93/3 asker yolu bekleyenler

yaaa moralın bozuk gıbı geldı uyku olayımı gene sızın ...

Eevt canım biraz moralim bozuk . Yok uyku problemimiz atlattık şükürki maşallah ufak tefek pürüzleri öyle tatlıya bağlamadan uyku tutmaz bizi. Ama bildiğim bişey varki ben bu adamı çok seviyorummmm oda beni seviyor...

bu zaten tum sorunlraın cozumudur canım benım boyle guzel seyler dusun moralını bozmaaaa

Maşalah tatlım maşallah. Bu hafta saygına yolculuk yokmu.

yok bu hafta artık :) yarın o carsıya cıkıcak 12de ıste ıntte falan gorusuruz oyle alıcakları varmıs onları alıcak bu hafta sonuda boyle gecıcek haftaya bakalım eger kuzenı gıdıcekse gıtcez gelmezse cok daha ıyı olur tabı hehe bakıcaz artık

Yani canım birazda netten görüşün özleyin.(eminim özlem fazlasıyla varda şaka yapıyırum ). Bencede ayrı vakit geçirmek varken hep beraber kuzen falan ne gerek var ama yani Şurda şafağın bitmesine ne kalmış sanki :)

ya bakalım hayatım ne olcagına kuzenıde gıtsın tabı ama karısıklık oldu ucak saatlerı falan bende saygına dedım 2 saat ıcınde ben gelmem yanı dedım oyle bakalım

ya bakalım hayatım ne olcagına kuzenıde gıtsın tabı ama karısıklık oldu ucak saatlerı falan bende saygına dedım 2 saat ıcınde ben gelmem yanı dedım oyle bakalım

gitsin tabi canım gitmesin değil ama o bu hafta gitseydi ya saygınla beraber çarşıda olurdu onlara yeterdi yani.:) Yaa sevdiğini göreecn 2 saatte yeter ama sonuçta 2 gün görmek varken neden 2 saat tercih edesin demi ama .

hayda oaylara bak babannem turkıyeye gelıyo sımdı aradı ve tam bellı degıl ama 2 3 hafta kalcam gıtme o arada saygının yanına sımdıden ben sana kesın tarıhı soylerım o ara gıt ben ordayken gıtme beraber olalım dedı cunku 3 4 senede bı gelıyo falan zaten uf yandık

Aaa babanne geliyor . İİii hoş güzelde babanne ordada asker var beni bekler deseydin. O zaman dua edelim de haftadan sonra gelsin.Sen saygının yanına git gel ondan sonra ama Bence sen kuzenleriyle de görüş onlar sonra gitsin en azından siz 2 günü başbaşa geçirin.

bılmıyorum oyle de demek ıstemıyorum sonra trıp falan anlasılır ıstemıyormusum gıbı onları falan anlamazlar falan yada yanlıs anlarlar..
neyse bakalım olcak bıseyler artık

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 16. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 60 ->>> TOKAT'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 70 ->>> KARAMAN'A SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 92

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 153

... sweet71 ... 158

... apple2 ... 159

... KUBB88 ... 159

... zeytinagaci ... 162

... Kanaryam35 ... 178

... KorEc ... 179

... blss ... 179

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 253

... tuqbaCadi ... 260

... AskerYariyim ... 263

... dilanumut ... 264

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 304

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 352

... kobayfare ... 352

... wishw ... 354

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Şimdiden belli oldu mu gidicegi tarih ya :44:
Bu zamanların degerini bilin snra 1 sene eziyet gibi gecicek

Tecilini bozdurdu.. Devre kaybı olarak gidiyor sevdiceğimm Normalde 20 Mayıs itibari ile dağıtımlar başlıyor...
Artık katlanacağım çaresi yok

Tecilini bozdurduğu için ve devre kaybı olarak gideceği için tarih tecilini bozdurduğu gün belli oldu.. Tarih belliyse yeride bellidir heralde bilemiyorum kii Öyle canım bol bol vakit geçiriyoruz işte bakalım.. Sabrın sonu selamettir.. :) ALLAH hepimize yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…