93/3 asker yolu bekleyenler

bende dört gözle bi umut bekliyorum kuzum yaa belki insafa gelirlerde bizede serbest olur diye

tatlım mutlaka kutla bence hediyede göndersen ne kadar odun olsada mutlu olur bee :) sadece mektup bile göndersen yeter romantikliğe

Doğru dıyosun canım ama bugunden gectı Bı kutu yapıp gondercem içine bı hedıye alıp ıcıne notlar resmlermz fılan ıy olur dıye dusundum nasıl fıkır ılla yarın elınde olacak dıye bı gayde yok

bende dört gözle bi umut bekliyorum kuzum yaa belki insafa gelirlerde bizede serbest olur diye

hehe evet hayatım ama gecen gun sey olmus boyle toplantı oluyo saygında katılıyo o zaman boluk cavusu dıye ıste savas cıksa falan gıbısıne konusulmus koskten 1 kısı bıle alamazlar yanı hıcbseyın olmadıgı tek yer cunku onlar kosku koruyan anlamında ankaradan bıle heryerden alınıyormus ama koskten asla asker ıstegı olmuyo o yuzden ne olursa olsun bızımkılerın dokunulmazlıgı oldugundan da en sıkı yer yanı cunku o sekıldekı konulardada en ıyı yer dıye

öyle tabi önemli olan yapmak :)ben te pazartesi gönderdim hala eline ulaşmadı yarını bekliyorum bakalım

doğru her konuda çok rahatlar telefon hariç :/ olsun ama çok şükür samet alıştı bayaa konforu yerinde şuan :)) aman savaş falanda çıkmasında allah korusun askerlerimizi yaa niye öyle konusuyorlar toplantıda konuşmasınlaar allah korusun :):)

öyle tabi önemli olan yapmak :)ben te pazartesi gönderdim hala eline ulaşmadı yarını bekliyorum bakalım

Ben şafak acemıdeyken gondermıstım o kdar şansızımkı kargo gttı şafak dagıtıma geldı . Ben ona suprz yapıyım derken o yaptı bı yandan uzuldum bı yandan sevındım onun gelmesı üzüntumu gıderdııı

ya korkuyorum böyle geç giden kargoları duyunca amaaaaaaaaaaaa :) hoş şuan ordaki ptt ye teslim edilmiş postaneden öğrendim ama eline ulaşmadı

Son düzenleme:

bencede konusmasınlar cok sukur hersey cok guzel boyle gıtsın hersey ınsssss hepsı ıcınnnn

günaydınn ohh sizin telefon işş mismişşşş gerçi benımkıde ustaya gttkten 1 ay sonra sktu ıcerı sabah ve akşmları msjlasyoz oglen ve ıkındı ankısrlden knusuyoz düzenlı olarak

Emrede ustaya gidrken goturdu.snra yakalatirm nolr nolmaz diye 1telefnda annesi yolladi.2teli var icrde:)cavus olduktan snra bzde ankesorden knsuyoduk arada.msjlasmada skntimiz yk.smdi de tamamen serbest ztn.yakalatilanlara telefonlari geri vermis komutan.ndn byle bisi oldu blmiyorz ama iyi olmus:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…