93/3 asker yolu bekleyenler

gercekten miiiiii :D ayyyy cok kıskandım seniiii 2 şise viskinin kafası nasıldır kim bilir :D :D :D biz bi büyük vodkayı birlikte zor içioruz helal olsun sanaaaaaa :D

oo alkol konusunda cok marıfetmıs gıbı anlatıyoruz ama her turlu bı erkekle falan kapısırım ve asla kusmam yanı hyatımda bı ac karınla cok sarap ıcınce kustum o da actım falan oyle nadırdır votka ben sevmıyorum ya vıskı ıcerım genelde ve sarap ıcerım hatta oglenlerı sarapla baslar gece vıskı sonra tekıla ıcerım rakıda cok ıcerım zaten rakı ıcmeye baslayınca bunyen saglamlasıyo onu farkettım ya rakı candır :52:

burdan en basitini anlatıyım :D buda rezil bi durum ama diğerlerinin yanında devede kulak yani :D bi gün gittik şileye (burda bi sahli kasabası çok güzel bi yer ) yine vodkayı içtik bi güzel ama bizim birkancıkla içki içmemiz nasıl bilio musun bardağı alırız elimize birkan der ki '' dibini görmeyen bilmem neyi görsün '' tam söyleyemiorum :D :D biz bütün bi şişeyi yarım saate fondip yaptıgmız için ben carpılıorum tabi neyse akşam o halde eve gidemedim ben birkancıklara gittik tabi ben cocugun battaniyesine kusssss sonra bide halısına kus bu bi yandan bnm elimi yüzümü yıkıo bi yandan yerlerii silio garibim sonra tabi bi ara düzelir gbi oldum bu bana havuc soyup getirdii ( niyeyse havuc yiycem diye tutturdum ) nyse havuclarıı bir güzel yedim bi daha kustum tabi en son burnumdan havuc cıkıoduu öyle diyim sanaa anla halimiiii ayyyy neler cektii çocuk benden ne rezillikler ne rezillliklerrrrrr :D

hahahahhahaahh cok kotu yaaaaa hahahahaha :52::52::52::52: bende gelınce anlatırım bankamatiğin önüne işedim bende allah belamı vercek yola çıkıyorum ben bebekkk geldiğimde görüşürüz buralarda ol :34:
ankaraya gidiyorum sevgilimeee 14.ay kutlaması falan filan öptüm çok çokkkk

kızlar ben kactım optum sızı cok cok buraya yazcam dıye gec kalıyom ahhaha ıyı hafta sonları sorunsuz carsı dıleklerımle sızlerı sevıyorum hunıler :34::34:

kızlar ben kactım optum sızı cok cok buraya yazcam dıye gec kalıyom ahhaha ıyı hafta sonları sorunsuz carsı dıleklerımle sızlerı sevıyorum hunıler :34::34:

Ezgimmm dikkat et kendine güzel bi haftasonu gecirin inş :16: İyi yolculuklar :3:

Kızlarrr... Ablam geldi onunla vakit geçiriyorum çok sık giremiyorum özledim valla sohbet etmeyi :) Panolarda gitmiş geri gelmeli artık şafağımı görünce kendimi iyi hiseediyordum. Umarım gelir yaniii...
Yarında çarşımız varrmışş çok mutlu olduuum.:16:
Sizler nasılsınıııız :)

Son düzenleme:
Kızlarrr... Ablam geldi onunla vakit geçiriyorum çok sık giremiyorum özledim valla sohbet etmeyi :) Panolarda gitmiş geri gelmeli artık şafağımı görünce kendimi iyi hiseediyordum. Umarım gelir yaniii...

off evet ya şu panolar iyiydiii :50: oh oh hadi iyi bakalım benim çarşı yok :50: haftaya belkiii

bebeğim nabeer:54: nasıl gidiyor uzun zamandır konuşamıyoruz ne gelişm
eler var nasıl geçiyor askerin nasıl rahatmı?

Aman hayatım maşallah çok rahatız :nazar: siz nasilsiniz :)
İyi geceler kızlar nasılsınız.

İyi geceler Sağol sen nasılsın canım :))

Bizi ihmal ettin hazalll :) Ohh ohh sevindim bol bol hasret giderin kamerada :)

Ablan hoşgelmiş cnm size iyi muhabbetler. Bizde bekliyoruz şafağı geldiğinde düşmüş olarak gelecek ve bizde sevinecez :nazar:
Bizimde çarşımız var bizde mutlu olduk ve hepimizin mutluluğu askerlerimizle beraber daim olsun inşallah.

Back
X