93/3 asker yolu bekleyenler

hahaaaaa oda iyiymiş kullansınlar ama görürsem yakarım hesabı zaten oyle herkes kullanıyo yakalanınca sorun oluyo

basiniz sag olsun canm nur icinde yatsin dedeniz
baya tahlihsizlik olmus ama tam esin bi sekilde gelmis sen gitmissin neyse can sagligi olsun
sen gorursun bi daha esini gormeye gidersin

sağol canım amin, bakalım gitmek de sorun olur yakın zamanda. artık komutanı izin vermez, belki mart sonu gibi gidebilirsem inşallah istiyorum. ama ayrılmak çok zor güli.
bazen keşke gelmeseydi diyorum..

yok onda sıkıntı yokta kaynana görümce çekiştirmesi oluyor arada dikkat derim valla :)miray bende 93/3 lerden :)sülüs tarihiniz neydi sizin ?

selam miray
ben de hande.
bizim 12 ağustos sülüs..

yok onda sıkıntı yokta kaynana görümce çekiştirmesi oluyor arada dikkat derim valla :)miray bende 93/3 lerden :)sülüs tarihiniz neydi sizin ?

O zaman napıyoruz asla ve asla askerlere kullanıcı adlarımızı söylemiyoruz , fark etmişsindir zaten sen de geçen gün açılan kv konuşmalarını. Aaa devreyiz de demek, 14 ağustos tatlım bizimkisi

memnun oldum hande bu arada başınız sağ olsun.sülüs 12 ağustos olunca şafak kaç oluyor bir türlü tutturamadım da ben :)

kesinlikle :)ay valla ben şafak hesaplayana kadar gelecek :)

Sizin sülüsünüz ne zaman tatlım ? Bir de kaç gün izin kullandığını geri kalanını da kullanıp kullanmayacağını söylersen sanıyorum sana yardımcı olabilirim , bir de yol izni ne kadar verdiler onu söylemen lazım tabi

12 ağustos sülüs,4 gün yol izni var,sadece dağıtım iznini kullandık 7 gün :)

12 ağustos sülüs,4 gün yol izni var,sadece dağıtım iznini kullandık 7 gün :)

Diğer izinleri kullanmayacaksınız sanırım tatlım, bu halde 26 Temmuz günü askeriyeden çıkar ve 27 sinde sanıyorum ki yanında olur. Gün bazında da 163 gün benim hesaplamalarımla +/- birkaç gün olabilir tabi

alla alla emin misin :) izin kullanmayı düşünüyoruz ama nisan ayında fark ediyor mu ?

Tarihle ben de anlaşamadım hiç bi zaman ya ama Türkçe'ye bayılırım
Hangi bölümü istiyordun peki canım sen :26:

Ben ne tarihle ne coğrafyayla ne türkçeyle anlaşamadım matematiği hiç saymıyorum bile bir tek yabancı dil. Ama Tm mezunuyum o da ayrı iş tabi Aslında ne olursa olsun kafasındayım şuanda ama din kültürü öğretmenliğide fena olmazdı

yaa olsuun genede soyle bı ucundan gırerdın heheh

Ben de tm çıkışlıyım yahuu , bunlardan en azından birkaçını sevmen gerekiyordu senin
Ben mesela matematik, Türkçe, coğrafya, edebiyat bunlara bayılırım ama geometri ve tarihle pek aram yoktur mesela
Öğretmenlik hee benim hiç tarzım değil yaa acırım benim öğrencilerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…