93/3 asker yolu bekleyenler

dış ticaret ya normalde moda tasarımdı benim çizimler falan herşeyim tamdı ama istanbul ordanda yurt dışı düşünüyordum hep yani planlar bu yöndeydi aileminde benimde e saygın yoktu tabi ilk başından beri :9:
şimdi biraz değişmek zorunda kaldı o askerden gelcek ben istanbula gidicem bilmemne yani e sonrasındada ya istanbulda kalmam lazım
ya yurtdışı moda tasarımda yurtdışında bitirilir bence ondan birazcık vazgeçmek zorunda kaldım hayallerimden....

ya atışma evet kavga denmezde işte çok gergin artık of 3 ay kaldı geçmiyo durdu artık falan bu şekilde şafak az kaldıkça gerginleşiyo insan e bende regl olcam zaten alttan alamam şuan yani kimseyi onun gereksiz çenesi sinirlerimi zıplatıyo ..

sizinde ya o alttan almıyosun dediği hep tama aşkım peki sevgilim dicen öyle insan tabi açıklama istiyo normal konuşuyorsundur tahmin edebiliyorum ama işte :9: anlamazlar ilk başlarda baya tmm aşkım peki aşkım modu oluyo insanda zamanla açılır merak etme alışınca oraya

inşallah dilediğin gibi olurr :16:

gereksiz çenesi hoşuma gitti bu :) 90 gün çabuk geçer bende düşebilicek mi sağsağlım o rakamlara acaba çok korkuyorum bazen:14:
açıklama yapıyorum sesimi yükseltmeden kızmadan ama bu ona tavırlı geliyor tamam aşkım diyorum beni geçiştiriyorsun diyor kafayı yicem artık bilmiyorum ne zaman alışacak oraya
Dün hiç yapmadığı birşeyi yaptı ve içeri girerken aramadı beni mesaj attı sadece ve bende kendime hakim olamayıp bu şekilde giriyorsan içeri arama beni dedim oda tamam dedi yaptığı çok ayıp değil mi yani biz kavga da etsek içeri girerken mutlaka arardı dün aramadı diye çok bozuldum kırıldım ben şimdi tavırlarım nasıl olmalı sence ona karşı alttan mı alayım yoksa kızdığımı göstereyim mi

Oyle malesefff doguda hic carşı izni yokk.ztn köyde oldugu icn carsı izni olsada bi internet cafe falan ykk.merkeze uzakk bulundugu yer.eet cok saçma ama yapck hicbisey yok ne yazikki.bu kdr uzn askerlik yapmalari bile sacma ztn

aynen bence de öyle gözlerimizi açıp kapayıncaya kadar geçse zaman ve kavuşsak çok yıpratıyor insanı...

inşallah dilediğin gibi olurr :16:

gereksiz çenesi hoşuma gitti bu :) 90 gün çabuk geçer bende düşebilicek mi sağsağlım o rakamlara acaba çok korkuyorum bazen:14:
açıklama yapıyorum sesimi yükseltmeden kızmadan ama bu ona tavırlı geliyor tamam aşkım diyorum beni geçiştiriyorsun diyor kafayı yicem artık bilmiyorum ne zaman alışacak oraya
Dün hiç yapmadığı birşeyi yaptı ve içeri girerken aramadı beni mesaj attı sadece ve bende kendime hakim olamayıp bu şekilde giriyorsan içeri arama beni dedim oda tamam dedi yaptığı çok ayıp değil mi yani biz kavga da etsek içeri girerken mutlaka arardı dün aramadı diye çok bozuldum kırıldım ben şimdi tavırlarım nasıl olmalı sence ona karşı alttan mı alayım yoksa kızdığımı göstereyim mi

zaten o da seni aradığında sakinleşmiş olur önce bi normal konuşun bizimde mesela en başlarında bişey oluyodu arama falan diyodum tamam diyodu gece sonra sabahına arıyordu öyle bi havaadan sudan konuşma naber naptın olur sonrasında zaten normal konuşursunuz
en son diyebilirsin ki zaten o konu illa ki açılır kırıldım ne olursa olsun beni ara yakınımda değilsin başımıza bişey gelse kızsanda ne olursa olsun falan dersin sende askerde olduğunu ve senin uzakta olup onu merak ettiğini kısaca söyle tekrar aman şöylydi sen bunu dedin ben şunu dedim olmasın yani uzar gene çünkü

Ahhh ahh havaalanında kavuşma anımızı kac kere hayal ettimmm..duygusala bağliyorumm artikk gecicek biticek demeye basladignda gözümden yaşlar dökülüyoo.Benden sabırlı o teselli ediyo bni yeri gelince koy vermiyo kendini.

