- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.841
yaaa moralın bozuk gıbı geldı uyku olayımı gene sızın ...
Eevt canım biraz moralim bozuk . Yok uyku problemimiz atlattık şükürki maşallah ufak tefek pürüzleri öyle tatlıya bağlamadan uyku tutmaz bizi. Ama bildiğim bişey varki ben bu adamı çok seviyorummmm oda beni seviyor...
bu zaten tum sorunlraın cozumudur canım benımboyle guzel seyler dusun moralını bozmaaaa
Yaa bazen duygu karmaşası oluyor işte. Ee sende ne var ne yok şafak güzelim benim.
iyi ne olsun ya düş düş işte gelmesini bekliyorum öylece
valla artık git gide yavaşlıyo ya bakalım hadi hayırlısı :26::26:
Maşalah tatlım maşallah. Bu hafta saygına yolculuk yokmu.
yok bu hafta artık :) yarın o carsıya cıkıcak 12de ıste ıntte falan gorusuruz oyle alıcakları varmıs onları alıcak bu hafta sonuda boyle gecıcek haftaya bakalım eger kuzenı gıdıcekse gıtcez gelmezse cok daha ıyı olur tabı hehe bakıcaz artık
Yani canım birazda netten görüşün özleyin.(eminim özlem fazlasıyla varda şaka yapıyırum ). Bencede ayrı vakit geçirmek varken hep beraber kuzen falan ne gerek var ama yani Şurda şafağın bitmesine ne kalmış sanki :)
ya bakalım hayatım ne olcagına kuzenıde gıtsın tabı ama karısıklık oldu ucak saatlerı falan bende saygına dedım 2 saat ıcınde ben gelmem yanı dedım oyle bakalım
gitsin tabi canım gitmesin değil ama o bu hafta gitseydi ya saygınla beraber çarşıda olurdu onlara yeterdi yani.:) Yaa sevdiğini göreecn 2 saatte yeter ama sonuçta 2 gün görmek varken neden 2 saat tercih edesin demi ama .
hayda oaylara bak babannem turkıyeye gelıyo sımdı aradı ve tam bellı degıl ama 2 3 hafta kalcam gıtme o arada saygının yanına sımdıden ben sana kesın tarıhı soylerım o ara gıt ben ordayken gıtme beraber olalım dedı cunku 3 4 senede bı gelıyo falan zaten uf yandık
Aaa babanne geliyor . İİii hoş güzelde babanne ordada asker var beni bekler deseydin. O zaman dua edelim de haftadan sonra gelsin.Sen saygının yanına git gel ondan sonra ama Bence sen kuzenleriyle de görüş onlar sonra gitsin en azından siz 2 günü başbaşa geçirin.
bılmıyorum oyle de demek ıstemıyorum sonra trıp falan anlasılır ıstemıyormusum gıbı onları falan anlamazlar falan yada yanlıs anlarlar..
neyse bakalım olcak bıseyler artık
Haklısın tatlım yanlış anlaşılmakta var işin ucunda ama Sen bulursun bi yolunu tatlım
Bugün zaman hiç geçmedi yahuuuu
Şimdiden belli oldu mu gidicegi tarih ya :44:
Bu zamanların degerini bilin snra 1 sene eziyet gibi gecicek
Şimdiden bu tarih bu kadar net belli mi yahu, biz yerini öğrendiğimiz zaman tarih belli olmuştu :44:
Bir gün elbet yapılacaktı canım böyle düşün ve şu kalan zamanlarınız dolu dolu, onun sevdiği şeyleri yaparak geçirmeye bakın derim. Zaman çok önemli
hele ben 6 ay önceden düşünüp üzülmeye başlamıştımama bir iki ay geçtıkten sonra sende alışıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?