- Konu Sahibi mutluluk_06
- #16.621
Kıskanılacak da bişey yok gerçekten ama![]()
Yok tabi olay yapicak tartisacak bisi bile ykki ortada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskanılacak da bişey yok gerçekten ama![]()
Yok tabi olay yapicak tartisacak bisi bile ykki ortada.
Tamamen disari cikmamdan rahatsiz oldu baska hcbisi degil.bn surekli gezmiyorm ztn.sucluymusum gbi kdndimi ispatlamaya calisiyorm.strese sokmusum onu orda.oturdum agladimm saydim saydim kapadim telefonu.
Tamamen disari cikmamdan rahatsiz oldu baska hcbisi degil.bn surekli gezmiyorm ztn.sucluymusum gbi kdndimi ispatlamaya calisiyorm.strese sokmusum onu orda.oturdum agladimm saydim saydim kapadim telefonu.
Bana göre şanslı olmadıgın bi nokta var oda bizim bi alt devremiz olmanBizimle aynı devre olsaydın nerdeyse yolun yarısına gelmş olcktın
Diger konularda kabul etmelisin ki şanslısın ama olurda bi gün Okan 90 gün hava değişimi almş geliyo dersen ona bile şaşırmicam yani![]()
Hilaaaaal o kadar şansın üstüne de zahmet olmazsa 12 ayı yapın be![]()
depresif hepimizi ezdi geçti zaten 12 gün ile
ama hilalcim sana daha da yok artık, sen kazana düşmüşsün ki
çocuğun sana trip atıcak kadar zamanı var kızım daha iyi olabilir yani askerlikte?
her şeyi detayıyla anlatmayın siz de kızlar ya, sonuçta yanlış bir şey yapmıyorsunuz ki :26:
peki teskere mi vermişler, çürük kağıdı mı vermişler? gerekçe olarak ne göstermişler yani?
ne olmuş o kadar da 12 gün içerisinde çürük verilmiş peki anlattı mı :26:
çaglaaa eceee handee bide bana şanslı dersiniz12 ay 12 gun gibi geçti size demek Depresifshine
![]()
yok canımm 12 günn 12 ay gibi geçtii12 gün sonunda kavuştuk bizz darısı tüm bekleyenlerin başınaa
![]()
Ne düşünüyolarda böyle konuşuyolar hiç anlamıyorum bazen hak veriyorum bazende giden biz olsaydık onlar normal hayatlarından fedakarlık etmezlerdi devam ederlerdi aynı şekilde diyorum. Olay aynı olmasada bizimkide benzeri şekilde söyledi bekleyemiceksen söyle diye. İnsanı gerçekten kırıyolar. Geçen gün arkadaşım geldi başka bir şehirde üni. okuyor görüşmek maksatlı çıktım mesaj attım bu seferde niye çıkarken atmadın diye kavga çıkardı salak yerine koyduğumu bile söyledi. Her zaman yaptığı gibi(!) yolda kimleri gördüğümü sordu hayatımda hiç muhattap olmadığım bi akrabamı gördüm sadece erkek diye konuşmadığım halde bana trip atıyor. Şu askerlik psikolojisi kafasını bende yaşamak istiyorum yoksa ben anlayamıcam ne yapmak istediğiniKonuna dalmış gibi oldu ama kusura bakma canım...
Yok cnm olrmu oyle sey dal tabi:)benzer seyleri yasiyoruz tabiki.bn 1sene brda olmasam sn nasl olrdun dedim ztn.karsilastigimizin haberini bnden once amcasi vermis.bn gec kalmisim.disari cikmam rahatsiz etti onu bn brda sogukta nobetteyim sn geziyosun dedi ztn.anlamiyorm yani bu mantigida.nereye gidip gitmemem gerektigini biliyorm ztn.ona gore davraniyorm.ama gelde anlat iste.ozur diledi bi sure sogukluk yaparim ama.sacmaliyolar yani bazenn.
bugün bi dinledim dedim bu bizimkilerin bize söylemesi gereken sözler
inşallah şarkıdaki gibi ümidimiz murada erer
subhaneke dinimiz amin
Aynen oyle smdi kuzu olduuu.bide telefnda kavga ederken rahatladm snirm gecti dedi.snir stres topuyum sanki benkavga edesi tutmuş sana sarmış gbi bişey yani şuanda görünürdeki![]()
canım sürekli iş-ev şeklindeyiz seninle, fenalık geliyor artık içimize. iş stresini haftasonu bi şekilde atmak zorundayız.
ben bugün çok bunaldım, hava da güzel, mükemmel bir cumartesi ve yalnızım. bir de ailevi meselelerle boğuşuyorum.
o kadar kötü oldum ki, raşitle konuştuk resmen ağlamaklıydım. kendisi de fark etti, sen biraz nolur çık kafanı dağıt alışverişe falan git dedi.
bence senin ruh halini anlayamamış henüz seninki ama kafasına dank eder, dışarı çıkabiliyor olmak onun için şu anda imkansız ve bizi nedense kıskanıyolar. kendileri askeriyede diye 7/24 biz de asker gibi yaşayamayız. biraz nefes almaya ihtiyacımız var. zaten zaman geçmiyor, iki arkadaşla oturup bi kahve içmişiz günü geçirmişiz kime zararı var yani.
hiç üzme kendini, o da yanlış şeyler söylediğinin farkına varacak![]()
Her konuyu artık sabıra bağlıyorum tek yapabileceğimiz bu. Bir anlık sinirle yapıyolar ama olanda oluyo o sırada senin kalbin kırılmış oluyo sonradan özür dilesede geçmiş oluyo. Daha biz bunlardan çok görücez bu ne ki diyor içimdeki ses...:26:
Ya belki orda bşye canı sıkılıp sana patlamşta olabilr.Tabiki bu haklı oldugunu göstermez ama bi yandanda iyi yapmşsn öyle söyleki bilsin en azından anlarda özür diler :26:
Sesimi cikarmasam daha fazla üstüme geliyo.çemkiriyorum o yuzdnn en azindan susturuyorum o zmn :)özür diledii ama bn kendimi parçaladim resmen yani.snrada ck kıskaniyorum moduna grdi.smdilik bu tartismayida bitirdik yani:)