- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.041
kızlar burnumu kapıya çarptım 
ahhh burnummm.......

ahhh burnummm.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar burnumu kapıya çarptım
ahhh burnummm.......
Aman iyi yapmışsın Kübi, insanın karşısına illa çıkıyor öyle bir tip![]()
Nasıl oldu o öyle ya![]()
Bna ters gelen seyler olunca sinirleniyorm ama ddign gibi her modelden cikiyo insanin karsisina:)
ya annemler çağırdı ben de acele ettim, daha kapıyı açarken çıkmaya çalıştım. burnumun kemik kısmını dannn diye geçirdim kapıya, gözlerimden yaş aktı resmen. kırt diye bi ses geldi kırılıcak sandım. yarım saattir buz, merhem falan ancak azaldı ağrısı.
Handecan bir hastaneye falan gitsen mi ya , ben de tedirgin oldum :18:
kanamadı, baktım elledim hala da hissedebiliyorum :)
buz tutunca şişmedi de.
sanırım iyiyim çağlacım
ama fena acıdı![]()
ÇAğla çek git burdan ders çalış artık leeen seni dövecem![]()
Mendili isliyorummm k harfi bitti cok sukur:))))
ya annemler çağırdı ben de acele ettim, daha kapıyı açarken çıkmaya çalıştım. burnumun kemik kısmını dannn diye geçirdim kapıya, gözlerimden yaş aktı resmen. kırt diye bi ses geldi kırılıcak sandım. yarım saattir buz, merhem falan ancak azaldı ağrısı.
bitince atsana kübi ya merak ettim :)
Kizlar ben geldim nasilsiniz
Hoşgeldn Hilalcim bizler iyi sayılırz işte özlemden nasıl olunursa :26:
Sen nasılsın ?
​Hoş geldin Hilaaaaal, iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın bakalım :)
nerelerdesin güli ya, bak 200 leri bitirdin sen![]()
Ben çok kötüyüm yaadqha doğrusu biz cok kotuyuz sevdicegimlee.... görüntülü aradi bugün cok kötü oldum 1.5 senedir yasadiklarimizi konustukda söyle yapardık böyle yapardik aglicaktim nerdeyse
Ben çok kötüyüm yaadqha doğrusu biz cok kotuyuz sevdicegimlee.... görüntülü aradi bugün cok kötü oldum 1.5 senedir yasadiklarimizi konustukda söyle yapardık böyle yapardik aglicaktim nerdeyse