- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.481
Aman canım görseler ne olacak, gururla asker yolu bekliyoruz işte gören görsün
Çağla bu arada ben 93/3 lerden
ay inşallah olur bizde kullanamıyoruz telefon yakalattı çünkübenim sınıf arkadaşımın sevgilisi astsubay oldu 3 senelik,, normalde askerin elinde yakalanmadığı sürece telefon kullanımı serbest demiş ama...:26:
basiniz sag olsun canm nur icinde yatsin dedeniz
baya tahlihsizlik olmus ama tam esin bi sekilde gelmis sen gitmissin neyse can sagligi olsun
sen gorursun bi daha esini gormeye gidersin
yok onda sıkıntı yokta kaynana görümce çekiştirmesi oluyor arada dikkat derim valla :)miray bende 93/3 lerden :)sülüs tarihiniz neydi sizin ?
yok onda sıkıntı yokta kaynana görümce çekiştirmesi oluyor arada dikkat derim valla :)miray bende 93/3 lerden :)sülüs tarihiniz neydi sizin ?
sağol canım amin, bakalım gitmek de sorun olur yakın zamanda. artık komutanı izin vermez, belki mart sonu gibi gidebilirsem inşallah istiyorum. ama ayrılmak çok zor güli.
bazen keşke gelmeseydi diyorum..
selam miray
ben de hande.
bizim 12 ağustos sülüs..
O zaman napıyoruz asla ve asla askerlere kullanıcı adlarımızı söylemiyoruz , fark etmişsindir zaten sen de geçen gün açılan kv konuşmalarını.Aaa devreyiz de demek, 14 ağustos tatlım bizimkisi
kesinlikle :)ay valla ben şafak hesaplayana kadar gelecek :)
Aynen öyle. Sen napıyosun canım, hatırladığım kadarıyla sen de girecektin ygs ye falan :26:
Sizin sülüsünüz ne zaman tatlım ? Bir de kaç gün izin kullandığını geri kalanını da kullanıp kullanmayacağını söylersen sanıyorum sana yardımcı olabilirim , bir de yol izni ne kadar verdiler onu söylemen lazım tabi
12 ağustos sülüs,4 gün yol izni var,sadece dağıtım iznini kullandık 7 gün :)
Evet giricem turkce ve tarihle anlasamiyoruz bir turluelimden geldigince artk
Diğer izinleri kullanmayacaksınız sanırım tatlım, bu halde 26 Temmuz günü askeriyeden çıkar ve 27 sinde sanıyorum ki yanında olur. Gün bazında da 163 gün benim hesaplamalarımla +/- birkaç gün olabilir tabi
Tarihle ben de anlaşamadım hiç bi zaman ya ama Türkçe'ye bayılırım
Hangi bölümü istiyordun peki canım sen :26:
Bu durum gercekten sınır bozucuuuuu .
ahhh güli sorma çok güzel geçebilirdi ama
31 ocakta raşitin dedesi vefat etti
onun da adı raşitti
duası okunurken raşit kuluna rahmet et falan dediler çok kötü oldum.
neyse dedesi vefat edince raşite izin verdiler 10 gün ölüm izni.
raşit geldi 5 gün beraberdik sonra ben kalktım gittim.
5 gün daha beraber geçirebilirdik ama gitmemek mümkün değildi.
içim acıdı giderken.
o evde kaldı 5 gün daha bensiz.
ben dönmeden 1 gün önce de gitti teslim oldu tekrar.
o yüzden gezsem de aklım fikrim hep evde onunlaydı
çünkü yüzme bilmiyorummmmmmmmm
alla alla emin misin :) izin kullanmayı düşünüyoruz ama nisan ayında fark ediyor mu ?
evet antalyada yaşıyorum :)ama evlenince istanbul olacak inşallah
Ben ne tarihle ne coğrafyayla ne türkçeyle anlaşamadım matematiği hiç saymıyorum bilebir tek yabancı dil. Ama Tm mezunuyum o da ayrı iş tabi Aslında ne olursa olsun kafasındayım şuanda ama din kültürü öğretmenliğide fena olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?