93/3 asker yolu bekleyenler

Öyle şafak saymaya can kurban yahu, ben de istiyorum öyle saymak
365*3 saysında göreyim ben onu Aynen yahu bitse de gitsek

Aynen bizim gibi saysalar nasıl dayanırlardı acep hahah bizde de 365*3 sayılacak şafak daha var sıra onlarda artık biz bitirince Çağlaaaa biz yarılayınca böyleysek son günler nasıl bir psikolojide oluruz acabaaa

Evin koridordunda bağırarak koşma niyetindeyim ben balkonlar arası falan

Evin koridordunda bağırarak koşma niyetindeyim ben balkonlar arası falan

hahahaha ben de diyorum ki deli gibi tüm Ankara'ya ilan ederim sevdiceğim geliyor diye ayyy heralde ben evden aştiye uçarak falan giderim Bi an sanki tezkeremiz yarınmış gibi hissetim haha

Moralini bozma şafagına bakıp şöyle düşün senn sevgilin yanındayken bizimki askerdeydi yani bu işler böyle işliyo ne yazıkki

evet sevgilim yanımdaykende giriyodum okuyodum yazdıklarınızı nasıl dayancaklar diyodum bayadır girmedim ezgininki gelmiştir diyodum 2 ay varmış zaman yavaş mı geçiyo hızlı mı belli değil

evet sevgilim yanımdaykende giriyodum okuyodum yazdıklarınızı nasıl dayancaklar diyodum bayadır girmedim ezgininki gelmiştir diyodum 2 ay varmış zaman yavaş mı geçiyo hızlı mı belli değil

Nese artk başlamk bitirmenin yarısıdır sende gelceksin bizim şafagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…