Ya o bnada oluyo ama toparlıyorm hemen kendimi :45:
Korayda bni teselli ediyo yeri geliyo bn onu teselli ediyorm bugün mesela tüm bildiklerimi unuttum işle ilgili diye üzülüp duruyodu.Bu seferde bn teselli ettim onu.Ama Bu işler böyle işte yeri geliyo sen onu teselli ediceksin yeri gelicek o seni...Yoksa gecmez ki :31:

zaten o da seni aradığında sakinleşmiş olur önce bi normal konuşun bizimde mesela en başlarında bişey oluyodu arama falan diyodum tamam diyodu gece sonra sabahına arıyordu öyle bi havaadan sudan konuşma naber naptın olur sonrasında zaten normal konuşursunuz
en son diyebilirsin ki zaten o konu illa ki açılır kırıldım ne olursa olsun beni ara yakınımda değilsin başımıza bişey gelse kızsanda ne olursa olsun falan dersin sende askerde olduğunu ve senin uzakta olup onu merak ettiğini kısaca söyle tekrar aman şöylydi sen bunu dedin ben şunu dedim olmasın yani uzar gene çünkü

bi kaç gün arayacağını sanmıyorum ben ama ararsa öyle yapıyım canım sağol :)

Şafak:81 Düzce'ye selaam yola devam :) şükür bu günleri de gördüüüük sonunda plakalardayız bundan sonrası su gibi geçsin inşallah hepinizi kocaman ,üyorum canlar :*

Ya o bnada oluyo ama toparlıyorm hemen kendimi :45:
Korayda bni teselli ediyo yeri geliyo bn onu teselli ediyorm bugün mesela tüm bildiklerimi unuttum işle ilgili diye üzülüp duruyodu.Bu seferde bn teselli ettim onu.Ama Bu işler böyle işte yeri geliyo sen onu teselli ediceksin yeri gelicek o seni...Yoksa gecmez ki :31:

Aynen oyle ikimizde teselli ediyoruz brbrimizi.Bittiği günleri görelimm insallah valla artk bunaldim

Şafak:81 Düzce'ye selaam yola devam :) şükür bu günleri de gördüüüük sonunda plakalardayız bundan sonrası su gibi geçsin inşallah hepinizi kocaman ,üyorum canlar :*

serosss plakalardasın valla heheh senı beklıyoruz bızde plaka heyecanına :9::9:

ay bende ıstıyorum artık hadı ya :47::47:

tamamda 53 gun olmus sonrasında 230 gun gormuceksınız yanı valla sonra delırır o rapor ısınıde alırım dıyoda zor oyle kafasına gore alırımla olmaz kı artık hava degısımlerı askerlıkten sayılıyo gıtcek gene onu tamamlıcak falan uzadıkca uzar askerlıgınız

Yavrum 4 gün kullancak sadece konuştum nuh dio peygamber demio

Yavrum 4 gün kullancak sadece konuştum nuh dio peygamber demio

4 gunluk gelcek yol ıznı ne kadar verıyolarmıs gelsın bakalım aynı seneye gırdıgınden 2014 ıcınde 1 kere yol ıznı verılıyo dıgerındede dırek yıcek ızınden yolunu yanı yol ıznı vermıcekler ne dıyım bebek gelsın bakalımm ama cok pısman olcak erken kullandıgından ılerde asırı zorlancaksınız :26:

kimsecikler yok gec kaldim bu gece :1: Caglacim hadi gozun aydin kavustun sevdicegine:16: Safagim da gittikce guzellesiyor yarin 100 lere dusuyorum hala inanamiyorummm harika bir duyguymus:9: :16: :72:

evet blss 100 ler çok güzel bence de :16:

