3 asker yolu bekleyenler

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 08. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 68 ->>> AKSARAY'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 78 ->>> KARABÜK'E SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... yuppisi ... 87

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 107

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 161

... sweet71 ... 166

... apple2 ... 167

... KUBB88 ... 167

... zeytinagaci ... 170

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 186

... KorEc ... 187

... blss ... 187

... mystery123 ... 188

... yunay ... 188

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 261

... tuqbaCadi ... 268

... AskerYariyim ... 271

... dilanumut ... 272

... pinkok ... 272

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 312

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 362

... wishw ... 362

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Sormak da istemiyorum ama anladığım kadarıyla hala daha aynı durum :26:

Ortak facemiz vardı ayrılınca dondurttu açtırıp benim adımı sildirmiş tekrar dondurtmuş. Ayrıldığımız için üzülmüyorum benim için gerçekten böylesi daha hayırlısı ama o kadar zaman geçirmişiz yaşanmışlıklar alışkanlıklar var o kötü yapıyor

​O alışkanlık hissi yok mu zaten sorun o. Aslında böylesi daha iyi diyorsun ama içten içe de o alışkanlık hissi hep iyi günlerinizi hatırlatıyor sana. Onları hatırlamak istemiyorsun ama yine de hatırlıyorsun ...

İnanmazsın ama hiç iyi şeylerini hatırlamıyorum sadece sarılmayı özledim o kadar

İnanmazsın ama hiç iyi şeylerini hatırlamıyorum sadece sarılmayı özledim o kadar

İyiliklerini hatırlamıyorsan işin daha kolay olmalı aslında ama :44:
Ne desem inan bilemiyorum, o özlem hissi çok beter bir şey. Ben ayrılıklarımda en son o hissi yaşardım daha öncesinde, başta hissizlik , sonra kızgınlık, onun yerini kırgınlık alıyordu en son da özlem. Ve en zorlandığım dönem de özlem dönemiydi. Sen zor olandan başlamışsın aslında umarım bundan sonrası için bari daha kolay olur işin :26:

Öyle karışık duygular içindeyimki anlatamıyorum bile aslında ona o kadar çok kızgınım ki hatta nefret edebilecek şekilde ama dediğim gibi öyle bir alışmışım ki ona annem babam nasıl hayatımın bir parçasıysa o da öyle birşeydi benim için. Ve dediğin gibi o kadar çok özlüyorumki 1 kere sarılsam hiç bırakamam gibi. Ama ona rağmen istemiyorum onu hayatımın içine bir daha almak çok zor bu kızgınlıkla.

Bu kadar kızdığını görmeyecek kadar nasıl kör oldu ki bu çocuk ? Ben buna akıl sır erdiremiyorum

Konunun içine pat diye daldım pembecim kusura bakma ama senin için çok zor olan bi donemdesin Allah yardımcın olsun hayatimmm... cok zor bi anda silip atilacak bişey değil tabii kii elbet Canın yanar elbet ozlersin gecermi bilemem ama bilmiyorum ya kaldım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…