93/3 asker yolu bekleyenler

Ben de diyorum nerelerde bu kız, hadi bakalım sen de hoş geldin

Ay sorma Çaglacım tatil diye babaaneme gidiyim dedim baya bir kaldım orda da net yok, net paketiyle de basedemedım sonunda evime netime kavustum Sen nasılsın bakalım mehtabın cok guzel gecmıs çok sevindim senin adına

Son düzenleme:

Amaaan olsun zaman geçmiştir işte
Aynen canım çok güzel geçti , yetmedi tabi ama bir güne bile değer yani
Sende durumlar nasıl, alışabildi mi askerin tekrar duruma?:26:

Amaaan olsun zaman geçmiştir işte
Aynen canım çok güzel geçti , yetmedi tabi ama bir güne bile değer yani
Sende durumlar nasıl, alışabildi mi askerin tekrar duruma?:26:

Yani biraz olsun değişiklik oldu zaman geçti

Ayyy yeter mi hiç canımm, değer tabii ahh ahh gelseler artık ya

Alışamadı hala canım ya kac gundur onun konusunu yapıyoruz sureklı mehtabı konuşuyor, canı hep sıkkın bı duzelıyor tamam dıyorum alıstı guluyoruz falan sonra yıne dertlenıyor, ama yavastan alışmaya başladı ilk gittiğindeki gibi değil

Siz ne yaptınız mehtap sonrası nasıl oldu:26:

Belirli mi bari bir sonraki mehtap :26:
Elbet alışacak canım mecbur
Nazar değmesin bizde bir sıkıntı yok canım, biraz ketumdur benimki çok da belli etmez ama sesi kötü gelmiyor. Sanki ben askerim de o bekleyenmiş gibi o moralimi düzeltiyor benim

Eger kalan 6 gunumuzu kullanırsa onu Nisan-Mayıs gibi kullanmayı dusunuyoruz canım ama sallantıda yani hesap kitap yapmadık daha:44: Siz belirlediniz mi sonraki mehtabı:26:
Aman nazar değmesin tatlım masallah, hep öyle olsun inşallah Sen alışabildin mi peki canım sende durumlar nasıl:26:
Mecbur alışılacak canım zaten yarılıyoruz da ilk zamanlar geliyor da aklıma resmen 15 ayla başaladık nerden nereye

Biz de mayıs gibi kullanmayı düşünüyoruz canım kalan günlerini, ama şöyle ki şubat için istediğinde komutan yeni asker gelişi olduğu için izin vermemişti. Mayısta da böyle olursa haziran dedik. Onun geliş durumuna göre de ben mart ama büyük ihtimalle nisan gibi gidip görücem. Ben hem alıştım hem alışmadım gibi. Bazen öyle bir duygu patlaması oluyor ki komedi filmi izlerken ağlamaya başlıyorum bir anda ama yokluğu koydu yine. Onca gün sabah akşam birlikteydik. Hadi çıkalım der fırlardık dışarı bugün evde olalım diye sözleştiğimiz halde. Ama buna da alışıcaz el mahkum, böyle böyle bitecek işte. Sorma canım ya ilk kkya geldiğim günü hatırlıyorum 453 yazıyodu şu panoda

Son düzenleme:

Anladım canım bizim de sallantıda şuan yani izindeyken öyle konusmustuk ama bizde durumlar nasıl olur acaba bilemiyorum mehtaptan sonra hiç konusmadık izin konusunu:26: Yoklukları çok koyuyor ya böyle tam alışmıssın sonra yine yoklar ama yani mecbur alışcaz, ilk zamanları düşününce insan bitiyor diyor ya Allah tezkere gunu de böyle konusmayı nasip etsın Hala inanamıyorum şurda 6 gun sonra 5 aydan düşcem sen de 5 gun sonra ayy ne guzel duyguymus

Yarıya 6 gün kaldı 3 gün kaldı aslındada yuvarlarsak yolun yarısı 6 ay yapıyo oh bee

Bugünümüze gerçekten şükür canım, daha yeni başlayanlar var, daha başlamamış olanlar var. Hatta insan bir alt devresine bile bakınca iyi ki erken gitmişiz ya diyor. Erkek sonuçta elbet yapacaktılar, ne kadar çabuk o kadar iyi

Bu aralar 93/3 devresi olarak çok cool değil miyiz kızlar yahu

Aynen şafaklar cok güzelleşmeye başladı
Yani bu şafaga bile seviniyorum 450 küsürden başadık snra 365 e düştük 187 muhteşem yani düşününce

Son düzenleme:
Aynen şafaklar cok güzelleşmeye başladı
Yani bu şafaga bile seviniyorum 450 küsürden başadık snra 365 e düştük 187 muhteşem yani düşününce

Yarıya 6 gün kaldı 3 gün kaldı aslındada yuvarlarsak yolun yarısı 6 ay yapıyo oh bee

Yani öyle tabiii soranlara çogu gitti azı kaldı diyorum resmen yarıladık sonundaaa

Bu aralar 93/3 devresi olarak çok cool değil miyiz kızlar yahu

Sabrımızın karşılığını alacağız bir zaman sonra da çok şükür Katılıyorum Çağlacım, şimdi diyoruz biz de nasılsa bir gün yapılacaktı en azından şimdi askerlik engeli olmayacak kafadan gitti o durum
Haha öyleyiz sanırımmmm 93/3 devresi büyük bir heyecan ve sabırla tezkeresini bekliyoooorrr

Aynen öyle aynı konuşma bizim de aramızda geçti, kurtulcaz bi daha önümüze engel olmayacak diyoruz biz de
Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor sözünü uyarlıyorum bize, 93/3 devresi çıldırdı tezkere istiyoor

Aynen askerlik engeli kalkacak Onlar bizim şafakları saysın biraz da Gerçi onlara safak sayma da ne var her an yanlarında olacagız
Hahaha süper uydu bizeeee bu evet evet nerde bizim tezkerelerrrr hı hadi bitse de gitsek

Aynen askerlik engeli kalkacak Onlar bizim şafakları saysın biraz da Gerçi onlara safak sayma da ne var her an yanlarında olacagız
Hahaha süper uydu bizeeee bu evet evet nerde bizim tezkerelerrrr hı hadi bitse de gitsek

Öyle şafak saymaya can kurban yahu, ben de istiyorum öyle saymak
365*3 saysında göreyim ben onu Aynen yahu bitse de gitsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…