- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.901
İşte o benim 10 ay görmeden bitirecem askerliği
3 asker ölmüş ona da bişey olmasından korkuyorum
neden öyle oldu tatlım ya
Ankarada degl miydi sevgilin ne olabilr ki allah korusun :26: Böyle konusmama durumlarına alışsan iyi olur gönül ister hep arasınlar ama fırsat olmayabiliyo
İnşallah kısmet oolursa askerim gelince düğünümüz oolacaz. Bu yüzden izin kullanmıyoruz canım. En son dağıtımda 4 ay önce 10 saat gördüm ve çokkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anladım çok zor gelince her şeye değecek inş. az kalmış günler çabuk geçiyor
İnşallah tatlım değecek. Evet geriye bakınca zamanın geçtiğini anlıyoruz ama çok zor geçiyor.
çoğu gitmiş azı kalmış bu yönden bak siz gidiceksiniz ben kalıcam burda gün sayıcam daha
Evet canım artık yarıdan düştük şükürler olsun darısı başınıza inşallah. Ama biz şafak sayarken hasretlik çekerken sizin sevdikleriniz yanınızdaydı.O yüzden aslında durumlar eşit.
eşitalışmak zor gelsin istemiyor musum bide ptsi ailesinin yanına gidicem moral olur salı arkadaşım gelicek evde durmakta depresyona soktu beni biraz uykum geldi ben yatıyorum çok uyumaya başladım gittiğinden beri aslında uykuyu pek sevmem iyi geceler herkese
İyi akşamlar canlarıııım nasılsınız özledim hepinizi çokça
İyi akşamlar canlarıııım nasılsınız özledim hepinizi çokça
Seroş yaaaaaaaaaaaa nerdesin sen plakalara düştün en güzel zamanda sen yoksun
Nasıl geciyo tatil
Serooooş nerdesin kız seeen
Kuzuuum evdeyim ya pek giremiyooom son hafta okul başlıcak yineama buralrda olucam hep o zaman
Tatil güzeel bol bol gezip tozdum şükür plakaları da koşarak gidiyoruz
​Siz nasılsınız herşey yolunda mı ??
daha dayanıklı olun diolarmış
Günaydın kızlar...Van da 3 askerimiz şehit olmuşçooook üzüldüm yaa güne kötü başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?