93/3 asker yolu bekleyenler

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 21. OCAK. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... seros08 ... 86

... ezgisaygin ... 96

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... yuppisi ... 105

... Snt55 ... 125

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... ARAZIM ... 179

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... apple2 ... 185

... KUBB88 ... 185

... zeytinagaci ... 188

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... Kanaryam35 ... 204

... KorEc ... 205

... blss ... 205

... mystery123 ... 206

... yunay ... 206

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... hilal1108 ... 279

... tuqbaCadi ... 286

... dilanumut ... 290

... pinkok ... 290

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

Merhaba kızlarr ben geldimmm iyi geceler hepinizee uzun zamandır ugrayamıyorumm nasılsınız:3:

188
Tunus'a selam :72:

$fl_tn.gif

$tunus.webp$tunus1.webp

Ben de iyiyim çok şükür canım keyfimiz yerinde maşallah mehtaptayız :1: guzel gıdıyor sızde durumlar nasıl askerın nasıl her sey yolundadır umarım :34:

Ben de tam onu soracaktım nasıl gidiyor diye , ohh çok sevindim :1:
Bizde yoğun bir gelcen gelmicen tartışmalarından sonra hafta sonu mehtap olayına girdik , biraz erken oldu tabi :27::27:

Ben de iyiyim çok şükür canım keyfimiz yerinde maşallah mehtaptayız :1: guzel gıdıyor sızde durumlar nasıl askerın nasıl her sey yolundadır umarım :34:

Ben geldim Handecimm nasılsın canım benim :34:

iyiyim ama sen daha iyisin sanırım. Mehtap varmış :31:
sıkı sıkı sarılın özlem giderin offf off :ssz::ssz::ssz:

oooo fazla hılzısınız olsun o da guzel bebegım hayırlısı olsunnnn :16::16:

Aminnn canımm çok sağolasın.. :3:aslında aklımda hiç ama hiç yoktu beni öyle bir empoze ettı kı bu fikre..:9: Ben bile hala bazen aileme nasıl dedim inanamıyorum... ama aşkımlada yaşamanın ayrı bi tadı oldugunu gördum ve bana da cok cazip geldi....:16::38::17:

Ben de tam onu soracaktım nasıl gidiyor diye , ohh çok sevindim :1:
Bizde yoğun bir gelcen gelmicen tartışmalarından sonra hafta sonu mehtap olayına girdik , biraz erken oldu tabi :27::27:

valla canım iyi gidiyor cok sukur her gün gorusmeye calısıyoruz ama persembe aksamı gıdıyor hıc gonderesım yok ama cok sukur kı az daha yarılıyoruz askerlıgı :31: öyle mii ay çok sevindim sizin adınıza bizim mehtap da erken oldu ama oyle ıyı gelıyor kı her ıkı tarafa da bugun bana gıtmıcem ben dıyo kıyamam ama sabredıcez ıste bı sekılde napalım yanlıs anlamadıysam kısmetse ne zaman mehtabınız :31:

iyiyim ama sen daha iyisin sanırım. Mehtap varmış :31:
sıkı sıkı sarılın özlem giderin offf off :ssz::ssz::ssz:

Çok şükür askerim de ben de iyiyiz handecim ama izmirden sonra ankaranın havası kötü yaptı bitaneciğimi biraz :26: ahh ahh özlem gideriyoruz amaa ne kadar sarılsak vakit geçirsek az geliyor işte :50:

valla canım iyi gidiyor cok sukur her gün gorusmeye calısıyoruz ama persembe aksamı gıdıyor hıc gonderesım yok ama cok sukur kı az daha yarılıyoruz askerlıgı :31: öyle mii ay çok sevindim sizin adınıza bizim mehtap da erken oldu ama oyle ıyı gelıyor kı her ıkı tarafa da bugun bana gıtmıcem ben dıyo kıyamam ama sabredıcez ıste bı sekılde napalım yanlıs anlamadıysam kısmetse ne zaman mehtabınız :31:

Öff be canım gönderesin gelir mi hiç, neyse ki dediğin gibi artık yarılıyoruz buna da şükür :26:
Evet tatlım benim için çok erken oldu bu mehtap, hani hiç planladığım bir şey değildi, üstelik ben yanına ayın 4 ünde gitmişken 3 hafta sonra gelen bu mehtap baya bir erken oldu. Cumartesi sabah çıkacak canım, akşamına da İzmir'de olur . Akıl etmiş bari de benimki hepsini bari almamış izninin, ama ben gözümü daha şimdiden gideceği güne diktim bile , sanki hiç gelmeyecekmiş gibi sevinemiyorum :14::14:

Back
X