93/3 asker yolu bekleyenler

resmen dalga geçio canım benim :19: :19:

Ben iyice bıktım ondan artık bir de sanki ben rahatsız etmişım gibi birbirimizi rahatsız etmeyelim diyo halbuki ağır konustum diye kendisi mesaj attı elmas beni kabul etmezse büşra var diyo galiba ama yanılıyo benim de bi hayatım var çabalamam gereken sınavlarım var onun beni yormasına,üzmesine izin vermemeliyim artık.

Yaaa cnm bnlari dusunup mutlu oll ne guzell zaman gecirdiniz diye.bunlari dusunup uzulmemen gerektigini sn ck iyi biliyosn.Gttikten snraki bosluk cok igrenc bisi.Ben izine gelmesini hem istiyorm hemde gttikten snraki boslugu bi daha yasamak istemiyormm.biticek elbettt.Ne guzel hasret giderdinizz askiniza ask kattiniz:))

Teşekkürler Kübicim ya sabah sabah bunları okumak gerçekten çok moral oldu :) Boşluğu fena bence de alışmışken dişi sıkmak daha iyi şuanda sizin için hele ki doğuda olduğundan ktm belasıyla uğraşacağı için bence böylesi daha iyi. Evet evet biticek elbet :72:

peki rahatmıydı canım nasıl geçmişti acemilik?

Başkaları nasıldır bilemem hayatım ama , Manisa benim ilk karın ağrımdı. Ustalıkta belki daha rahat oluyordur ama acemilikte öyle aman aman rahatlığımız olmadı. 3 er gün arayamadığı oldu, yaz olduğu için içecek su sıkıntısı oluyodu. Çok toz toprak diye sevdiceğimin gözü mikrop kaptı, kaç hafta kıpkırmızı gözle gezdi. Bir de yaz sıcağı çok fenaydı hani böyle yakmıyo gibi ama bir bakıyorsun kendine renk atmışsın bildiğin. Kolumdaki saat sebebiyle amele yanığı olmuştum ben :9: Sevgilim Manisa'dan kurtulduğuna mutlu oldu ama ben her ne kadar başka sıkıntıları anımsayamasam da. :52:

Başkaları nasıldır bilemem hayatım ama , Manisa benim ilk karın ağrımdı. Ustalıkta belki daha rahat oluyordur ama acemilikte öyle aman aman rahatlığımız olmadı. 3 er gün arayamadığı oldu, yaz olduğu için içecek su sıkıntısı oluyodu. Çok toz toprak diye sevdiceğimin gözü mikrop kaptı, kaç hafta kıpkırmızı gözle gezdi. Bir de yaz sıcağı çok fenaydı hani böyle yakmıyo gibi ama bir bakıyorsun kendine renk atmışsın bildiğin. Kolumdaki saat sebebiyle amele yanığı olmuştum ben :9: Sevgilim Manisa'dan kurtulduğuna mutlu oldu ama ben her ne kadar başka sıkıntıları anımsayamasam da. :52:

şimdi ustalığı nerede yapıyor canım? Allahtan nişanlım kış dönemine denk geldi yanmaz o kadar heralde :) sen yemin törenine gittiğindemi amele yanığı olmuştun ? Allah hepimize sabır versin az kalmış senin sevgilinin gelmesine yarılamışsınız bile maşallah...
manisa benimde ilk karın ağrım olcak hemde baya bi ağrııı :43:

şimdi ustalığı nerede yapıyor canım? Allahtan nişanlım kış dönemine denk geldi yanmaz o kadar heralde :) sen yemin törenine gittiğindemi amele yanığı olmuştun ? Allah hepimize sabır versin az kalmış senin sevgilinin gelmesine yarılamışsınız bile maşallah...
manisa benimde ilk karın ağrım olcak hemde baya bi ağrııı :43:

Ankara - Polatlı'dayız hayatım şimdi. Burası da ayrı bir karın ağrısı, askerlikte bitmez yani ağrı sızı bunu anladım ama yine de şükür halimize :27: Aynen canım yanmaz şu sıra zaten havalar ısınmadan da hayırlısıyla ustalığa geçmiş olcaksınız. Ben okuldaki bir prosedür sebebiyle yemin törenine gidemedim hayatım ama iki kere ziyaretine gitmiştim acemilikte, o sırada oldum :9: Manisa'nın bize tek avantajı da buydu zaten yakındık keşke her hafta gitseydim diyorum şimdi :14: ​Pek az değil ama yarıladık sayılır evet, çok teşekkürler :)

Ankara - Polatlı'dayız hayatım şimdi. Burası da ayrı bir karın ağrısı, askerlikte bitmez yani ağrı sızı bunu anladım ama yine de şükür halimize :27: Aynen canım yanmaz şu sıra zaten havalar ısınmadan da hayırlısıyla ustalığa geçmiş olcaksınız. Ben okuldaki bir prosedür sebebiyle yemin törenine gidemedim hayatım ama iki kere ziyaretine gitmiştim acemilikte, o sırada oldum :9: Manisa'nın bize tek avantajı da buydu zaten yakındık keşke her hafta gitseydim diyorum şimdi :14: ​Pek az değil ama yarıladık sayılır evet, çok teşekkürler :)

Sen bana çık gel o zaman bende ankaralıyım nişanlınada rahat rahat gidersin :1: keşke benim nişanlımında ustalığı polatlıya çıksa ah ahhhh... acemilikte ziyaret rahat oluomu ? bende gitmek istiorum ama ustalıkta giderim heralde...birde sevgilin 1 ay mı acemilik yapmıştı cnm? keşke bende son 6 ay diyebilseydim ama dicem inş :9:

