93/3 asker yolu bekleyenler

Askerlikte cevremizdekilerden kimin ne oldugunu anladikk.7ay gecmis ne hali ne hatiri allah askina yani.bu cocuk dogudaa bn burda aglayip zirlarken nerdeydiler.hele az kalmis lafini ck duymaya basliyorm snrleniyorm.

Kızlar bişey soracamm .. Yarın malüm 14 subat sevgılıler gunu ıcat etmışler .. benım ıcın hıc bı onemı yok bunu safagada soyledım hedıye fılanda almadım yollamadım ondanda beklemem öle bısey zaten . Ama düşünmeden edemedım arkadaslarının sevgılılerı yollarsa buda düşünürmu yasemın bana nıye yollamadı morali bozulurmu diye düşünüyorum . Gercı o sevmez oyle hedıye ıslerını ince düşüncesi yoktur odunuk kanında var askımın Kızlar gınede düşüncenızı alablrmıyımmm ♥

ya sen yinede kutla en azından azcık romantige baglayın

Ya bilmiyorm o sana kalmş bn göndermiyorm şahsen sevgililer gününü sevmedigim için :44: Ama gönderceksende bugünden göndermen lazm yarına yetişmesi için yada cumartesi fln :26:

Bnde sevmıyorum dedıgım gbı tek dusundugum o noktaydı . Calısıyrm hedıye elıp etmem gondermem ımkansız bı durum . İlerleyen zamanlarda normal bır gunde bı suprz hedıye göndersemde olurrr dıye dusunuyorumm :)

Bencede öyle yap bn 2-3 kere kargo gönderdim yiyicek bşylerde yapmştm içine kücük hediyelerde koydm öyle olunca seviniyolar

Bencede öyle yap bn 2-3 kere kargo gönderdim yiyicek bşylerde yapmştm içine kücük hediyelerde koydm öyle olunca seviniyolar

Şafaga bı bisküvili pasta olsun baska bişey ıstemez ama pastada trbzndan ankrya gtmez heralde Bı kutu ıcıne notlar resmler fılan dedıgın gbı kucuk hedıyeler guzel olurr teskkr ederm hyatm ♥

Şafaga bı bisküvili pasta olsun baska bişey ıstemez ama pastada trbzndan ankrya gtmez heralde Bı kutu ıcıne notlar resmler fılan dedıgın gbı kucuk hedıyeler guzel olurr teskkr ederm hyatm ♥

Ne demek tatlım ne dedim sanki

Hahaha tamam artik is bitmis:))saygin ankarada oyle olduysa emre tuncelide nasl olup gelick acaba:))

hehe ay evet ya sıkıstırma ıste cok garıp bı de sacma sapan seylere alınması falan basladı öf çileden çıkartıyo 2 dk sonra düzeliyo ama ciddi anlamda asıl sabır şuan gerekiyor ondan sakın tükenmeyin kızlar

ben yurtdışından ingilizce yazılı bi sevgililer günü kartı aldım (oradakiler ne yazdığını anlamasın diye türkçe bişey yazmadım)
bir de raşitin çok sevdiği ama artık türkiyede bulamadığımız çin makarnası (noddle) vardı onu buldum maltadan ondan 2 paket koydum.
evde unuttuğu bi iki eşyası vardı onları koydum.
bunları gönderdim sevgililer günü hediyesi olarak.

o da bana bi mektup ve elbise askısı almış (BİMden alacaktım maltaya gidince o haftaki bim indirimlerini kaçırmıştım) hatta o askıları alacağımı söylememiştim bile, görünce kesin bunu ister şimdi hande burada olsaydı demiş almış kıyamam

pek romantik değiliz bu sene.
bundan önce de sadece 1 kere kutladık, onda da kırlangıçlı altın bi kolye almıştı bana, ben de sofra hazırlamıştım, ve bot almıştım ona. sevgililer gününün çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama beraber olsak güzel bi gün olabilirdi...

Askerlikte cevremizdekilerden kimin ne oldugunu anladikk.7ay gecmis ne hali ne hatiri allah askina yani.bu cocuk dogudaa bn burda aglayip zirlarken nerdeydiler.hele az kalmis lafini ck duymaya basliyorm snrleniyorm.

bak benı sabah bıle arayıp uyandırdılar arkadasları aamaaan ya onlarda artık benım ıcın aynen kendılerı o sekıldeler yanı
ıyı zamanlarında he he dıye gulup gecıcegım ınsanlar saygınında oyle

sızınde oyle olcak ondan bırakk onlar kendı dertlerıne yansınlar baslarına bısey geldıgınde

oha cıddımısınnn noddle bende ıstıyorum bılsem sana kargoyla yollatmak ıcın bıle kolıyle aldırırdım ya handeee canım cektı ahh
neyse canım ceksın kı bıyerlerım buyusun
ayrıca kart olayı super olmus cok sevdımm ask kokuyo resmeeen

tatlım mutlaka kutla bence hediyede göndersen ne kadar odun olsada mutlu olur bee :) sadece mektup bile göndersen yeter romantikliğe

saygın dedıkı cok fazla suan konusuluyormus bu sızede sormak ıstedım bana asırı sacma geldı cunku

asırı derecede kacak askerler yakalandıgından dolayı erken terhıs verılmesı dusunuluyormus bu cıkacak olanlara yanı bızım tertıp oluyor sanırım bende dedım kı belkı dogudakılerın bu tertıbıne verılır yanı kalkıpta batıdakı adama neden cok asker bırıktı alınması gerekıyor dıye erken terhıs versınler ılla kı gıdıcekler onlarda askere gelıcek zaten :26: sızede sormak ıstedım kızlarrr mantıklı degıl mı benım dusundugum yanı ya hıc olmaz olursada doguya olur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…