- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.581
oha be 290 gun oldu saka maka ya
ayt beee
Yeni günün heyecanıyla çıldırıyoruz böyleee
Oldu tabi yaa en üst devresiniz yavrum artık sz, tezkerecisiniz maşallahhh
hahah allah bze akıl bızımkılere sabır versın napalım bızıde boyle sevmısler ıste 12den sonra sapıtanlar dernegı
aynen tezkerler bızı bekler hadı bakalımmmm
saygında tutturdu benım bıtıs belgemı vermıceklermıs ben ıstıyodum bılmemne derdımız tasamız bu suan
Nasıl yani vermiceklermiş :26:
hayır bebek oyle bı belgemsı bısey verılmıyomus
belki doğrudur kural olarak ama hiçbiride öyle yapmıyodur hoş bazı komutanlar izin veriyomuş görmemezlikten geliyomuş öyle komutanlar candırama bize öylesi denk gelmez kullanma ihtimali bile yok şimdilik
haha manyak ya ıyıce sıyırdı askerde bugun napmıs aksam almıs tras makınesını salak salak alo alo dıyomus kuafor cocukta demıs saygın sen ıyıce sıyırdın sacmalıyomus sureklı nolcak sonumuz bılmıyorum
Aaa iyice sapitti bnlar.mavi gozlu de sanki gordun biliyosun yani komutani.neye dikkat edip dediklerimizden neyi almak istiyolarsa onu aliyolar resmen.
haha manyak ya ıyıce sıyırdı askerde bugun napmıs aksam almıs tras makınesını salak salak alo alo dıyomus kuafor cocukta demıs saygın sen ıyıce sıyırdın sacmalıyomus sureklı nolcak sonumuz bılmıyorum
Bu arada alt devreleri ikişer falan mı attırsam yahuu , bizim altımızdaki iki kategori bomboş kalmış. Yetişemiyo kızlar hızımızaaa
Gunaydinn kizlarrr.iş yolunda kosturmayacadayimm.sabah emre aradiii telefon artik onlarda serbestmis komutan oyle demis:)
Tam 6 ay sonra bugün ; ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ !
#dirençağla
Bu arada alt devreleri ikişer falan mı attırsam yahuu , bizim altımızdaki iki kategori bomboş kalmış. Yetişemiyo kızlar hızımızaaa
Gunaydinn kizlarrr.iş yolunda kosturmayacadayimm.sabah emre aradiii telefon artik onlarda serbestmis komutan oyle demis:)
Ahh ahh biz de o sözü söyleyeceğiz di mi???
onlar da gelecekler ama necati şaşmazın dediği gibi acele acele değil de çabuk çabuk
ayyy çok sevindim valla sanki raşite serbest olmuş kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?