- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.641
hehe ay evet ya sıkıstırma ıste cok garıp bı de sacma sapan seylere alınması falan basladı öf çileden çıkartıyo 2 dk sonra düzeliyo ama ciddi anlamda asıl sabır şuan gerekiyor ondan sakın tükenmeyin kızlar
Emrede ustaya gidrken goturdu.snra yakalatirm nolr nolmaz diye 1telefnda annesi yolladi.2teli var icrde:)cavus olduktan snra bzde ankesorden knsuyoduk arada.msjlasmada skntimiz yk.smdi de tamamen serbest ztn.yakalatilanlara telefonlari geri vermis komutan.ndn byle bisi oldu blmiyorz ama iyi olmus:))
bak benı sabah bıle arayıp uyandırdılar arkadasları aamaaan ya onlarda artık benım ıcın aynen kendılerı o sekıldeler yanı
ıyı zamanlarında he he dıye gulup gecıcegım ınsanlar saygınında oyle
sızınde oyle olcak ondan bırakk onlar kendı dertlerıne yansınlar baslarına bısey geldıgınde
saygın dedıkı cok fazla suan konusuluyormus bu sızede sormak ıstedım bana asırı sacma geldı cunku
asırı derecede kacak askerler yakalandıgından dolayı erken terhıs verılmesı dusunuluyormus bu cıkacak olanlara yanı bızım tertıp oluyor sanırım bende dedım kı belkı dogudakılerın bu tertıbıne verılır yanı kalkıpta batıdakı adama neden cok asker bırıktı alınması gerekıyor dıye erken terhıs versınler ılla kı gıdıcekler onlarda askere gelıcek zaten :26: sızede sormak ıstedım kızlarrr mantıklı degıl mı benım dusundugum yanı ya hıc olmaz olursada doguya olur falan
canım nasıl serbest olmuş sadece onlara özel bişeymi acaba?
ya korkuyorum böyle geç giden kargoları duyunca amaaaaaaaaaaaa :) hoş şuan ordaki ptt ye teslim edilmiş postaneden öğrendim ama eline ulaşmadı
bencede konusmasınlar cok sukur hersey cok guzel boyle gıtsın hersey ınsssss hepsı ıcınnnn
Çokk iyimişş nerdee askerrr
Napiyim ya evdeyimm.Muhtesem yy izliyormm
vet ve ben bunu gorup cevaplayana kadar sende gıtmssın bu arada facede ne cok oyun oynuyorsunnn her dk oyun ıstegın gelıyoaynı ben
aman napalım ya saygının kuzenıyle ankaraya gıtme planları yapılıyodu da bakalım nolcak bızde anlamadık karıstı otobusle gıdılıp ucakla donulcek arabayla gıdılcektı falan
Gunaydinn kizlarrr.iş yolunda kosturmayacadayimm.sabah emre aradiii telefon artik onlarda serbestmis komutan oyle demis:)
Şafaga bı bisküvili pasta olsun baska bişey ıstemez ama pastada trbzndan ankrya gtmez heraldeBı kutu ıcıne notlar resmler fılan dedıgın gbı kucuk hedıyeler guzel olurr teskkr ederm hyatm ♥
Selam kızlarsaatlerr kaldiii uyuyamiyorummmm
Muhteşem yüzyıl dün televizyonu kasıp kavurmuş sanırm :)
ayy emreye olduysa yusufa da mı oldu kiya da olcak ki
Selam kızlarsaatlerr kaldiii uyuyamiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?