93/3 asker yolu bekleyenler

Yaa ben takıntılıyım kendisi okusun , ne olduğunu bilmiyo zaten merktan çatlasın artık

yusufla konuştum şimdi daha doğrusu konuşamadım başta arkadaşları havada aşk kokusu var die şarkı sölediler yeni hat ve telefon almış sevgilim burası ticarethane gibi her şey var dio gülmekten öldüm yaa

tatlım bugün samette dedi bu söylenti konuşuluyomuş fazla asker varmış 3 ay erken teskere verebilirmişler:)sanadamı vuruyo dedim eevt dedi demekki bütün askerdekiler için konuşuluyo :)inşallah olur

bende çok mutluyum neden mutlusun acaba

Canım safak ızın kullanmıcak ama cok ozledık ben yanına gıtmek ıstıyodum ama ondan habersızz .. sorun aıleme nasıl dıcek olmamdıı demın aradım annemı soyledımmm sakiin bır sekılde akşam eve geldıgınde konusuruz delı kızım dedıı bu onun tamam demesıydııı

ayy süper yaaa çok sevindim valla

Hadi gözün aydın ozamn biri daha mehtap sayıcak

Askerde düşünüp yapınca onun yerini hiç bişey tutmuyo ya Kübi, o anahtarlığa ben de deli gibi sevinmiştim. Emekle ve sevgiyle yapılan kadar güzeli yok zaten

Aynen oyle emek vermis yapmiss daha ne isterimm:)askerde ztn bndn baska bisi yapamaz.Merak ediyorm bnde ne yapmis yollasnda bi bakalim.ne zaman yollycaginida soylemez gelince surpriz olck yani bana:)

Bence hiç süpriz yapma snra bi aksilik olur buluşamazsnz fln filan söyle en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…