- Konu Sahibi mutluluk_06
Hadi ya kötü olmuş :S Ztn hemen sokmicak içeri gittiği yerin durumuna göre bakarım diyodu.
Evet canım hayrılısı diyelimm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya kötü olmuş :S Ztn hemen sokmicak içeri gittiği yerin durumuna göre bakarım diyodu.
bende iyi tatlımm aynı ev pc takılıyoruz oyle sen neler yapıyon![]()
Canım yakalatıp uzatmasındansa bence günde bir kere konuşun ama ankesörlüden konuşun yani. İşleme konulursa en az 8 gün bu az değil![]()
Evet canım 93/3 tayfasındanım ben de. Şimdilik askerim Manisa - Alaşehir 'de, ustalık yerimiz henüz belli değil. Bekliyoruz bakalım :18:
Usta birlikleri 10 gün snra fln belli olcak bna öyle demşti bakalım neresi çıkıcak bende bi telaş bekliyorum![]()
Aynen öyle canım, gerim gerim gerildik yani sancı çekiyorum ben bildiğin. Uyku falan kalmadı kırk defa sıçrayarak uyanıyorum geceleri :18:
Bende öyleyimÖnceden acayip uyumayı severdim şimdi gece 3 4 kere kalkıyorum
Gecen günde gece uyuyamadm diye sabh uyumuşum 10 a kadar
10 da sevgilim aradı biz burda 5 te kalkalım sen uyu 10 a kadar dedi güldü bna ama içime cok battı
![]()
Hosgeldin canim Allah kavustursunn![]()
neden tartıştınız canım? okuyamadım da geçmişi :26:
Bende memnun oldum ezgicim :) ankara iyidir 4 sene kaldım ankarada unv sebebiyle :)
ben yurtdışında 15 günlük bir projeye katılabilirim dedim diye kızdı, küstü.
Ben de ankarada 4 sene okudum
hacettepede.
sen?
şimdi çalışıyor musun?
bu arada ben de hande.
23 yaşındayım. eşim hatayda.
Eşimcim aradı, 12 ekime bana bilet ayırt dedi.
başka bişey diyo musun dedi, demiyorsan kapatıyorum dedi, kapattı.
bu da bişeydir.
15 gün aramıyordu güya![]()
Çalışmıyorum kursa gidiyorum işimle ilgili donanımımı arttırmak için.İş başvurusu kurs bitince yapıcam :) Ankara unv de okudum bnde.Memnun oldum buarada handecim![]()
İyiyim ben de ne yapayım. Düne kadar evdeydim, sonunda açıklandı benim sınav sonucum da başladım bugün okula. Ona gittim geldim işte, ondan daha yeni giriş yaptım kk'ya![]()
ben de memnun oldum ece,
erkek arkadaşın umarım doğunun iyi bir yerine gider.
görevi zormuş..
Bende öyleyimÖnceden acayip uyumayı severdim şimdi gece 3 4 kere kalkıyorum
Gecen günde gece uyuyamadm diye sabh uyumuşum 10 a kadar
10 da sevgilim aradı biz burda 5 te kalkalım sen uyu 10 a kadar dedi güldü bna ama içime cok battı
![]()
Ayy hepsi mi aynı olur yaaGeçenlerde buraya da yazmıştım zaten, benimki kaç gündür orada olduğunu sordu bana ( kendi henüz şafak saymıyor ) ben de söyledim işte 27. günün diye. '' Aslında baya zaman olmuş, neredeyse bir ay. Gerçi burada zaman geçmiyor da dışarıda geçiyordur '' demez mi, kaldım böyle telefonun başında
Ne geçmesi beeeğğ diye çemkirirdim de, sabrettim. 425 gün sonra görüşücez kendisiyle, sorucam hesabını :124:![]()
biz günümüzü gün ediyoruz sanıyolar.
![]()
Kol tabur işlerinde kafam karışıyo söylemşti ama aradığında bidaha sorarımDağıtım içinde ne zaman olduğu belli değilmiş daha ama bana kalırsa 11 ekimde cuma günü bırakırlar.Cünkü genelde cuma günü bırakıyorlar
Aynen canım. Diyorum ya bizim dışarı çıkışımız kısıtlı değil, bitti onların gözünde tüm mesele. Çok rahatız biz. Vur patlasın çal oynasın takılıyoruz sanki burada![]()
Ogren bakalim canm benimkini biliyom ben bakalim aynimi
Insallah 11inde gelirler canm ya nasip
Ben şimdi öylesine otobüs biletlerine bir bakiyim dedim hiç boş yer yok nasıl gelcekler bilmiyorm :S
nasıl zaman geçireceğimizi şaşırıyoruz halbuki.
onlar bir şekilde oyalanıyorlar, yat kalk sürün derken.
bence beklemek daha zor![]()