93/3 asker yolu bekleyenler

Nasıl oldu o öyle ya :14:

ya annemler çağırdı ben de acele ettim, daha kapıyı açarken çıkmaya çalıştım. burnumun kemik kısmını dannn diye geçirdim kapıya, gözlerimden yaş aktı resmen. kırt diye bi ses geldi kırılıcak sandım. yarım saattir buz, merhem falan ancak azaldı ağrısı.

ya annemler çağırdı ben de acele ettim, daha kapıyı açarken çıkmaya çalıştım. burnumun kemik kısmını dannn diye geçirdim kapıya, gözlerimden yaş aktı resmen. kırt diye bi ses geldi kırılıcak sandım. yarım saattir buz, merhem falan ancak azaldı ağrısı.

Handecan bir hastaneye falan gitsen mi ya , ben de tedirgin oldum :18:

Aaa ck gcms olsunnn nasil sızlar o ya tahmin edebiliyormmm:( dikkat et cnm ya neyseki kırık cıkık birsey olmamis cok sükür..

bitince atsana kübi ya merak ettim :)

Ay vallahi zor ya sinir oldumm.mendili sıkıstırma diye annem söyleniyo:)yamuk gtmeyip düz gitmeye çalısıyorumm.sabunla çizdim ztn.tamam bu gece bitircem insallah yarin yüklerim resim.bitince suya basıcam yarına kurur ütülerim keseye koycam:)

Son düzenleme:
Hoşgeldn Hilalcim bizler iyi sayılırz işte özlemden nasıl olunursa :26:
Sen nasılsın ?

​Hoş geldin Hilaaaaal, iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın bakalım :)

Ben çok kötüyüm yaa :( dqha doğrusu biz cok kotuyuz sevdicegimlee.... görüntülü aradi bugün cok kötü oldum 1.5 senedir yasadiklarimizi konustukda söyle yapardık böyle yapardik aglicaktim nerdeyse

Ben çok kötüyüm yaa :( dqha doğrusu biz cok kotuyuz sevdicegimlee.... görüntülü aradi bugün cok kötü oldum 1.5 senedir yasadiklarimizi konustukda söyle yapardık böyle yapardik aglicaktim nerdeyse

:(
en azından görüntülü arayabilmiş..
yanında gibi olmaz asla ama en azından yüzünü görmüşsün tatlım..

ben eşimle neler yapıyordum onu bile hatırlayamıyorum yaa :44:

Ne guzel görüntülü konusabilmissiniz iste cnm sevindirik olsana buna gordum sevgilimi diye:))byle yapinca kendini uzmektem baska birsey yapmazsin.byle zaman gecmez.daha yolun var dayanicaksin sabrediceksin bosvericeksin aliskanliga baglycaksin bnu.eskileri hatirlayip bnlari knusup uzulmekle olmaz eline birsey gecmez.askerinide zorlarsin.brda bzm yapabilecegimiz alternatifler cok ama onlarin yok.özgürlükleri yok orda keyiflerine gore hareket edemiyorlar.fedakarlik yapip brz sevgilini motive etmelisin.safakta hedefler koy onune ve gecen zaman sevin.yapcak baska birsey ykk.birde evde oturmaya alisik olmadigin icn boyle sarabiliyor insan.banada hafta sonlari oyle oluyodu smdi alistim:)

Back
X