- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.601
Kizlar tammmm BEŞ BUÇUK AY
onlara bız gelme yaklasımından dogan cıkarcılık dıyoruz bızdede suan o mod
saygının arkadları arar boyle ay bıseye ıhtıyacın varmı bılmemne
tabı zaman daraldıkca boyle üşüşürler leş kargaları
Kızlar bişey soracamm .. Yarın malüm 14 subat sevgılıler gunu ıcat etmışler .. benım ıcın hıc bı onemı yok bunu safagada soyledım hedıye fılanda almadım yollamadım ondanda beklemem öle bısey zaten . Ama düşünmeden edemedım arkadaslarının sevgılılerı yollarsa buda düşünürmu yasemın bana nıye yollamadı morali bozulurmu diye düşünüyorum . Gercı o sevmez oyle hedıye ıslerını ince düşüncesi yoktur odunuk kanında var askımınKızlar gınede düşüncenızı alablrmıyımmm ♥
ya sen yinede kutla en azından azcık romantige baglayın
yanı hedıye alıp göndermelıyım mııı :)
Ya bilmiyorm o sana kalmş bn göndermiyorm şahsen sevgililer gününü sevmedigim için :44: Ama gönderceksende bugünden göndermen lazm yarına yetişmesi için yada cumartesi fln :26:
Bnde sevmıyorum dedıgım gbı tek dusundugum o noktaydı . Calısıyrm hedıye elıp etmem gondermem ımkansız bı durum . İlerleyen zamanlarda normal bır gunde bı suprz hedıye göndersemde olurrr dıye dusunuyorumm :)
Bencede öyle yap bn 2-3 kere kargo gönderdim yiyicek bşylerde yapmştm içine kücük hediyelerde koydm öyle olunca seviniyolar
Şafaga bı bisküvili pasta olsun baska bişey ıstemez ama pastada trbzndan ankrya gtmez heraldeBı kutu ıcıne notlar resmler fılan dedıgın gbı kucuk hedıyeler guzel olurr teskkr ederm hyatm ♥
ay çok güldüm ezgi yaaa
Hahaha tamam artik is bitmis:))saygin ankarada oyle olduysa emre tuncelide nasl olup gelick acaba:))
Askerlikte cevremizdekilerden kimin ne oldugunu anladikk.7ay gecmis ne hali ne hatiri allah askina yani.bu cocuk dogudaa bn burda aglayip zirlarken nerdeydiler.hele az kalmis lafini ck duymaya basliyorm snrleniyorm.
ben yurtdışından ingilizce yazılı bi sevgililer günü kartı aldım (oradakiler ne yazdığını anlamasın diye türkçe bişey yazmadım)
bir de raşitin çok sevdiği ama artık türkiyede bulamadığımız çin makarnası (noddle) vardı onu buldum maltadan ondan 2 paket koydum.
evde unuttuğu bi iki eşyası vardı onları koydum.
bunları gönderdim sevgililer günü hediyesi olarak.
o da bana bi mektup ve elbise askısı almış (BİMden alacaktım maltaya gidince o haftaki bim indirimlerini kaçırmıştım) hatta o askıları alacağımı söylememiştim bile, görünce kesin bunu ister şimdi hande burada olsaydı demiş almış kıyamam
pek romantik değiliz bu sene.
bundan önce de sadece 1 kere kutladık, onda da kırlangıçlı altın bi kolye almıştı bana, ben de sofra hazırlamıştım, ve bot almıştım ona. sevgililer gününün çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama beraber olsak güzel bi gün olabilirdi...
güldürdün beni :)sülalesi rahat lafını sametim kullanırdı hepÖyle komutanlar havacı olanlar canım muhabbete bodoslama atlamak gibi oldu ama , sülalesi rahat onların
verselermiş keşke başka tel sokardı haklı seninkiaynen bize de denk gelmez yakalattı zatenbide dio ki hattı verselerdi bari onlarda öle diodu dedim
Kızlar bişey soracamm .. Yarın malüm 14 subat sevgılıler gunu ıcat etmışler .. benım ıcın hıc bı onemı yok bunu safagada soyledım hedıye fılanda almadım yollamadım ondanda beklemem öle bısey zaten . Ama düşünmeden edemedım arkadaslarının sevgılılerı yollarsa buda düşünürmu yasemın bana nıye yollamadı morali bozulurmu diye düşünüyorum . Gercı o sevmez oyle hedıye ıslerını ince düşüncesi yoktur odunuk kanında var askımınKızlar gınede düşüncenızı alablrmıyımmm ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?