Sen bana çık gel o zaman bende ankaralıyım nişanlınada rahat rahat gidersin :1: keşke benim nişanlımında ustalığı polatlıya çıksa ah ahhhh... acemilikte ziyaret rahat oluomu ? bende gitmek istiorum ama ustalıkta giderim heralde...birde sevgilin 1 ay mı acemilik yapmıştı cnm? keşke bende son 6 ay diyebilseydim ama dicem inş :9:

Ne olurdu ya yer değiştirebilseydik :14::14: Hafta sonları iki günde sabah 9 akşam 5 ti sanırım arası ziyaret serbest canım. Merkezinden ( terminalin oralar ) askeriyenin önüne kadar dolmuş var zaten, ulaşım kolay yani. Nizamiyedekiler de baya iyi çok yardımcı oluyolar, telefon fotoğraf makinalarını istiyorlar yalnız, x-ray cihazı yok gizlice sokabilirsin ama şayet ben ikincide öyle yapmıştım :9: Hafta içleri de belli saatler vardı diye hatırlıyorum ama 1 veya 2 saatti değmez yani hafta sonu çok daha iyi. Biz 56 gün yaptık canım acemiliği bayram sebebiyle yoksa 60 olacaktı da siz direk 365 ten başladığınız için 45 falan olur herhalde , 30 günü meslekçiler yapıyo diye biliyorum çünkü :44: Dersin canım dersin , şu panoda yaşasın 14 ay kaldı yazıyo diye sevindiğimizi hatırlıyorum ben :52::52:

Teşekkürler Kübicim ya sabah sabah bunları okumak gerçekten çok moral oldu :) Boşluğu fena bence de alışmışken dişi sıkmak daha iyi şuanda sizin için hele ki doğuda olduğundan ktm belasıyla uğraşacağı için bence böylesi daha iyi. Evet evet biticek elbet :72:

Bol bolll fotolara bak yepyeni fotolarınız olmusturrr:)
Aynen bide safaktan izinleri düstukk bidaha geri donemem.Full moral vererek devam ediyorzz :))

Aman Kübi düşmüşken yapmayın zaten aynı yerleri bi daha geçirmek için göbeğin çatlıcak sonra :27:

Aynen öyle,İzin kullanmak zorunlu aslinda emrelerin orda.Komutan ne zmn izin kullncaksin demis emrede haziranda demis.Haziran geldigindede az kaldii teskereme izin kullanmiym diycekk.Olmadi karakol komutanina cikickk olmadi dayısı devreye grcek falan filann.Ay haziranda glrse isyan ederimm ztn temmuz sonuna dgru askerligi bitiriyorz cnkuu

Aynen öyle,İzin kullanmak zorunlu aslinda emrelerin orda.Komutan ne zmn izin kullncaksin demis emrede haziranda demis.Haziran geldigindede az kaldii teskereme izin kullanmiym diycekk.Olmadi karakol komutanina cikickk olmadi dayısı devreye grcek falan filann.Ay haziranda glrse isyan ederimm ztn temmuz sonuna dgru askerligi bitiriyorz cnkuu

Askeriyede her halta karışıyo yalnız , izin hakkı veriliyo ama kullanmama hakkın yok ne kadar saçma ! :47:

Herkese merhaba,
Nasılsınız kızlar?

Eşimin dedesi vefat etti geçtiğimiz cuma günü.
Eşime haber geldiği gibi yola çıktı, 10 gün izin vermişler. (ölüm izni)
5 gündür beraberiz.
Cenaze işlerinden sonra evimize geçtik.
Ama aksiliğe bakın ben bu gece yurtdışına gidiyorum :(
raşit 5 gün daha evde.
Bizimki de nasıl bir aksilik böyle anlamadım :2:

dedemizi kaybettik ama en azından birbirimizi gördük.
üstelik izinleri şafaktan da düşüyor.
işler de çok yoğundu o yüzden bir türlü giremedim.
hepinizi çok özledim

Herkese merhaba,
Nasılsınız kızlar?

5 gündür beraberiz.
raşit 5 gün daha evde.

hepinizi çok özledim

Başınız sağolsun Handecan, Allah rahmet eylesin. Her şerde bir hayır vardır hesabı hiç değilse görüşmüşsünüz :27:

Doğru demişsin canım bir nevi öyle ama ve en önemlısı karsı taraffla hep aynı duyguları yasıyoruz mutlu olduklarında mutlu üzgün olduklarında hayatda duruyo bızım ıcın o an . Sabıırrr hepsı bıtacekk inşallah . ♥

Kesinlikle bitecek rabbim sağ salim bitirmemizi nasip etsin hepimize.

Herkese merhaba,
Nasılsınız kızlar?

5 gündür beraberiz.
raşit 5 gün daha evde.

hepinizi çok özledim

başınız sağolsun canım.. senin yurtdışına gitmende kötü olmuş :26:

Ben iyice bıktım ondan artık bir de sanki ben rahatsız etmişım gibi birbirimizi rahatsız etmeyelim diyo halbuki ağır konustum diye kendisi mesaj attı elmas beni kabul etmezse büşra var diyo galiba ama yanılıyo benim de bi hayatım var çabalamam gereken sınavlarım var onun beni yormasına,üzmesine izin vermemeliyim artık.

aynen öyle senin de bir hayatın var,, kimsenin seni üzmesine izin verme :34:

Back
X