93/3 asker yolu bekleyenler

Bende bi an önce işe başlasam diyorm mesela günler hızlı geçsin diye :1: Herkes tatil olsun ister bizdeki düşünceye bak :27:

Ne demisler hayattan bir gun daha eksildi diye sevinen ya mahkumdur ya da asker ben ekleme yaptim ya da asker yareni:9: Tatil asker yarenlerine gore degil yoksa zaman insani delirtir hizlica gecsin gitsin gunler biran once kavusalim sevdiceklerimize sag saglim:31:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 1. ŞUBAT. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... seros08 ... 75 ->>> ARDAHAN'A SELAM, YOLA DEVAM :72:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... ezgisaygin ... 85

... yuppisi ... 94

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... Snt55 ... 114

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... ARAZIM ... 168

... apple2 ... 174

... KUBB88 ... 174

... zeytinagaci ... 177

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... Kanaryam35 ... 193

... KorEc ... 194

... blss ... 194

... mystery123 ... 195

... yunay ... 195

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... hilal1108 ... 268

... tuqbaCadi ... 275

... dilanumut ... 280

... pinkok ... 279

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 319

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:

Hem de ne rüya :16:
Sen naptın canım askerin döndüğünden beri vaziyet nasıl ? :31:

Biz de alışmaya çalışıyoruz canım, sevdiceğim telefon soktu msjlasıyoruz bıraz daha iyiyiz önceki halimizden cok sukur ama hala alışamadı çok bocaladı toparlamaya calısıyorum ben de onu. Bıraz da buruk sevdiceğim şuan doğum gününe girmiş bulunmaktayız izne geldiğinde kutlamıstık erken bı kutlama oldu tabı ama gece yıne kutladık telefon msj falan yıne bı duygu patlaması yasadık. :14:

Biz de alışmaya çalışıyoruz canım, sevdiceğim telefon soktu msjlasıyoruz bıraz daha iyiyiz önceki halimizden cok sukur ama hala alışamadı çok bocaladı toparlamaya calısıyorum ben de onu. Bıraz da buruk sevdiceğim şuan doğum gününe girmiş bulunmaktayız izne geldiğinde kutlamıstık erken bı kutlama oldu tabı ama gece yıne kutladık telefon msj falan yıne bı duygu patlaması yasadık. :14:

Çok tedirginim ya o bocalayacak diye ben de, kendimin bocalayacağını illa ki biliyorum çünkü. Sorma canım dağıtımda da aynısı bize oldu , doğum gününden 4 gün önce gitmek durumundaydı ve ben de erken bir kutlama yapmıştım ona. O zamanlar telefon bile yoktu da elimizde , face den yazmıştım kendisine ama onu da 2 hafta sonra görebilmişti :14:

Tunaydinn kizlarrr.el bilegimm dunden beri cok agriyo ve şişmeye basladii.Bi acile gidip gosteriym bakiymm nolmus.1Subat hosgeldiiii çabuk gecen bir ay olur Ocak ayına bnzemez insallah:)

Herkese iyi haftasonları olsun :16:
3 hafta çarşı iznimiz yokmş kuzumu göremicem gecen haftada görmemştim tam 1 ay göremicem yani :31:
Yine bna esmer günler düştü anlicagınız :27:

Herkese iyi haftasonları olsun :16:
3 hafta çarşı iznimiz yokmş kuzumu göremicem gecen haftada görmemştim tam 1 ay göremicem yani :31:
Yine bna esmer günler düştü anlicagınız :27:

Ben ustaya gttğndn beri hiç görmdm bi kere carsya cktı oda salı günü işteym diye göme şansmda yktu zatn :14:

Back
X