- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.681
dış ticaret ya normalde moda tasarımdı benim çizimler falan herşeyim tamdı ama istanbul ordanda yurt dışı düşünüyordum hep yani planlar bu yöndeydi aileminde benimde e saygın yoktu tabi ilk başından beri
şimdi biraz değişmek zorunda kaldı o askerden gelcek ben istanbula gidicem bilmemne yani e sonrasındada ya istanbulda kalmam lazım
ya yurtdışı moda tasarımda yurtdışında bitirilir bence ondan birazcık vazgeçmek zorunda kaldım hayallerimden....
ya atışma evet kavga denmezde işte çok gergin artık of 3 ay kaldı geçmiyo durdu artık falan bu şekilde şafak az kaldıkça gerginleşiyo insan e bende regl olcam zaten alttan alamam şuan yani kimseyi onun gereksiz çenesi sinirlerimi zıplatıyo ..
sizinde ya o alttan almıyosun dediği hep tama aşkım peki sevgilim dicen öyle insan tabi açıklama istiyo normal konuşuyorsundur tahmin edebiliyorum ama işteanlamazlar ilk başlarda baya tmm aşkım peki aşkım modu oluyo insanda zamanla açılır merak etme alışınca oraya
inşallah dilediğin gibi olurr

gereksiz çenesi hoşuma gitti bu :) 90 gün çabuk geçer bende düşebilicek mi sağsağlım o rakamlara acaba çok korkuyorum bazen

açıklama yapıyorum sesimi yükseltmeden kızmadan ama bu ona tavırlı geliyor tamam aşkım diyorum beni geçiştiriyorsun diyor kafayı yicem artık bilmiyorum ne zaman alışacak oraya
Dün hiç yapmadığı birşeyi yaptı ve içeri girerken aramadı beni mesaj attı sadece ve bende kendime hakim olamayıp bu şekilde giriyorsan içeri arama beni dedim oda tamam dedi yaptığı çok ayıp değil mi yani biz kavga da etsek içeri girerken mutlaka arardı dün aramadı diye çok bozuldum kırıldım ben şimdi tavırlarım nasıl olmalı sence ona karşı alttan mı alayım yoksa kızdığımı göstereyim mi