- 24 Aralık 2010
- 827
- 36
- 323
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.881
Öyle şafak saymaya can kurban yahu, ben de istiyorum öyle saymak
365*3 saysında göreyim ben onuAynen yahu bitse de gitsek
Aynen bizim gibi saysalar nasıl dayanırlardı acephahah bizde de 365*3 sayılacak şafak daha var sıra onlarda artık biz bitirince Çağlaaaa biz yarılayınca böyleysek son günler nasıl bir psikolojide oluruz acabaaa
Evin koridordunda bağırarak koşma niyetindeyim ben balkonlar arası falan
İlk günler kötü oluyor sonra alışıyorsun canım göz açıp kapasıya geçer inşallah.
Moralini bozma şafagına bakıp şöyle düşün senn sevgilin yanındayken bizimki askerdeydi yani bu işler böyle işliyo ne yazıkki
hahahaha ben de diyorum ki deli gibi tüm Ankara'ya ilan ederim sevdiceğim geliyor diye ayyy heralde ben evden aştiye uçarak falan giderimBi an sanki tezkeremiz yarınmış gibi hissetim haha
Merhaba canlarımmmm ben geldimmmmmUzun zamandır netim yoktu giremedim herkes iyidir umarım geçmişi biraz okumaya çalıştım, yeni yarenler de katılmış aramıza hosgelmisler
evet sevgilim yanımdaykende giriyodum okuyodum yazdıklarınızı nasıl dayancaklar diyodum bayadır girmedim ezgininki gelmiştir diyodum 2 ay varmış zaman yavaş mı geçiyo hızlı mı belli değil
Nese artk başlamk bitirmenin yarısıdır sende gelceksin bizim şafagımıza
nerde o günler o şafağa geldnizde artık sabrınız kaldı mı
Yok sabır özlem hepsi birbirine karıştı bnde :26:
3 aydan fazla oldu görmeyeli daha geriside var yani
Yok sabır özlem hepsi birbirine karıştı bnde :26:
3 aydan fazla oldu görmeyeli daha geriside var yani
3 ay görmediğimi düşünemiyorum.s
10 ay görmeden askerlik bitirecek olan arkadaşlarımız var canım, başa geldi mi her şeye katlanılıyor
çıldırıcam neden aramıyo
Daha yeni gtti canım çok normal, ustalıkta konuşamadığımızı biliyorum ben , sakin ol ve sabırla bekle
3 asker ölmüş ona da bişey olmasından korkuyorum
10 ay görmeden askerlik bitirecek olan arkadaşlarımız var canım, başa geldi mi her şeye katlanılıyor
çıldırıcam neden aramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?