93/3 asker yolu bekleyenler

Ahh bebeğim bilmez miyim ben senin iyi niyetini, bizle sevinişini :54::54:
Şu durumda bundan iyisi zaten , bir üst kategori olan 183 Yolun yarısı eder 'i görmek zaten, liste de atlıyoruz sonuçta :32::32:

Evet ya sıkıldm aynı kategoride durmaktan artk bi değişiklik lazm :36:

Ben sürekli fotoğraf işini unutuyorum yaa onu izlemekten :9: İyi hatırlattın Ezgimm bol bol çekinelim :16:

Sorma kuzum yaa karnıma ağrılar giriyo, yarından sonra şu saatlerde boynuna atladığımı düşündükçe :16::16::16:

ohhh evet valla aynen oyle olucak 10 gun doya doya kollarında gecır gunlerınııııııııı
evet cekın sızde bızdensınız bızde gorusmekten sarılmaktan zaman bulamadık fotograflara aman gerce senın mutlu oldugunu ve aytacın yanıbasında oldugunu bıldıkten sonra fotograflar olmasada olur bebegımm :16::16::16:

ohhh evet valla aynen oyle olucak 10 gun doya doya kollarında gecır gunlerınııııııııı
evet cekın sızde bızdensınız bızde gorusmekten sarılmaktan zaman bulamadık fotograflara aman gerce senın mutlu oldugunu ve aytacın yanıbasında oldugunu bıldıkten sonra fotograflar olmasada olur bebegımm :16::16::16:

Aynen ya dediğin gibi gezmekten dolaşmaktan sarılmaktan gelmiyo ki hiç aklıma , unutuyorum onun yanında her şeyi :16: Ahh kuzum benim çok sağ ol, bilmez miyim ben senin içinin güzelliğini, çok seviliyorsunnn :54::54:

Aynen ya dediğin gibi gezmekten dolaşmaktan sarılmaktan gelmiyo ki hiç aklıma , unutuyorum onun yanında her şeyi :16: Ahh kuzum benim çok sağ ol, bilmez miyim ben senin içinin güzelliğini, çok seviliyorsunnn :54::54:

sende öyleeeee aytaçta saygında gelsinde buluşcaaz zatennnnn kesinn hepimiz saygında hepinizi biliyo zaten bütün gün anlatıyorum seni aytaçı , handeyi raşiti , eeceyi korayı , hazalı selmanı :52::52:

sende öyleeeee aytaçta saygında gelsinde buluşcaaz zatennnnn kesinn hepimiz saygında hepinizi biliyo zaten bütün gün anlatıyorum seni aytaçı , handeyi raşiti , eeceyi korayı , hazalı selmanı :52::52:

Çok güzel olduk be böyle, aynen aynen ben de çok anlatıyorum, sizin de ona ayti demenize baya gülüyodu yanına gittiğimde :9::9:

Saçlarımı kestirdim ve boyattım benimkinin tepkisi ne olacak acaba merakla bekleniyor:1:

ayy e harıkaymıs bende ıstedımde saygın ızın vermedı bende kestırdım onlerımı kırpma yaptım yaa merak ettım foto koy bısey yap ne renk yaptın nasıl kestırdın

Back
X