- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.621
Gunaydinn kizlarrr.iş yolunda kosturmayacadayimm.sabah emre aradiii telefon artik onlarda serbestmis komutan oyle demis:)
canım nasıl serbest olmuş sadece onlara özel bişeymi acaba?
doguda onlar canım komutanlar bı sure sonra ızın verıyor o yuzden bızım arkadas leptobu falan almıstı yanına takılıyodu yanı doguda oldugundna ızın verılıyo dogal olarakta verılsın bencede yanı onlara
tatlım mutlaka kutla bence hediyede göndersen ne kadar odun olsada mutlu olur bee :) sadece mektup bile göndersen yeter romantikliğe
bende dört gözle bi umut bekliyorum kuzum yaa belki insafa gelirlerde bizede serbest olur diye
bende dört gözle bi umut bekliyorum kuzum yaa belki insafa gelirlerde bizede serbest olur diye
Doğru dıyosun canım ama bugunden gectıBı kutu yapıp gondercem içine bı hedıye alıp ıcıne notlar resmlermz fılan ıy olur dıye dusundum nasıl fıkır ılla yarın elınde olacak dıye bı gayde yok
hehe evet hayatım ama gecen gun sey olmus boyle toplantı oluyo saygında katılıyo o zaman boluk cavusu dıye ıste savas cıksa falan gıbısıne konusulmus koskten 1 kısı bıle alamazlar yanı hıcbseyın olmadıgı tek yer cunku onlar kosku koruyan anlamında ankaradan bıle heryerden alınıyormus ama koskten asla asker ıstegı olmuyo o yuzden ne olursa olsun bızımkılerın dokunulmazlıgı oldugundan da en sıkı yer yanı cunku o sekıldekı konulardada en ıyı yer dıye
öyle tabi önemli olan yapmak :)ben te pazartesi gönderdim hala eline ulaşmadı yarını bekliyorum bakalım
benımkı ankarada şoför rahat o konuda telefn kullanıyo ama bır tek sabah ve akşamları acıyo :)
Ben şafak acemıdeyken gondermıstım o kdar şansızımkı kargo gttı şafak dagıtıma geldı . Ben ona suprz yapıyım derken o yaptı bı yandan uzuldum bı yandan sevındım onun gelmesı üzüntumu gıderdııı
Saglam yerdedırr merak etmeee ulaşıırrrrya korkuyorum böyle geç giden kargoları duyunca amaaaaaaaaaaaa :) hoş şuan ordaki ptt ye teslim edilmiş postaneden öğrendim ama eline ulaşmadı
Saglam yerdedırr merak etmeee ulaşıırrrr
oh ne güzel :) benimkide şöför ama cumhurbaşkanlığında olduğu için çok sıkılarmış malesef kullanmıyo şuan kısmet
doğru her konuda çok rahatlar telefon hariç :/ olsun ama çok şükür samet alıştı bayaa konforu yerinde şuan :)) aman savaş falanda çıkmasında allah korusun askerlerimizi yaa niye öyle konusuyorlar toplantıda konuşmasınlaar allah korusun :):)
bencede konusmasınlar cok sukur hersey cok guzel boyle gıtsın hersey ınsssss hepsı ıcınnnn
günaydınn ohh sizin telefon işş mismişşşş gerçi benımkıde ustaya gttkten 1 ay sonra sktu ıcerı sabah ve akşmları msjlasyoz oglen ve ıkındı ankısrlden knusuyoz düzenlı olarak
Ahh ahh biz de o sözü söyleyeceğiz di mi???
onlar da gelecekler ama necati şaşmazın dediği gibi acele acele değil de çabuk çabuk
ayyy çok sevindim valla sanki raşite serbest olmuş kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?