Hosbuldum canım ben de iyi gibiyim sıkıntıdan patlıyorum okul olmayınca zaman geçmiyor ya ne bitmez Ocak ayiymis bitmedi gitti soyleniyorum oyle kendi kendime:19:

Ocaktan ben de nefret ettim, bi bitmedi ya yapıştı kaldı :47:

bence bu konuyu Ah Erkekler böliminden Bir Derdin Var'a taşımaları lazım ...
bende ssabah sabah saygına sinir oldum geçti şimdi ama bu kadar boş muhabete laf söylenmez sonrada söylemedim sen öyle anlamışsın diyo ay bide gene yanlış anlayan ben oldum ya çok komik olaya bakın şimdi :1::1:

ankaraya gittiğimde kaldığım otelden askeriye gözüküyo bende dürbün alıp daha yakından göriyim diye konuşuyoduk sonra ben dürbün falan almadım ankaradada o an baktık yoktu bulamadım almadım . eve dönüncede aramadım dürbün falan zaten her gittiğimde aynı odada kalamadığımdan açısı aynı olmuyor yani
bugun gelmiş internetten her dakika saçma sapan herşeyi alıyorsun bi dürbün mü alamadın bulamadım diyorsun aradın mı sanki diyo
dedim senle şimdi bunu mu tartışıyım sabah sabah diyo ne alakası var tartışmıyoruz ama laf söylüyo yani resmen sonrada diyo ki ay dürbün için tartışcak bi insanmıyım ben sen hemen tartışma konusuna getiriyorsun :9: güler misin ağlarmısın dedim tamam ya sensin yani ben hatalıyım ay yok sen regl olcaksın ondan böylesin falan dedim tamam aşkım aynen aynen . geçiştirme beni diyo sonrada neyse sen bi gel konuşalım knuşulmuyo artık seninle ne söylesem tartışma yaratıyorsun diyo alaah şafak sıkıştırması bu olsa gerek ya saçma şeylere kavga ediliyormuş ya kavga değilde saçma sapan gereksiz kkonuşmalar yani ..

hahah ben raşite dürbün alıcam desem bana röntgenci misin kırarım hem dürbünü hem bacaklarını der :52::52::52:

vay be seroş plakalara düştün... darısı başımıza :31::31::31:

evet blss 100 ler çok güzel bence de :16:

Ocaktan ben de nefret ettim, bi bitmedi ya yapıştı kaldı :47:

hahah ben raşite dürbün alıcam desem bana röntgenci misin kırarım hem dürbünü hem bacaklarını der :52::52::52:

vay be seroş plakalara düştün... darısı başımıza :31::31::31:

hahaha yanı bende askerde olsam yaptırmam herseyı kıskanır ona nasıl ızın oyle dedı saygın bende anlamadım zaten :9::9: tabı o sımdı garıbım ona bakıcam dıye ıste konusurken o otele bakıyo benım oldugum pencereye ben net gormuyorum onu ondan dıyo ama o da guzelmıs hahahahahha

Sabır kızlar..
İçimden geldi söyleym dedim sonu gerçekten cok güzel oluyor
Bizim 1 ay olucak geleli zaman yanındayken cok cabuk geçiyor...Ama uzaktayken cok zor biliyorum :/
Herkesin beklediğine değecek inşallah :nazar:

Hayırlı Teskereler :72:

Son düzenleme:
Sabır kızlar..
İçimden geldi söyleym dedim sonu gerçekten cok güzel oluyor
Bizim 1 ay olucak geleli zaman yanındayken cok cabuk geçiyor...Ama uzaktayken cok zor biliyorum :/
Herkesin beklediğine değecek inşallah :nazar:

Hayırlı Teskereler :72:

Sabır taşı olduk ztn :52:
Sonunun güzel oldugunu bilmek ztn güç veriyo yoksa dayanılmazdı kolay kolay :ssz:
Destegin için teşekkür ederiz.Gözün aydın seninde.Bidaha ayrılık olmasn umarım :16:

Back
X