93/3 asker yolu bekleyenler

yaklaşık 1 aydır soranlara 6 ay kaldı diyordum,
şimdi gerçekten 6 ay kaldı. :1:
bu ay da 6 kaldı demeye devam o zaman :52:

günlük yazdım içime bi sıkıntı geldi daha 180 küsur günüm var :'(

Ayın son günleri diyedir Hande biliyosn bizm hep son günler sıkıntılı oluyo böyle ama 181 gün bnce süper görünüyo 460 larla başlamştık hatrlasana :52:

Ayın son günleri diyedir Hande biliyosn bizm hep son günler sıkıntılı oluyo böyle ama 181 gün bnce süper görünüyo 460 larla başlamştık hatrlasana :52:

460 ı duyunca zaten şu anki halime sevinçten ağlayasım geliyor :)
azalıyor aslında di mi ece ya,
mesela 93-4 lerin bile bayağı oldu geleli.

slm kızlarr :) heyecanlar özlemler ağlamalar yani o en zorlu olan ilk günler geçti şükür :) şimdi biraz daha alışmışım... ne hediye alsam acaba ben 14 şubatta?? siz ne düşünüyorsunuz :)

Son düzenleme:
slm kızlarr :) heyecanlar özlemler ağlamalar yani o en zorlu olan ilk günler geçti şükür :) şimdi biraz daha alışmışım... ne hediye alsam acaba ben 14 şubatta?? siz ne düşünüyorsunuz :)

Canim ben traş köpüğü losyonu roll on parfüm sampuan kalin polar ve yazlık tshrt koydum bi kutuya onu yollucam orda lazım olan şeyleri yollasak daha mantikli geliyo bana :)

Canim ben traş köpüğü losyonu roll on parfüm sampuan kalin polar ve yazlık tshrt koydum bi kutuya onu yollucam orda lazım olan şeyleri yollasak daha mantikli geliyo bana :)

Öylemi dersin, canım bende hep romantik düşündüm şimdi karar veremiyorum napsam die.. benimde sarma sarıp yollayasım var :) traş jeli mantıklı evet :) belki şeker hamurlu kurabiye yaparım yada alırım ama çok sekerli ya sevmiyorum hem herkes bakar o yer olmaz ole, çok az olur çünkü :)

Tünaydın :16:
Sabh sabh doktora gttim kan verdim öğlende gidip sonucları doktora göstericem :ssz:

Tunaydin kizlarr bu ocak hala bitmedi mi off fenalik geldi:27: Ececim hayirdir neyin var :26:

Saçlarım cok dökülüyo diye cildiyeye gittim bakalm ne cıkıcak :26: Ciddi bi durum degl yani teşekkr ederm sordugun için :54:

Aynen canım cok bocaladı zor tabı alısmak ben de yenıden bosluga dustum o gidince ama yeniden alışmamız gerekiyor işte... Hehe dogru canım ben de diyorum bizimki bitse ben yine gelırım buralara dıyorum:9: Hem alıştık da burda bırbırımıze ne guzel destek oluyoruz bızden sonra daha kac asker yarenı gelecek kımbılır ah ah o zamanlar bız de hatırlarız bugunlerımızı onlarla konustukca:31:

hehe aynen öyle tabi ki :) hatırlıcaaz oo seneler once bızde yapmıstık bekledık dıye ne tatlı :16:

Back
X