- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.501
Ben izinlerin hepsini düşmüştüm canım buradan, madem kullanma niyetindesiniz biz sanki hepsini kullanacakmışsınız gibi düşünelim ve yazalım yeni şafağını . 180 oluyorsun bu durumda
anladım canım teşekkür ederim 6 ay sonra doğru bi şafağım oldu galiba sonunda
Dediğim gibi tatlım +/- birkaç gün olabilir ben de bildiğim kadarıyla hesaplıyorum çünkü. Sülüslerimiz arasında 2 gün varmış benimki 182 y se seninki de 180dir dedim ben düz mantık
ohh ne guzellll gelınce hazırlıklar var galıbaaa
hahaha alemsin valla :))şu doğudaki askerlere erken terhis haberleri de bi doğrulansa bi oh çekicem gerçekten ama pek de ümidim yok malesef
Canım o mesele son anda belli olur gibime geliyor benim askeriyedeki hiç bir askerin başta saydığı şafakla aynı günde çıktığını duymadım çünkü ben. Hepimize sürpriz tarihlerde çıkacaklar bence ki biz Ankara'dayız öyle erken terhis muhabbetimiz de yok doğu olmadığı için ama bizim de değişir yani iyi veya kötü
haklısın canım şimdi bile bi 5i diyor bi 10u.
Ben de tm çıkışlıyım yahuu , bunlardan en azından birkaçını sevmen gerekiyordu senin
Ben mesela matematik, Türkçe, coğrafya, edebiyat bunlara bayılırım ama geometri ve tarihle pek aram yoktur mesela
Öğretmenlik hee benim hiç tarzım değil yaa acırım benim öğrencilerime
çağlaaaa ales sınavı için çalışmaya başlıyorum bugün.
hadi bu gece ders çalışma zamanı belirleyelim?
20-22 arası olsun mu mesela?
Hadi olsun be Handecan yoksa benim bugün yarın derken başlayacağım yok
Yok valla sevmiyordum nedenseHani yemek yemeyi hayatta kalmak için yeriz ya benim içinde ders çalışmak öyle bir şey hiç zevk almadan sınıfı geçeyim diye yabancı dil çok istiyordum hiç çalışmadan yüksek puanlar alırdım okulumda o bölüm yoktu babamda başka okula göndermedi ya aynı okulda kalıp Tm okucaktım yada meslek lisesine bende mecburiyetten okudum artık
hehe gidebildin miiii
o zaman hazır ol akşam 8 de son defa buradan yazıp derse geçeceğiz 10 a kadar !!!!!!
Ben de dili hiç sevemedim ya ama şimdiye bakarsan da yüzde yüz İngilizce olan bir bölümdeyim o da ayrı bir ironi
hahaaaaa oda iyiymiş kullansınlar ama görürsem yakarım hesabızaten oyle herkes kullanıyo yakalanınca sorun oluyo
Benim gidip matematik okumam gibi olmuş birazşuanda senin neden bütlerin var belli oldu yanlış yerdesin
normalde arama yapıp telefonu bulunca alamazlarmış,, sadece elinde yakalanırsa alıolarmış bana saçma geldi ama öle dedi
belki doğrudur kural olarak ama hiçbiride öyle yapmıyodur hoş bazı komutanlar izin veriyomuş görmemezlikten geliyomuş öyle komutanlar candırama bize öylesi denk gelmez kullanma ihtimali bile yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?