- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.961
Bende bi an önce işe başlasam diyorm mesela günler hızlı geçsin diyeHerkes tatil olsun ister bizdeki düşünceye bak
![]()
Ececim gel yer degistirelim:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi an önce işe başlasam diyorm mesela günler hızlı geçsin diyeHerkes tatil olsun ister bizdeki düşünceye bak
![]()
![]()
Evet şükürler olsun ayın son günü bencede çok ağır geçiyor günler inşallah şubat ayı çabuk geçer.
Ececim gel yer degistirelim:)))
Darısı Şubat a olsun canım ama jet gibi gecsin insallah Subat ayı![]()
Hoşgeldin Çaglacımm nasıl gidiyor bakalım![]()
Hoş bulduk cnıım, mükemmel gidiyor ama çabuk gidiyor![]()
ah ah bilmez miyimm rüyada gibi oluyor insan ya![]()
Hem de ne rüya
Sen naptın canım askerin döndüğünden beri vaziyet nasıl ?![]()
Biz de alışmaya çalışıyoruz canım, sevdiceğim telefon soktu msjlasıyoruz bıraz daha iyiyiz önceki halimizden cok sukur ama hala alışamadı çok bocaladı toparlamaya calısıyorum ben de onu. Bıraz da buruk sevdiceğim şuan doğum gününe girmiş bulunmaktayız izne geldiğinde kutlamıstık erken bı kutlama oldu tabı ama gece yıne kutladık telefon msj falan yıne bı duygu patlaması yasadık.![]()
Tunaydinn kizlarrr.el bilegimm dunden beri cok agriyo ve şişmeye basladii.Bi acile gidip gosteriym bakiymm nolmus.1Subat hosgeldiiii çabuk gecen bir ay olur Ocak ayına bnzemez insallah:)
Herkese iyi haftasonları olsun
3 hafta çarşı iznimiz yokmş kuzumu göremicem gecen haftada görmemştim tam 1 ay göremicem yani
Yine bna esmer günler düştü anlicagınız![]()