Kızlar merhabalar,
Doğum gününü kutladık bugün sevgilimin. Erken doğum günü oldu, çünkü 20 sinde buradan yola çıkacak ve 21 inde teslim olacak diye önceden yapmak istedim. Manevi bir hediyenin dışında kullanabileceği de bir şey olsun diye bir kazak aldım belki Ankara'ya da götürür de oralarda da giyer diye. Sevgili kitabı yaptım, ömrü boyunca saklayacağı bugünün anısına bir parça olsun istedim ve kitabın son sayfasına daha gitmeden öncesinin sözünü verdiğim şeyi yaptım. Götürebilirse eğer yanında götürsün diye 3 fotoğrafımızı çıkartıp koydum zarfın içine arkasına tarihleri atıp küçük küçük notlar yazdım. Hepsini okumayı bitirdiğinde sigarasından bir duman daha çekti baktı yüzüme böyle. Gir hadi içeri açıcan yoksa yine çeşmeleri dedi. Girerim dedim bende, gülümsedi hafiften. Doğum günün kutlu olsun, seneye inşallah gününde kutlucaz doğum gününü diye sarıldım boynuna, sımsıkı sarıldı böyle bana öyle bir sıktı ki hani konuşamadığı ne varsa konuştu gibi, öyle çok laf bilmez benimki. Dayanamadım ağladım, daha çok sarılmayı istiyordum ama sarıldıkça gözlerimi durduramadım çektim kendimi geri.
Nasıl geçecek o pazar akşamı saat 22.30 hiç bilmiyorum