93/3 asker yolu bekleyenler

ben çok panikliyimdir ya kendime zarar koca koca sivilce çıkardım 3 günde şimdi annesiyle konuştum rahatladım biraz onlarıda aramamış

Ankarada degl miydi sevgilin ne olabilr ki allah korusun :26: Böyle konusmama durumlarına alışsan iyi olur gönül ister hep arasınlar ama fırsat olmayabiliyo

aramadığı dakika yoktu şimdi 1 dakikaya muhtacım alışamıyorum sanki hep bir şey olucak haberim olmayacal gibi geliyor

İnşallah kısmet oolursa askerim gelince düğünümüz oolacaz. Bu yüzden izin kullanmıyoruz canım. En son dağıtımda 4 ay önce 10 saat gördüm ve çokkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anladım çok zor gelince her şeye değecek inş. az kalmış günler çabuk geçiyor

çoğu gitmiş azı kalmış bu yönden bak siz gidiceksiniz ben kalıcam burda gün sayıcam daha

Evet canım artık yarıdan düştük şükürler olsun darısı başınıza inşallah. Ama biz şafak sayarken hasretlik çekerken sizin sevdikleriniz yanınızdaydı.O yüzden aslında durumlar eşit.

Evet canım artık yarıdan düştük şükürler olsun darısı başınıza inşallah. Ama biz şafak sayarken hasretlik çekerken sizin sevdikleriniz yanınızdaydı.O yüzden aslında durumlar eşit.

eşit alışmak zor gelsin istemiyor musum bide ptsi ailesinin yanına gidicem moral olur salı arkadaşım gelicek evde durmakta depresyona soktu beni biraz uykum geldi ben yatıyorum çok uyumaya başladım gittiğinden beri aslında uykuyu pek sevmem iyi geceler herkese

Uyuyunca daha güzel geciyo zaman boşver uyu
İyi geceler

Seroş yaaaaaaaaaaaa nerdesin sen plakalara düştün en güzel zamanda sen yoksun
Nasıl geciyo tatil

Kuzuuum evdeyim ya pek giremiyooom son hafta okul başlıcak yine ama buralrda olucam hep o zaman

Tatil güzeel bol bol gezip tozdum şükür plakaları da koşarak gidiyoruz
​Siz nasılsınız herşey yolunda mı ??

Tatilin tadını cıkar ztn daha iyi zaman geciyo bi şekilde
Görüşmeleriniz ne durumda artk en üst devre oldunz tel işiniz düzene girdi mi :44:
Bende martta işe başlicam inş bi aksilik cıkmazsa istanbula gidicem bakalm ne hallerde olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…