- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.721
aslında ben vermelerini istemiyorumerken gelsin istiyorum
yani bende istemezdim ama okucaklarını düşünerek o çerçevede yazdım mecbur hem orda birsürü kişininkine bakıyodurlar akıllarında kalmazki kimin ne yazdığıbide süpriz olması daha iyi bence hafta sonu gidip kargodan almasındansa :)
Yaa ben takıntılıyım kendisi okusun , ne olduğunu bilmiyo zaten merktan çatlasın artık
İnş yaa ayrı gecen günlerden sıkıldm ztn bn artk offfff niye gelmiyo[/Q
zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
bizde öyle düşünüyoruz ama hala kararsızız :26: ben yanına sık sık gidebilirsem kullanmıcaz bizde
aslında bi yönden istiyorum da sonrada gidince boşluğa düşcem yine bende kararsızım aslında
oda var evet :/ ama hayırlısı olsun bizler için:)
saygın dedıkı cok fazla suan konusuluyormus bu sızede sormak ıstedım bana asırı sacma geldı cunku
asırı derecede kacak askerler yakalandıgından dolayı erken terhıs verılmesı dusunuluyormus bu cıkacak olanlara yanı bızım tertıp oluyor sanırım bende dedım kı belkı dogudakılerın bu tertıbıne verılır yanı kalkıpta batıdakı adama neden cok asker bırıktı alınması gerekıyor dıye erken terhıs versınler ılla kı gıdıcekler onlarda askere gelıcek zaten :26: sızede sormak ıstedım kızlarrr mantıklı degıl mı benım dusundugum yanı ya hıc olmaz olursada doguya olur falan
Çooooooooookkkkkkkk mutLuyummmmmmmmmmmmmmmmm
bende çok mutluyumneden mutlusun acaba
Canım safak ızın kullanmıcak ama cok ozledık ben yanına gıtmek ıstıyodum ama ondan habersızz.. sorun aıleme nasıl dıcek olmamdıı demın aradım annemı soyledımmm sakiin bır sekılde akşam eve geldıgınde konusuruz delı kızım dedıı bu onun tamam demesıydııı
ayy süper yaaa çok sevindim valla
heleee bennn kalbim bir baska atıyoo valla inşallah bı aksılık cıkmaz bı kaç saatlıgıne olsa kavusuruzzzzz
Canım safak ızın kullanmıcak ama cok ozledık ben yanına gıtmek ıstıyodum ama ondan habersızz.. sorun aıleme nasıl dıcek olmamdıı demın aradım annemı soyledımmm sakiin bır sekılde akşam eve geldıgınde konusuruz delı kızım dedıı bu onun tamam demesıydııı
Hadi gözün aydın ozamn biri daha mehtap sayıcak
Askerde düşünüp yapınca onun yerini hiç bişey tutmuyo ya Kübi, o anahtarlığa ben de deli gibi sevinmiştim. Emekle ve sevgiyle yapılan kadar güzeli yok zaten
Ya inşallah ya dua edın nolurrraksılık olmaz ınsallah bı hafta sonu gıdecem cmrtsı akşmı bnıp pzar gündüz görüp donmem lazım pztsı iş bası . pazar safagnda carsısı onu nasıl bulup pat dıye karsısına cıksam onu dusunuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?