- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.741
Parayla olmuyor sanırımistanbul kartım var benim
Aynen parayla geçiş şansın yok. Otobüs olsa 3-5 kartlardan satın alırsın da şoförden, hava alanında vaziyet ne olur inan ben de bilmiyorum. Ama vardır sanıyorum satan bir yer. Taksi dicem ama hava alanı- ksk arası bir hayli tutar. yolu da bilmiyorsun zaten dolaştırır da dolaştırır artık taksici seni, maaşın yarısını oraya bırakırsın
bebek orda gişeler olması lazım illa ki satan vardır yada en kötüsü bastır birine para ver birininkini doldur .. ay ben hala gidicem bu sefer gidiyrum geç kalcam yoksa hahaha
Nerde acemilik yaptida ığdıra gidiyo?bnm sevgilimin acemilikten arkadasi ığdıra gtmisti
kızlar ben gidiyorum öptüm hepinizi çok çok
pazartesi sabahı burdayımm hemen
Off bilmeden etmeden inatlaşmaları yok mu beni deli ediyor. Normalde mesela Aytaçımın inat huyu yoktur, tartıştıysak mesela en kötü ertesi sabah hiç bişey yokmuş gibi mesaj atar normalde ama askeriyede bu huylar da bir ölçü değişti tabi. 2 gün falan mesaj atmamıştı bir de attığı mesajlar da yani gayet resmi, soğuk böyle. Nereden açıldı konusu bilmiyorum bunu söyledim ben inat huyu yoktu etmeye başladı diye, yok efendim diyor Aytaç öyle değildir , cart curt. Yahu be kadın ben de bi tarafımdan uydurmuyorum herhalde bana yapıyo ki söylüyorum . Bir de aynı şey bizde oldu. Haziranda daha ev aldılar kendilerine, gelip eden misafirler de ev hediyesiyle geliyor tabi. Biri de bir saat almış böyle , dekor saatlerden aslında güzel ama köşesine de dua iliştirmiş tasarlayan. Yani o modern havası bozulmuş biraz, dua güzeldir olmalıdır ama o saatte yeri yok yani. Neyse işte şey dedi annesi, asacak yerimiz olsa asardım aslında falan dedi, hem de gösteriyo bana. Neyse artık ileride evinize siz asarsınız,size kaldırayım dedi gülerek. Ben de hani baktım saate, aramızda resmiyet yok bir şey yok nasılsa, Aytaç bunu evine asmaz yalnız, beğenmez bunu dedim. Yok ya dedi bişey beğenmeyen Büşra'dır bizim ( görümcem) , Aytaç beğenir dedi. Sanmıyorum dedim kapandı konu derken Aytaç geldi o sırada içerden. Bak oğlum nasıl bilmem kim almış , sana kaldırcam evinize asarsınız dedi gülerek annesi. Aytaç bir baktı şöyle, bu ne be böyle ben asmam bunu evime falan dedi Yenilmeye doymuyolar Valla huyları da benziyomuş gerçekten, dan diye söyler bizimki de siz gelmeyin gerek yok der ki dedi de diyorum ya arabadan indirdi :26:
aynen oh ne guzel mıs gıbı olcak sonra emre gelcek senın ne guzel hehe
walla öle oldu galiba bide her duyduğum sürekli batıya gidio :26:
balıkesir.
%1 doğuya yollanıyormuş ordan o da bizimkini vurdu.Allah herkesi hayırla sağlıkla kavuştursun...
üsse gidiolar yol boyu göreve falan gidiolar canım
Haha aman benim oglum yapmaz aman benim oglumm sever eder.yok iste yani neyi yarıştırıyoruzzz:))bn 1hafta onlarda kaldim annesi gidiyo aman oglusumm sariliyoo opuyo.emre tamam anne yeter diyo yapma.kubra yapsa hosuna gider ama diyo gulerek ama agiz yokluyo yani:)heralde kubra opup sarilabilir o ayri diyo haha ben dort kosee:)))
Mesela misafirlige gttik onlar babasiyla onden ckti bz annesiyle arkadan cktk.kapida bekleyen goremedik.annesi arabaya yuruduler sandi.annesi babasi kılıklı beklememis dedi.bnde emre bekler kapidadir dedim.ay beklemez derken pat emre kapida bekliyo:)))hahah bnun gbi o kdr cok olay varkiii:)çenemide tutamıyorumm yani.
Aynen emrede pat diye soyler guzel dille soyliyim falan diye hic dusunmez.valla hosuma gtmiyo degill egleniyorumm:))
kızlar ben gidiyorum öptüm hepinizi çok çok
pazartesi sabahı burdayımm hemen
Amasyada yaptı acemiliğini 1 hafta sonra falan ığdıra gidicek
Biz haklı çıkınca baya hoş tabi içten içe zafer naraları atıyorum , nihahahah diye
Şu yazdıklarımızı okusalar ne fenayız yalnız hee
Hahah ayrılık sebebiii:))cok utanirim rezil oluruz:))
Rezilliğin daniskası hem de söylememek lazım kk daki isimleri askerlere
Ben söylemedigmde çat diye topigi bulmş şafak panonuzda güzelmş fln dedi direk
Ece aman diyim ters bişey deme sen
Aman yok demem ztn tüm ailesini seviyorm
Rezilliğin daniskası hem de söylememek lazım kk daki isimleri askerlere
Emre sormustu bana.ne resmi kydun falan diye.nick kullaniyorm adim deil falan ddm ama bna hep kub derler emrede ayni seklde:))hahhaa ya bitanelerrr gul gbi geciniriz laf soyletmem:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?