• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Canım yakalatıp uzatmasındansa bence günde bir kere konuşun ama ankesörlüden konuşun yani. İşleme konulursa en az 8 gün bu az değil :14:
Evet canım 93/3 tayfasındanım ben de. Şimdilik askerim Manisa - Alaşehir 'de, ustalık yerimiz henüz belli değil. Bekliyoruz bakalım :18:

Usta birlikleri 10 gün snra fln belli olcak bna öyle demşti bakalım neresi çıkıcak bende bi telaş bekliyorum :61:

Aynen öyle canım, gerim gerim gerildik yani sancı çekiyorum ben bildiğin. Uyku falan kalmadı kırk defa sıçrayarak uyanıyorum geceleri :18:

Bende öyleyim :61: Önceden acayip uyumayı severdim şimdi gece 3 4 kere kalkıyorum :61: Gecen günde gece uyuyamadm diye sabh uyumuşum 10 a kadar :61: 10 da sevgilim aradı biz burda 5 te kalkalım sen uyu 10 a kadar dedi güldü bna ama içime cok battı :61:

Bende öyleyim :61: Önceden acayip uyumayı severdim şimdi gece 3 4 kere kalkıyorum :61: Gecen günde gece uyuyamadm diye sabh uyumuşum 10 a kadar :61: 10 da sevgilim aradı biz burda 5 te kalkalım sen uyu 10 a kadar dedi güldü bna ama içime cok battı :61:

Hosgeldin canim Allah kavustursunn:34:

neden tartıştınız canım? okuyamadım da geçmişi :26:

ben yurtdışında 15 günlük bir projeye katılabilirim dedim diye kızdı, küstü.

Bende memnun oldum ezgicim :) ankara iyidir 4 sene kaldım ankarada unv sebebiyle :)

Ben de ankarada 4 sene okudum
hacettepede.
sen?
şimdi çalışıyor musun?
bu arada ben de hande.
23 yaşındayım. eşim hatayda.

Eşimcim aradı, 12 ekime bana bilet ayırt dedi.
başka bişey diyo musun dedi, demiyorsan kapatıyorum dedi, kapattı.
bu da bişeydir.
15 gün aramıyordu güya :1:

ben yurtdışında 15 günlük bir projeye katılabilirim dedim diye kızdı, küstü.

Ben de ankarada 4 sene okudum
hacettepede.
sen?
şimdi çalışıyor musun?
bu arada ben de hande.
23 yaşındayım. eşim hatayda.

Eşimcim aradı, 12 ekime bana bilet ayırt dedi.
başka bişey diyo musun dedi, demiyorsan kapatıyorum dedi, kapattı.
bu da bişeydir.
15 gün aramıyordu güya :1:

Çalışmıyorum kursa gidiyorum işimle ilgili donanımımı arttırmak için.İş başvurusu kurs bitince yapıcam :) Ankara unv de okudum bnde.Memnun oldum buarada handecim :61:

Çalışmıyorum kursa gidiyorum işimle ilgili donanımımı arttırmak için.İş başvurusu kurs bitince yapıcam :) Ankara unv de okudum bnde.Memnun oldum buarada handecim :61:

ben de memnun oldum ece,
erkek arkadaşın umarım doğunun iyi bir yerine gider.
görevi zormuş..

Ayy hepsi mi aynı olur yaa :9: Geçenlerde buraya da yazmıştım zaten, benimki kaç gündür orada olduğunu sordu bana ( kendi henüz şafak saymıyor ) ben de söyledim işte 27. günün diye. '' Aslında baya zaman olmuş, neredeyse bir ay. Gerçi burada zaman geçmiyor da dışarıda geçiyordur '' demez mi, kaldım böyle telefonun başında :53:
Ne geçmesi beeeğğ diye çemkirirdim de, sabrettim. 425 gün sonra görüşücez kendisiyle, sorucam hesabını :124: :9:

Ayy hepsi mi aynı olur yaa :9: Geçenlerde buraya da yazmıştım zaten, benimki kaç gündür orada olduğunu sordu bana ( kendi henüz şafak saymıyor ) ben de söyledim işte 27. günün diye. '' Aslında baya zaman olmuş, neredeyse bir ay. Gerçi burada zaman geçmiyor da dışarıda geçiyordur '' demez mi, kaldım böyle telefonun başında :53:
Ne geçmesi beeeğğ diye çemkirirdim de, sabrettim. 425 gün sonra görüşücez kendisiyle, sorucam hesabını :124: :9:

biz günümüzü gün ediyoruz sanıyolar.
:47:

Kol tabur işlerinde kafam karışıyo söylemşti ama aradığında bidaha sorarım :61: Dağıtım içinde ne zaman olduğu belli değilmiş daha ama bana kalırsa 11 ekimde cuma günü bırakırlar.Cünkü genelde cuma günü bırakıyorlar

Ogren bakalim canm benimkini biliyom ben bakalim aynimi
Insallah 11inde gelirler canm ya nasip

Aynen canım. Diyorum ya bizim dışarı çıkışımız kısıtlı değil, bitti onların gözünde tüm mesele. Çok rahatız biz. Vur patlasın çal oynasın takılıyoruz sanki burada :47:

nasıl zaman geçireceğimizi şaşırıyoruz halbuki.
onlar bir şekilde oyalanıyorlar, yat kalk sürün derken.
bence beklemek daha zor :(

Ben şimdi öylesine otobüs biletlerine bir bakiyim dedim hiç boş yer yok nasıl gelcekler bilmiyorm :S

biz aldık bugün.
12 ekimde salacaklarmış eşimin orası.
ama direkt bizim şehre yok otobüs. önce hatay izmir
sonra izmir balıkesir yapacak mecburen.
16 saat sürüyor hatay izmir
3 saat de balıkesir.
pazar öğlen ancak gelebilecek evine.

nasıl zaman geçireceğimizi şaşırıyoruz halbuki.
onlar bir şekilde oyalanıyorlar, yat kalk sürün derken.
bence beklemek daha zor :(

Aynen beklemesi daha zor onların boş olduğu zaman ztn sınırlı bi şekilde geciyo zaman ama bz bu gün bitsede gecse diye saat sayıyorz :61:

Back
X