- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.521
seı cok ıyı anlıyorum bızde saygınla artık gunde 2 kere konusabılıyoruz onunda 1.sı cok kısa sabahtan bı de aksam yemegınden sonra bazen aksam yemegınden sonra mesela duzenlı olarak 6 da falan ulasırım bazen 8 oluyo hala yok aglıyorum boyle sınırden sonra arıyo 5 10 dk e tum gun 5 10 dk konusunca ınsan gerılıyo bende hemen ısım var hayatım dıyınce ıyı saygın ya moduna baglıyorum sonra dıyorum ya haklısın sende tmm falan .. bende patlıyorum yanı ama sonra onunda sucu yok ve her dk bos oldugunda aramak ıstedıgını bılıyorum benı ondan bıraz daha kendımı rahatlatmaya calısyorum sende boyle yapcaksın bak benım kalmıs 2 ay hala aynı sorunlar var yanı askerlıgın bellı baslı gereksız durumları son 1 gune kadar surucek alısmaktan baska bısey yok
İyi akşamlar kızlar nasılsınız.
evet kısmetse beklemeyi düşünmüyoruz :) yazı bile beklemeyelim şubatta evlenelim dedik ama tarih daha havada hayırlısı diyoruz bizde
gidemedim kuzum yaahaftaya gitcem inşallah uykumu düzene sokuyum da bi
Ben yorgunluktan bitik durumdaym annemin günü vardı bugün tam gaz mesai yaptım
Sen nasılsın ?
Haftaya da bizim var desene benide aynı durum bekliyor. Bende iyiyim canım evde vakit geçiriyorum sıkıntıdan kendimi pasta yapamaya verdim düşün artık halimi.
Olsun ya bn yemek yapmayı severim tabi başımda biri olmadıgındaZaman gecirmşsn işte ne güzel
Bugün kücük cocuklarla ugraşmak yıldırdı bni en cokEvlendigimde sırf bugün gördüklerim yüzünden cocuk istemeyebilrm yani
Havalar güzelleşti ama hastalık yine geldi beni buldu :2::2:
Ben de yetenekliyimdir ya o konuda yalnız değilsin yani
ben geldimmm içim dışım tarih oldu öf
ayyy ıgrenccc
Şu tarihle benimde hiç yıldızım barışmadı yıllardır. Ne kaybettiysem hep tarihten kaybettim.
haha bende suan aynı durumdayım calısıyorum ııste bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?