- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.741
Aa kimsecikler yokk cok sessizzz bgnn.Kitap okumaya sardımm aklim kitapta kaldii:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa kimsecikler yokk cok sessizzz bgnn.Kitap okumaya sardımm aklim kitapta kaldii:))
günlük yazdım içime bi sıkıntı geldi daha 180 küsur günüm var :'(
Ayın son günleri diyedir Hande biliyosn bizm hep son günler sıkıntılı oluyo böyle ama 181 gün bnce süper görünüyo 460 larla başlamştık hatrlasana![]()
slm kızlarr :) heyecanlar özlemler ağlamalar yani o en zorlu olan ilk günler geçti şükür :) şimdi biraz daha alışmışım... ne hediye alsam acaba ben 14 şubatta?? siz ne düşünüyorsunuz :)
Canim ben traş köpüğü losyonu roll on parfüm sampuan kalin polar ve yazlık tshrt koydum bi kutuya onu yollucam orda lazım olan şeyleri yollasak daha mantikli geliyo bana :)
günlük yazdım içime bi sıkıntı geldi daha 180 küsur günüm var :'(
Hangi kitap![]()
yaklaşık 1 aydır soranlara 6 ay kaldı diyordum,
şimdi gerçekten 6 ay kaldı.
bu ay da 6 kaldı demeye devam o zaman![]()
Tunaydin kizlarr bu ocak hala bitmedi mi off fenalik geldiEcecim hayirdir neyin var :26:
Tünaydın
Sabh sabh doktora gttim kan verdim öğlende gidip sonucları doktora göstericem![]()
Aynen canım cok bocaladı zor tabı alısmak ben de yenıden bosluga dustum o gidince ama yeniden alışmamız gerekiyor işte... Hehe dogru canım ben de diyorum bizimki bitse ben yine gelırım buralara dıyorumHem alıştık da burda bırbırımıze ne guzel destek oluyoruz bızden sonra daha kac asker yarenı gelecek kımbılır ah ah o zamanlar bız de hatırlarız bugunlerımızı onlarla konustukca
![]()