- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın geceden itibaren yine buralardayım tatlım mehtabın son günü bugün yarın gece dönüyor
Hangi birini anlatayım ki canım mükemmel gidiyor, aşk tazeledik resmen![]()
Bugün de kardeşiyle birlikte bizde akşam yemeğindeydi, izin daha da olsa sanırım aileler tanışacaktı yani bu gidişle![]()
Bizimki zaten martta izine geliyormus kendi kafasına yapıyo bişeyler erken dedik o kadar ama laftan anlamio... yani kötü olcak onun içinde benim içinde 2 gun kalma imkanım da yok gun içerisinde gidip gelicem
Günaydın cook geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını usutme cok ağrı yapar :/
Ohhh masallahh cok sevindimm Caglacimm dha guzel haberler gelir insallah.Tadını cikarinnn.Gidisinede uzulmeee tamamen donmek icin gidecekk bu sfrr
Günaydın kızlarrr uzun zamandan beri yoktum sebebi ise gece aniden patlayan apandisitAma şükür dikişlerimde düştü şuan için sadece karın ağrım var
...
Benimkiyle aynı senaryo işte durumunuz, 08.20 de indim 16.15 de döndüm. sizin de erkenmiş baya daha 8 ay yerinde duruyo olucak![]()
Bende 10:10da inip 18:10da dönüyorumlaf anlatamıyorum bebeğim ya hani diyorum okadar ay var daha erken geliyorsun biliyorum dio 3 gun kullancakmis 4 gunde yol izni veriyolar 7 gun işte diyor ailesi istanbulda oturmuyor martta annesi gelicek benimle tanışmak istiyormuş okanda istiyor oyüzden kesin gelcem diyo ii dedim gel sen bilirsin artik haziran temmuz gibide ben giderim onun yanına yine 1 guncuk
![]()
Gunaydinn sanada.Aaa cok gecmis olsunn iyimisin smdi
İyi dilekler için çok teşekkürler Kübi daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Üzülmemeye çalışıyorum çünkü senin üzüldüğünü ağladığını bildikçe dayanamıyorum orda, firar ettirtceksin sonunda diyo![]()
4 gün yol izni biraz fazla değil miymiş ya emin mi :44:Bu arada aynı sene içerisinde yol izni bir kez kullanılıyormuş, izninin geri kalanını kullanırken yol vermicekler onu da hesaba katsın biz sıkıntı çekicez o yüzden baya kalanını kullanırsak :26: Boşuna laf anlatmaya çalışma canım anlamazlar, bak bana 2 hafta boyunca kavga ettim , sonuç yine kullandı yine kullandı yani![]()
Buradayım[/QU
çağlacımmm senindemi nişanlın manisa alaşehirde acemilik yapmıştı?
walla ya uçtum ben biraz![]()
benim gibi şafakta uçsa keşke bu ara hiç azalmıo
![]()
Günaydın kızlarrr uzun zamandan beri yoktum sebebi ise gece aniden patlayan apandisitAma şükür dikişlerimde düştü şuan için sadece karın ağrım var
...
bende bugun calıstım calıstım test cozdum derken bı baktım uyukluyorum dedım bu saatte bu kadar yeter uykumu getırdı :) sımdı dızı falan ızlıyorum :) evde mısafır var kopegımız onlarla ugrasıyorum evın altını ustune getırdıler![]()
...
altı üstüne gelen ev şimdi temizlenmiştir:)
ay canım cok gecmıs olsun dıkkat et aramızda yenıden gormek guzel senı :)
Geçmiş olsun rabbim acil şifa versin.
Sanırım Sabır DeniLen Şeyi Asker yoLu bekLerken ögrendimmm . :)