- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.681
inşallah kübicim inşallah, ama önce seen
Ve herkesçiklereee günaydınlaaaar, yarimin kargosunu yolladım . Yorgunum ama mutluyuuum
11 gün bi bitse orda 4 leri görsemmm sonra 3 leri görcem şaka gibi inanamıyorum :))) arkamdanda siz geliyosunuzzzzz:)
günaydınnnn Çağlacımmm:) ohhh kargoyu alsında mutlu olsun.. emrede benden geçen gün açık iş adresimi istedi mektup yollayacak birde bişi yapmış bana çok merak ediyorum
Aynen öyle bebeğimm
Darısı sizlerin b aşına olsun
Bazen birileri bizimle dalga geçiyor sanıyorum biliyor musun Kübi, şaka gibi yani şu şafaklar. Rüya gibi
Bizim devrenin şafağı çok güzelleşti ya hep söylüyorum
Ayy ne güzel Kübi ya, ben söz uçar yazı kalır sen de karalayıver bişeyler ben senden Attila İlhan olmanı beklemiyorum diyorum ama yok ben yazamam , beceremem diyor. Kargonun içine yüzü gülsün diye şebek bir mektup yazdım, onda da laf soktum bi yazmadın diye , daha da yazmazsa ağzımı açmam yani
hehhe valla bnm ağzım laf yapmazda emreninki yapar. bakalım nasıl bi mektup gelcekk.bn 2 kere yolladım mektup. emre yollamasa daha yollamazdım yani. kendi bişi yapmış naptıysa o hediyeyi çok mrk ediyorum napabilir yani aklıma gelmiyor bişiler:) valla ben mektup yazarken zorlanıyorum açıkcası 1 sayfa doldurabiliyorum
Bizde de benim yapar onun yapmaz ama diyorum ya ben anı olarak saklayabileceğimiz şeyler istiyorum sadece, onda baya olmuş durumda . Ben sadece kendi çabalarımla biriktirdiğim şeyleri saklıyorumBağcıktan anahtarlık tarzı bir şeyler yapıyorlar Kübi, şuan o geldi aklıma yapabilecği :44:
bende anı olarak saklamak istiyorum işte. mesajlaşıyoruz ama onlar mektubun yerini tutmazki. anı olarak kalır ilerde okuruz hey gidi günler deriz:) o bi yollasın mektup bana 1 ay snra falanda ben yollarım. snrada o yollar bitmiş olr askerlikte heralde artık:)))
bn hiç bilemedim ne tarz bişi yapmış olabileceği ile ilgili mrk ediyorum. olsun el emeği uğraşmış beni düşünmüş yapmışşş bu yeter bana :))
Tünaydın herkeseeeee
Sevgililer gününüz kutlu ve daim olsun kızlar en azından lafla kutlayalm bizde
Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar
benım askımda bana dıyokıı aşkım bugun sevgililerr günüsüymüşş bılıyomuydunn dalga gecıyooo
[sıze=2]benım askımda bana dıyokıı aşkım bugun sevgililerr günüsüymüşş bılıyomuydunn dalga gecıyooo [/sıze]
Odunluk kanlarından akıyor yapacak bir şey yok
:) deli yaa atarlı enişte ne olacak
[sıze=2]onun sana taktıgı laf ne guduruk baldızz [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?