93/3 asker yolu bekleyenler

Yandık desene yapcaz bişeyler artık napalım

bebek orda gişeler olması lazım illa ki satan vardır yada en kötüsü bastır birine para ver birininkini doldur .. ay ben hala gidicem bu sefer gidiyrum geç kalcam yoksa hahaha

Aa evet birinden rica ederim ordaa o da olabilir insanlık ölmedi yaaaa hem sevenleri kavuşturmak sevaptir hadii hadiii git kopamiyosun burdan

Haha aman benim oglum yapmaz aman benim oglumm sever eder.yok iste yani neyi yarıştırıyoruzzz:))bn 1hafta onlarda kaldim annesi gidiyo aman oglusumm sariliyoo opuyo.emre tamam anne yeter diyo yapma.kubra yapsa hosuna gider ama diyo gulerek ama agiz yokluyo yani:)heralde kubra opup sarilabilir o ayri diyo haha ben dort kosee:)))
Mesela misafirlige gttik onlar babasiyla onden ckti bz annesiyle arkadan cktk.kapida bekleyen goremedik.annesi arabaya yuruduler sandi.annesi babasi kılıklı beklememis dedi.bnde emre bekler kapidadir dedim.ay beklemez derken pat emre kapida bekliyo:)))hahah bnun gbi o kdr cok olay varkiii:)çenemide tutamıyorumm yani.
Aynen emrede pat diye soyler guzel dille soyliyim falan diye hic dusunmez.valla hosuma gtmiyo degill egleniyorumm:))

balıkesir.
%1 doğuya yollanıyormuş ordan o da bizimkini vurdu.Allah herkesi hayırla sağlıkla kavuştursun...

Aaa.hayirlisi boyleymis cnm demek uzulme hic.bzm acemilik yaptigimiz yer ztn %90 doguya yolluyodu.acemilikten nereye gtcegini az cok kestiriyoduk..ne korkularla yolladim agladim zirladim.Ama iyi oldugunu duydugun her an alışıyo insan

Biz haklı çıkınca baya hoş tabi içten içe zafer naraları atıyorum , nihahahah diye
Şu yazdıklarımızı okusalar ne fenayız yalnız hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…