- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.781
Yavas yavas hayatimmmmm sabırla ekilen her tohumun sonu mutlulukmuş :)
Hep mi böyleydi gerçekten. 3,5 sene diyorsun az buz da değil, nasıl dayanır ki bir insan bunca zaman durumdan bu kadar rahatsızkenAsıl kör olan benim çünkü o kadar bencil ki kendisinden başka kimseyi düşünmez nasıl körsem artık bunca zaman hep çekmişim...
evet canım benim sonunda mutluluğa ericez nasılsa sabırla :))
Konunun içine pat diye daldım pembecim kusura bakma ama senin için çok zor olan bi donemdesin Allah yardımcın olsun hayatimmm... cok zor bi anda silip atilacak bişey değil tabii kii elbet Canın yanar elbet ozlersin gecermi bilemem ama bilmiyorum ya kaldım öyle
Direnin kızlar az kaldı
Direnin kızlar az kaldı
Hep mi böyleydi gerçekten. 3,5 sene diyorsun az buz da değil, nasıl dayanır ki bir insan bunca zaman durumdan bu kadar rahatsızken
Caglaaaa benide alsanaaa yanınızaaa yaaa:1 yolun yarısı ayyy nede guzel duruyo :52
Nerdeydi bu arada seninki :)
kendimi kaptırdım sanki şafak panoda bi üste geçmek benim için :)
Arkadaşımın hep söylediği bir söz vardır 'İlişkide biri diğerinden daha fazla sever' diye belkide öyle olduğu içindir. Kızgınlığımın yarısıda kendime aslında çok fazla ödün verdim diye.
Üç güne ben oradan da kurtuluyorumyerime seni alayımm olmadı
çankaya cumhurbaşkanlığı muhafız alayında hayatım ezgininkiyle aynı yerde:)
Al alsafaklar bizim elimizde olsa hepimiz tezkere almıştıkkk
Ezgi yolda gidiyor sen ne zaman dusunuyosun
Al alsafaklar bizim elimizde olsa hepimiz tezkere almıştıkkk
Senin pano nereye gitti :26:
O kesinlikle doğru, bu hep böyledir. Bir taraf daha fedakardır ama fedakarlık ile ödün arasında ince bir çizgi vardır. Sanırım sen sevginden o çizgiyi tutturamadın :26:
ıııı anlamadım nasıl benim pano o ney ki???
1 martta bende gidiyorum bi aksilik çıkmazsa :))huhuuuhh
Tsk beni dinlese ben neler neler yapıcam o panoya ama
Moral bozmasın falan diye mi kaldırdın
Allah kavustursun.Dogu rahattir genelde derler.Benim sevgilim Tuncelide.rahati ck sukur yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?