93/3 asker yolu bekleyenler

Tünaydın herkeseeeeee :16:
Kursa gidicem brzdan gitmeden önce yaziyim dedim umarım güzel bi gün bizi bekliyodur hava cok güzel cünkü güzel bi gün olcakmş gibi bi izlenim veriyo :37::1:

günaydın herkese :)
iş yerinden bir gün yine. haftasonu gelsin de diyemiyorum çünkü açıköğretim sınavlarında yine görevliyimmmm :ssz:

Tünaydın herkeseeeeee :16:
Kursa gidicem brzdan gitmeden önce yaziyim dedim umarım güzel bi gün bizi bekliyodur hava cok güzel cünkü güzel bi gün olcakmş gibi bi izlenim veriyo :37::1:

günaydııın aramıza yeni biri katılmış bella sanada merhabaaa :)

Size de kızçeler, ve herkesçiklere tabiiii :1:

yeaa sabahtan beri ulaşamadım saygına şimdi de yemek saati öff ....
bekliyorum arıcam 18.00 gibi ...

Ben de yapıcam Ezgi aynısını, sıkıldım artık bu ne böyle :37:

ay aradım ılk nobetteydı 15dk sonra dedıler 15dk sonra aradım egıtımdeydı sonra aradım komutanın yanındaydı en son gene aradım ust katta dedıler sonra bı daha aradım yemekte dedıler kusucam artık askerlerle konusmaktan

ay aradım ılk nobetteydı 15dk sonra dedıler 15dk sonra aradım egıtımdeydı sonra aradım komutanın yanındaydı en son gene aradım ust katta dedıler sonra bı daha aradım yemekte dedıler kusucam artık askerlerle konusmaktan

Dur bakalım bana neler neler dicekler :37: Başlayayım hatta ben şimdiden ancak bir açan olur :27::27:

Bizde o günden beri konuşmuyoruz :19::19: pozitif düşün yav gelecek diye kötü şeyleri düşünme :52::52: şimdi sana heyecandan geçmiyordur zaman haklısın o konuda :1::1:

Hadi siz küssünüz de ondan ( gerçi küs diye de susması da ayrı bir sinir sebebi :47: ) Pozitif düşüncem hasta falansa diye şuanda, aksi halde sesi çıkmıyosa baya kızgınım. Ulaşırsam da çemkiricem yani :57:

Back
X