93/3 asker yolu bekleyenler

Gel dal ya sohbet koyulaşır iyice işte biz çağlayla dertleşiyoruz gülüşüyorz Sen napıyosn bakalm

Ne güzel canım valla zaman geçmiyo burası filan olmasa hiç geçmicek. Bide seninle aynı duyguları yaşayan insanlarla konuşmak daha iyi geliyo insan

Ne güzel canım valla zaman geçmiyo burası filan olmasa hiç geçmicek. Bide seninle aynı duyguları yaşayan insanlarla konuşmak daha iyi geliyo insan

Evet ya ztn bizi bizden baskası anlamıyo ki Dert ortagıyız artk

Valla öyle zaman geçtikçe içim sıkılmaya basladı şu 2014 gelse bi rahatlıcam. Gittiğinden beri sadece 2 dakika telefonda gördüm o kadar

Ayyy kıyamam ya görsen ayrı dert görmesen ayrı dert valla ya :26: Ben haftasonu netten gördüm elimi uzatsamda elini tutsam keşke fln diyorum bu seferde pofff ayrılık zor şey walla.Allah insanı sevdigiyle sınarmş dedikleri bu olsa gerek :26:

Kesinlikle bide bu askerlik insanıda sınıyo özlemek nedir çaresizlik nedir sabretmek nedir hepsini öğreniyosun mesela burdyken bir gün bile görüşmediğimz olmazdı zaten evlerimizde yakın mutlaka yarım saatte olsa görüşürdük bianda boşluğa düştük. Gitsem gidemem kalsam kalamıyorum artık iyice bunaldım. Ama baska bi çare yok yani mecbur sabrediceez

sabretmekten baska caremiz mi var canım mecbur sabredicez daha şimdiden yakınırsak napcaz snra hem :26: Senin alışman daha zor olmştr tabiki ama yapcak hiç bşy yok işte :26:

sabretmekten baska caremiz mi var canım mecbur sabredicez daha şimdiden yakınırsak napcaz snra hem :26: Senin alışman daha zor olmştr tabiki ama yapcak hiç bşy yok işte :26:

Ya özlem herkese zor canım seni beni yokta işte keşke gitme gibi bi şansım olsaydı. Bide korkularım vardı daha yeni yeni iyi düşünüyorum ben. Hani ya gelince kötü olursa ya pskoljisi bozulursa filan geldiği zaman kötü olur diye düşünüyodum hep. Ama düşnüyorumda taa haziranda gitti ekime geldik bile demekki geçiyo zaman yani bilemiyorum :/

aynn canım ya stresten sıkıntıdan resmen coktum ben aman dikkat valla ya

evet bebegım bosver aman olcagına varcak hersey seende artık sorun yapma kafanda taksanda kafana takmasanda olcagına varcak ... bende artık oyle yapıcam .. saglıgımızdan onemlı degıl bosver..

Öylede böylede geciyo zaman ya bnde inanıyorum gecicek.Yeri geliyo patlıcak gibi oluyoruz ama geciyo işte su misali.Seneye bu zamanlar olcak bi bakmışızda ah ah

Öylede böylede geciyo zaman ya bnde inanıyorum gecicek.Yeri geliyo patlıcak gibi oluyoruz ama geciyo işte su misali.Seneye bu zamanlar olcak bi bakmışızda ah ah

günaydın :)

seneye bu zamanlar gelecek mi ya?
bazen çok umut dolu oluyorum
bazen de çok karamsar

evet bebegım bosver aman olcagına varcak hersey seende artık sorun yapma kafanda taksanda kafana takmasanda olcagına varcak ... bende artık oyle yapıcam .. saglıgımızdan onemlı degıl bosver..

aynen canım ya kendimize oluyo onlara kalsa niye üzülüyorsun ben burda cok iyiyim diyo sen bosa kendini üz diyo benimki
saglıgımızdan olacagız allah korusun takmamamk gerek gercekten canım haklısın

Günaydın kızlar
Seneye bu zamanlar 45 gün yada 2 ay fln kalmş olcak tahminen

Seneyee bu zamaannn askımm yanımda olcakkk benimmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyy :)))

Sanki bi sene cok azmş gibi söylüyorz ya şu halimize bak Hayırlısıyla bitirip gelmelerini nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…