93/3 asker yolu bekleyenler

ailesiyle yüzyüze gelirsen,
bir anda karar verdim dersin
cuma gecesi geç saatte karar verdim
sabah da gittim
kusura bakmayın size de soramadım dersin
çekinme bence bunda bişey yok

ailesiyle yüzyüze gelirsen,
bir anda karar verdim dersin
cuma gecesi geç saatte karar verdim
sabah da gittim
kusura bakmayın size de soramadım dersin
çekinme bence bunda bişey yok

Ya çekinmekten ziyade şu var ki ilk ziyaretimiz yanına ailesiyle birlikteydi. Arka masada da bir askerle sevgilisi oturuyordu. Kimseyi yargılamak bize düşmez tabi ki ama hani fazla samimiydiler, askeriyede olmaması gerektiği kadar. Annesi baya ayıplamıştı onları, bu kadar insanın içinde de olmaz ki canım diye, kadın beni de o niyetle gittim de hani onlara o yüzden söylemedim sanmasın yaa, çekinmekten ziyade utanıyorum yaniiiii

Bunda çekincek bşy yok ki canım ani bi kararla gittin sen Ztn önceden belli olmş olsa sende düşünp gidip ailesine sorardn konusurdun onlarada böyle söylersin içinde rahatlamş olur takma kafana

Bunda çekincek bşy yok ki canım ani bi kararla gittin sen Ztn önceden belli olmş olsa sende düşünp gidip ailesine sorardn konusurdun onlarada böyle söylersin içinde rahatlamş olur takma kafana

İnşallah bakalım, yarın panele katılıcam o erken biterse gidicem onlara, bir an içimi rahatlatayım da düşünmekten bi hal olmayım artık

kızlar
ben yatıyorum
3 tane dersim vardı bugün
sabah 9 da işe gittim
akşam 9 da çıktım

gözlerim kapanıyor uyku vakti benim için
yarın görüşürüz inşallah.
öperim

İnşallah bakalım, yarın panele katılıcam o erken biterse gidicem onlara, bir an içimi rahatlatayım da düşünmekten bi hal olmayım artık

Cok iyi olur yoksa sen kafana takarsın Bence o ailesinin gördügü şekldede düşünmemşlerdir sonucta sizi biliyolardır yani

Cok iyi olur yoksa sen kafana takarsın Bence o ailesinin gördügü şekldede düşünmemşlerdir sonucta sizi biliyolardır yani

İlla ki biliyorlar da bakalım nasıl davranacaklar. Ben gidip durumu açıklayayım da gerçi geri kalanını kendileri bilirler valla, Aytaç da kaç kere söyledi sonuçta onlara ben önce gelme dedim ondan ses etmemiş o size, cuma akşamı bir anda gel dedim ne yapsın o saatte diye

daha ne olsun cocuklarıda acıklamasını yapmş bide gidip sen söyliceksin daha ne olsun yanlş anlamazlar merak etme :112: anlarlarsada sen üstüne düşeni yaptın sonucta için o yönden rahat olsun

daha ne olsun cocuklarıda acıklamasını yapmş bide gidip sen söyliceksin daha ne olsun yanlş anlamazlar merak etme :112: anlarlarsada sen üstüne düşeni yaptın sonucta için o yönden rahat olsun

Aynen öyle valla, günah benden gider de kitlenip kalmasam bari, ben böyle yanlış anlaşılınca konuşamıyorum

Aynen öyle valla, günah benden gider de kitlenip kalmasam bari, ben böyle yanlış anlaşılınca konuşamıyorum

Yanlş anlaşılma durumu var mı yok mu onu bile bilmiyosun ki sen sadce yanlış anladılarsa düzeltmeye gidiceksin üstüne düşeni yap güzelce gerisini boşver

Yanlş anlaşılma durumu var mı yok mu onu bile bilmiyosun ki sen sadce yanlış anladılarsa düzeltmeye gidiceksin üstüne düşeni yap güzelce gerisini boşver

Aynen canım haklısın, düşündülerse de kendileri bilirler artık biz ne yapalım daha iki koldan durum açıklamaya çalışıyoruz yaniii

Aynen canım haklısın, düşündülerse de kendileri bilirler artık biz ne yapalım daha iki koldan durum açıklamaya çalışıyoruz yaniii

Öyle herşeyi kafana takma sende yoksa cok yıpratırsın walla kendini
Buarada niye bizden başka kimse yok ikimizin çenesi düşük konusuyorz kimseden ses cıkmıyo

Öyle herşeyi kafana takma sende yoksa cok yıpratırsın walla kendini
Buarada niye bizden başka kimse yok ikimizin çenesi düşük konusuyorz kimseden ses cıkmıyo

Valla keyiflendim keyifleneli benim çene bir açıldı sorma, millet yıldı artık bizden. Topiğin hanım ağaları olduk

Valla keyiflendim keyifleneli benim çene bir açıldı sorma, millet yıldı artık bizden. Topiğin hanım ağaları olduk

Aynen bide şimdi giripte yazıları okumaya üşeniyolardır Ama napiyim bak zaman ne güzel gecti böyle çene çalınca

Aynen öyle canım, yoksa ciddi ciddi akşamlar geçmiyor yani. Bir de kış geliyor artık geceler uzun, kk ilaç gibi gelecek hepimize

Evet yoksa nasıl gecircez zaman :18: Gündüz yine bi şekilde geciyo ama akşam olunca sanki daha bi yavaşlıyo zaman :18:

Ehehe hanım ağalar sizii Ben sevdiğime yazıyordummm :)) Napıyoorsunuz bakalım sohbet baya koyu sanırım daldım direk bende

Gel dal ya sohbet koyulaşır iyice işte biz çağlayla dertleşiyoruz gülüşüyorz Sen napıyosn bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…